Találtam két dolgot a Trafic-on, amit nem tudok, hogy mire szolgál. (Még új az autó... :-))) )
A jobb oldali visszapillantó tükör alján van egy kis pöcök (a képen pirossal bekeretezve), de a bal oldali tükrön nincs ilyen. Mi az? Kellene lenni a másik tükrön is?
Az ablaktörlő kar közepén mire való a pirossal bekeretezett, forgatható rész? A könyv szerint azzal lehet szabályozni a szakaszoló ablaktörlőt, de az autón van esőérzékelő, amely "saját magát szabályozza". Vagy tévedek?
Lenne egy kérdésem ami nektek biztos nevetségesen egyszerü, de sajna én nem találtam rá részletes választ. Tehát, mi a különbség a CDTI és a DTI motorok között?
Kis érdekesség a 2.0dci tulajdonosoknak vagyis az M9R motorosoknak. Tegnap átugrott a vezérlér 360E km-nél, ugyan csak egy fogat ugrott át a lánc, de a kár tetemes. Eddig azt mondtam 400E km-nél cseréljen mindenki láncot, de ezek után tegyen mindenki belátása szerint. Én már a 4. M9R-ről veszem le a HF-et és cserélek vezérlést :)
Tudna valaki segíteni, alapjáraton a vivaróm 1.9/2002 néha leál, az alapjárati fordulatom 800 üzemanyag jeladó hibát ír, de azt már kicseréltük, menni megy mint az állat és pöcre indul, menet közbe nem ál le. Ha tudtok segítsetek előre is köszönöm.
Ja. A tied szép volt, jó volt, meg is vették hamarost.
Én a 10 éves T4-et adtam el így, csak nekem 2 hét alatt egy, azaz 1 érdeklődőm volt, mert pont az állapota miatt messze az átlagár felett hirdettem.
Namost ez az érdeklődő azt mondta: Tele a cipőm a sok keresgéléssel. Roncsot láttam eleget, ezt veszem meg és nem lesz gond. Megvette.
Szerintem, pont az állapota miatt drágábban kellett volna árulnod. Kár, hogy a selejtekkel kellett neked is versenyezni.
Az enyém, pont olyan kivitel ,mint a tied, ugyanannyi km-vel, csak kék, és nem puna embléma van az elejin. :-) Ha eladnám 3,99-es akcijós áron hirdetném. Legfeljebb fél évig várnám az emberemet.
Természetesen nem eladó. Eredetileg 10 évre terveztem, de, hogy egyre rosszabb a megélhetés, lesz az 15, mire eladódik. jó autó ez.
Úgyvan. Nekem is előszőr a balos nyünyörgött, aztán már nem ment elég áram a jobb oldalira, most már nem merem letekerni, nehogy lent maradjon. Még jó, hogy a klíma működik. :-)