Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Stocz Creative Commons License 2007.07.06 0 0 7005
Szeva!

Mielött a 70 pénzt kicsengeted a Gyulainál hívd fel a klublapon található lakatos/fényező urat.

http://lacetti-klub.extra.hu/index.php?option=com_weblinks&catid=16&Itemid=34

Nem véletlenül tettem ám fel!

Bp-ről Pilisszentiván nem egy távolság (~10 km).
Hivatkozz a klub honlapjára (vagy rám).
Meg fogsz lepődni az áron!
A minősége pedig tökéletes. Most csináltattuk meg az anyós Yarisát (pont úgy járt mint Te), és nem lehet megmondani róla, hogy sérülve volt.
Van cascód?
Ha igen, feltétlenül szólj a javítás elött, abban is tudok segíteni.

Ne kapkodd el a dolgot!!!
Előzmény: LacettiLaczy (7002)
Stocz Creative Commons License 2007.07.06 0 0 7004
Szeva Komis!

Én pl. még nem írtam a népítéletbe, de tervezem.
Előzmény: Komis (6997)
Stocz Creative Commons License 2007.07.06 0 0 7003
Szeva Hekky!

Sokat nem jutottunk akkor előre. Szelepcsere megvolt, szoftverfrissítés megvolt, rángatás maradt.
Az autót most járattam meg az általad is leírt módon (~80 km. 4-ben, 5000-es fordulaton, utána ~160 5-ben 4000 körül), + sárga STP szeleptisztító adalék.

Valamit használt. Ritkábban jelentkezik a topanás, de azért nem szünt meg.

Viszont az Index reagált arra a pár héttel ezelőtti kérésre, hogy segítsen felvenni azzal a márkatárssal a kapcsolatot, aki a népítéletben azt írta, hogy a szervízben megoldották a torpanós gondját.

Jelentkezett az Úr, most fogok levelet írni Neki.
Talán előbbre jutunk ebben a témában.

A tapasztalatok persze, hogy érdekelnekmindenkit.
Meg képek is.
A galériában már vannak nagyon szép fotók (CápaFeri, Bobby_la_cetti)!
Előzmény: Hekky (6996)
LacettiLaczy Creative Commons License 2007.07.06 0 0 7002

Hy! Egy dóm magassugárzó néhány gramm! :-) ladlac nem mélysugárzót, hanem magassugárzót szeretne a hátsó ajtókba! Kábelezéssel nem lesz gond, mert a csipogó frekvenciaátvitelétől föggően egy 1; 1,5; vagy 2 mikrós kondival sorbakötött magagassugárzót nyugodtan lepárhuzamosíthatsz az ajtóban már meglévő hangszóróval! Konkrét tipus, beszerelhetőség engem is érdekelne viszont, mert az én Lacsim "csak" Star, így nekem az első ajtókban sincsennek magasak. A helyükön egy hangszórórácsnak kinéző "teli" műanyag van. :-(

Más. Kedden voltam Gyulainál Zöldkártyázni + egy-két garis dolgot elintézni. Korrektek voltak. GreenCard-ot kellett csak fizetni, 7ezervalamennyi volt. Mondjuk... a nyikorgó, kopogó kormányomat befújták, s ma hallgatom, ugyanúgy nyikorog, sivít. Volt előtte néhányszor felvillanó sárgalámpám, + 1-2 torpanás, rángatás. Ezt is jeleztem a szervízben. A szerelő fazon jól megkergette az autómat (enyhén rallis stílusban), s azt mondta nincs ennek semmi baja. Számítógép nem jelzett eltárolt hibát, gyertyákra javasolt majd a következő szervízkor cserét. Most van benne 13E km, 2 évesen. Első oldalüvegeim megint kezdenek karcosodni (március környékén voltak cserélve), jeleztem nekik, de egyenlőre nem kértem cserét. Kinyúlt kissé a vezetőülésen a huzat, ezt is mondtam nekik. Következő szervíznél cserélik a szivacsot is, meg a huzatot is. :-)

Hétfőn megint meglátogatom Gyulaiékat, mert van egy kis önhibás sérülésem.

Íme:

70ezer lesz a javítás. :-(   (hogy pont ilyenkor nem tolat belém senki papíron...)   :-(

Ha kész lesz, majd beszámolok. Jó 7végrét mindenkiNET !

Előzmény: R*R (7000)
jopek6 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 7001

Szeva !

Szerintem a hátsóajtónál lévő csipogó ua. mint az elsőnél lévő , márcsak onnan gondolom , hogy a két keret a fogantyú körül kívül-belül egyforma / szedtem már le első-hátsó kárpitot /. Igy aztán valszeg a szervízben beszerezhető , bár a magam részéről nem tennék hátúlra magassugárzót , nem tesz jót a hangképnek ./ tudom nem ezt kérdezted , bocs :-) /

Üdv.

Előzmény: ladlac (6995)
R*R Creative Commons License 2007.07.06 0 0 7000

Szia!

Pl. az ülés alatt miért nem felene meg? A súlya miatt sem szerencsés ajtóba építeni, vezetékeléstől kezdve van még jópár indok, amiért én nem tenném. A házimozi mélynyomója sem a bejárati ajtót díszíti.

Viszhall...

Előzmény: ladlac (6995)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.06 0 0 6999
"Nem tudja vki hogy az 1.4es váltó megegyezik e az 1.6oséval?"

Régen a műszaki leírások között ott voltak az áttételek is, de most nem találom.

"vagy melyik opel váltóval egyezik meg az 1.4esé?"

A váltó csak érzésre olyan, mint az F Astráé (végül is Kadett alapú), de nem egyezik meg, tudomásom szerint, Opel váltókkal.
Előzmény: Lacelli (6998)
Lacelli Creative Commons License 2007.07.06 0 0 6998
Hali!

Nem tudja vki hogy az 1.4es váltó megegyezik e az 1.6oséval?
vagy melyik opel váltóval egyezik meg az 1.4esé?
Komis Creative Commons License 2007.07.06 0 0 6997

Üdv MINDENKINEK!

A nyári pangás ellen némi csevely. Pécsen az OMW kutak 2-3Ft-tal felnyomták az árakat, pedig nem volt áremelés! Vagy a MOL-ra gyűjtenek vagy olvassák a sok dicséretet..:-))))) Minden esetre mind a 3 db 95 kútfejet leemeltem, mert kerestem a 'sima' 95-t, de az ár alapján nem sikerált megtalálni....

Láttam tegnap egy Lacsit kék szinben széles fehér csíkkal, pont olyan dizájnnal mint a Vipereknél szokott lenni. Hát érdekesnek érdeke volt, de nem igazán passzolt.

Viszont láttam egy mentazöld vszeg elite felszerelésű 5ajtós dizájnolva. Kicsit hajazott a Ford focus gyári tuningjára, de ennek ellenére nagyon szép volt!

Sok Lacsi van Pécsen is, de közülük mennyien járhatnak ide a topikra??

Tudom, hogy néhányan beírtuk a tapasztalatokat a Népítéletbe is. Csak kérdezném mennyire jellemző ez a más topiktársaknál?

üdv

Hekky Creative Commons License 2007.07.06 0 0 6996
Hi Stocz és mindenki!

Uranus néven regisztráltam a honlapodon, minden okés.
Csak azért írok, mert ígértem, hogy elmesélem a Wallisnál szerzett tapasztalatokat.
Szóval, ezen a hétfőn adtam le az autót, mert alaposan meghúzta a jobb oldalamat egy nőci a parkolóban, ahogy azt már írtam. Gondoltam kihasználom, hogy ha már egyszer muszáj a szervízbe mennem, akkor nézzék meg a rángatás miatt a szerelők is. Így is történt, szerdán délután már átvehettem az autót, elkészült a karosszéria, és a szerelők is megnézték az autót.
"Átprogramozást" csináltak vele, amit úgy jellemzett a munkafelvevő, hogy olyan, mint a telefonokon a szoftwerfrissítés. Hm, oké. Kérdeztem, hogy ajánlhatom-e ezt a módszert másnak is, mire azt a választ kaptam, hogy igen, bár ez nem segít mindenkinek, van akinek csak a jól ismert szelepcsere segít (Wallisnál az 8 munkanap). Nekem is retkesek még mindig a szelepek, ezért mondta, hogy néha menjek hosszú távon négyes fokozatban 140-150-nel, meg néha 1-esben 6000-ig pörgessem fel és engedjem vissza. Jó, rendben.
Egyelőre tényleg megszűnt a rángatás, de még csak 30 km-t mentem vele, hosszútávú tapasztalatot kb. 9 nap múlva tudok megosztani mindenkivel, mert ma megyünk szabira, és megyünk vele vagy 600 km-t.
Amúgy nagyon rendesek voltak.
Üdv mindenkinek, nemsokára jelentkezem a tapasztalatokkal, ha érdekli a társaságot.

Ahoi,
Hekky
Előzmény: Stocz (6989)
ladlac Creative Commons License 2007.07.05 0 0 6995

Sziasztok.

Tudna esetleg segíteni valaki rutinos, aki a hátsó ajtóba épített magasnyomó hangszórót, hogy milyen kell bele?

Vagy esetleg gyári hol kapok?

Elöre is kösz.

Üdv

Novi1 Creative Commons License 2007.07.05 0 0 6994

Detto

Novi  >;-))

lewenter Creative Commons License 2007.07.05 0 0 6993

Nagyon jó lett a weboldal :-)

regisztráltam isss gyorsannn.

lew

cápaFeri Creative Commons License 2007.07.05 0 0 6992

Hali Stotz!

Tökéletesen műxik, bárcsak mindenhol, mindenki így kezelné a problémákat!

Köszönettel

cápaFeri

Komis Creative Commons License 2007.07.05 0 0 6991
Még mindig jobb most, mint a 140 tag regisztrációja után...
Gmanus Creative Commons License 2007.07.04 0 0 6990

IE7-el is müködik! :) A

http://lacetti-klub.extra.hu/

Stocz Creative Commons License 2007.07.04 0 0 6989
Szevasztok!

A honlapot a bejelentkezési gond miatt odébb kellett költöztetnem. Az eredeti címen sajna nem tudtam megoldani a problémát (a kiszolgáló vmit eltolt, az Extra pedig nem segített).

Az oldal új címe:
http://lacetti-klub.extra.hu

Nem sokban különbözik az eredetitől.
Ezen az oldalon már IE alól is be lehet lépni (legalább is nekem engedi, remélem másnak is!).

Mindenkinek újra kell regisztrálni!

Ezt sajna nem tudtam elkerülni, mert pont az okozta a gondot, hogy nem lehetett az adatbázishoz hozzáférni.

Nekem meg újra kell(et) építenem az egész oldalt.

Tesztelésre fel!

lewenter Creative Commons License 2007.07.04 0 0 6988

Szia R*R!

Csak mert a horvatorszagi resz elegge poros volt no és az Erdélyi is szinten.

A hozzávaló K&N tisztitó szettet használom hozzá.

Én inkább gyakrabban megtakarítom :-)

Tudom elég oyan 7-8 ezrenként, de sztem nagyon nagy porban közlekedett szegény. Oyan jó dolog takarítgatni az autót :-D

Megadni Neki mindent ami jár!CSerébe nagyon jól dolgozik.

Előzmény: R*R (6986)
jopek6 Creative Commons License 2007.07.04 0 0 6987
Szeva Tagság !
Kluboldal Nektek is ERROR ?
R*R Creative Commons License 2007.07.04 0 0 6986

Szia!

"A szűrőt muszály lesz most már megtakarítani... újra."

5000-ként túl gyakorinak látszik, mi az amiért és amit ilyen gyakran ki kell mosni belőle? Milyen tisztító szetet használsz?

Üdv

Előzmény: lewenter (6985)
lewenter Creative Commons License 2007.07.03 0 0 6985

Sziasztok!

Visszaértem  szabiról! :-) Horvátország 5fő csomagokkal odavissza 8-9 liter 140-150 es tempoval klimával. SÁrga lámpa semmi :-)

Utána Erdélyi túra itt is 8-9 liter hegyre fel klima max 4. sebesség.

Nagyon jól viselkedett az autóka:-)

A szűrőt muszály lesz most már megtakarítani... újra.

Januári az autóka és 10 250 km lett benne :-) nem kevés sztem :-)

Pedig nem taxinak használjuk, csak dolgozni járunk és kirándulgatni :-)))

MIndenkinek további szép nyarat és jól dolgozó Lacettiket!

Lew

Ormió Creative Commons License 2007.07.03 0 0 6984
Légzsák hibajelző égett - ülés alatta madzag kontakt hibás volt, most csatos- össze szorulós csatlakozót tettek be, ne csússzon szét többé. Hát jó. Aug elején 30 ezres szervíz, beszámolok majd. Mire figyeljek?
Bocsi, de mindig elfelejtem: H7-es izzó kell az SW-be? NYaralás előtt jó, ha lesz tartalék izzóm...
:-) Ormió
Kóma mester Creative Commons License 2007.07.03 0 0 6983

Sziasztok!!

Köszi Cápa a kipuffano, megoldást, már láttam pár sevin hogy szépen megoldották, szóval van remény:)

A chipről nem tudod hogy mit szol hozzá a garncia, ma már 40-ért kapsz 20 lovat az már elég is lenne, és akkor még a klima sem lenne ablak fejelős talán.

Mikor lesz egy jo kis találkozo , megismerném már a kollektivát!!!

Jo nyaralást mindenkinek, és az autotoknak is!!

Napra ne álljatok, nekem már teljesen eldeformálodott a rokkantjelvényem! (ami apámé, nem másoltam)

Novi1 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 6982

Hali!

Az még gombócból is sok, nem hogy km-ből :))

Mindkettő csere, vagy méréssel bizonyított, nem nagyobb mint 20 %-nyi eltérés a régi és új (azonos gyártmányú!) lengők között.

Novi  >;-))

Előzmény: BeZe1974 (6981)
BeZe1974 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 6981
Hat az a néhány ezer az 24000. Szerintetek ragaszkodjak mindketto cserejehez?
Előzmény: Novi1 (6980)
Novi1 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 6980

Üdv!

Egyetértek, mint cápaFeri :-)), annyi kiegészítéssel, hogy szvsz néhány ezer km különbség nem oszt, nem szoroz.

Novi  >;-))

Előzmény: georgbob (6976)
cápaFeri Creative Commons License 2007.07.02 0 0 6979
No meg műszakilag így helyes, ez a szerelési előírás.
Előzmény: georgbob (6978)
georgbob Creative Commons License 2007.07.02 0 0 6978
Ezt csak onnan tudom, hogy tanultam a saját káromon... D kadett bal első csillapító elfolyott, csere, egy héten belül az átbillent terheléstől meghalt a másik is...
Előzmény: cápaFeri (6977)
cápaFeri Creative Commons License 2007.07.02 0 0 6977
Csak bólogatni tudok....
Előzmény: georgbob (6976)
georgbob Creative Commons License 2007.07.02 0 0 6976
Ez még csak a kisebbik probléma, de mi van a másikkal!? Ugyanis a lengéscsillapítókat párban illik cserélni, de ha nem, legalább be kellene mérni a másikat, hogy hány százalékos...
Előzmény: Törölt nick (6975)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!