Ha te is ezeket wexed éxre magadon, akko kénytelen lexö a saját werdáddal gyünni, me én werdámba kizárolag olyanok ülhetnek, akikre alanti felsorolásbol max egy, esetleg kettö pont igaz!)))
Az öregség jelei! :-)
Tegnap a bulin a meztelen táncosno azt mondta, hogy menjünk fel a lépcsön a szobájába és keféljünk egy óriásit. Erre én: Vagy-vagy, cica, a ketto nem megy.
Vasárnap átjött Géza egy sakkpartira, és amikor ajtót nyitottam gratulált az új krokodilbőr cipőmhöz. Basszus, pedig mezítláb voltam.
Amikor Jolika hosszas rábeszélésre végre benyúlt a nadrágomba, a pacemakerem kinyitotta a garázskaput.
Ha a feleségem nem vesz melltartót, az arca a kétszeresére nyúlik meg.
A múlt héten valami kalandot szerettem volna becsempészni az életembe, és ezért dupla adag hashajtót vettem be.
A tarokkpartnereim mázlistának tartanak, mert már háromszor is megtaláltam minden segítség nélkül a kocsimat a bevásárlóközpont parkolójában.
Az éjszakai kaland már csak azt jelenti, hogy megint nem ébredtem fel időben ahhoz hogy még kiérjek a WC-re.
Nem a rendőr utasított, hogy lassítsak, hanem az orvos.
Nem érdekel, hogy hova megy az asszony, csak nekem ne kelljen vele mennem.
Üdv mindenkinek!!! Sört iszom és úgy néz ki, hogy most már működik a helyszín, az ideiglenes MTV-stúdió az Ezűstparton...Ugyan még nem tudtam Június 22-óta egyszer sem eljutnom a vízben mártózásig, de azért nagyon örülök, hogy technikailag, szervezésileg, emberileg, és akár még azokkal az anyagokkal is, amit a fél nyolcas Tv-Híradó végén adunk napi öt percben nem volt igazán szégyellnivaló...
Miwa? Megfött a zagyad a konténerbe, miközben egéx délután jeges weresbort xürcsöltem, miközben néztem a grasszállo fehérnépet a hüs xellös erkélykémröl...)))
Szwsz, ha Spacc beleesik a fekete lyukamba, akkor elwékonyodik a hangjáwal együtt és átmén egydimenzios lénybe, azt a magos hangot meg mán ilyen öregen ugysenem halljuk... Namost az örrökéwaloság az nem létezik, mert a nagy bumm elött mi wolt? Se tér, se idö. Tehát amikor wixxaesik minden ujra a nagy bumm elötti állapotba, akkor se lex semmi. Azaz nix örökkéwalo, csak ciklus.
Az kell is ahhoz, hogy a gravitációját olyan mértékben meg tudja növelni, hogy szingularitássá válljon.
Ekkor már csak az eseményhorizont felé kell elmozdítanunk a rózsaszín párduc kezdeményt, és a továbbikban nincs több dolgunk. :-)
Mondjuk az is igaz, hogy a fekete lyukon belül a tér-idő görbület önmagába hajlik, tehát szegény Bigi az örökkévalóságig hallgathatja Spacc barátunkat. :-(