Szervusz! Díszléc is érdekelne, augusztus 20.-i hétvégén megyek arrafelé, akkor még megbeszélhetünk pár dolgot! Az elérhetőséget majd privátban! Szervusz!
"Ez most rokon, vagy nem rokon?" Ennek az állólámpásnak ugyanaz a festése mint az enyémnek. Elsőre meg is lepődtem. Ha tényleg tudnál hozni léceket, az nagyon jó lenne! Egy garnitúrára vevő vagyok! Sajna ma egész nap a Ringen szívtam, így túrázásról szó sem lehet.
Hali.... Kellene egy ember aki profi fekes es renbe kapja nekem az allolampat. Sajnos valahol elmegy a folyadek, es a fekhatas nem valami szuper.
kulso nyoma nincs a szivargasnak, labterbe kupplung nem csopog be, lehet hogy a rasegitobe szivarog bele? Felre nem huz, nem csikorog, nem melegszik, tarcsak-betetek jok, oszt megse fekezik a dog :-) Lehet hogy a kupplunghazba folydogal be?
Most, hogy hisztérikus rohamom véget ért, és várom, hogy mi lett a hengerfejemmel és a dugattyukkal lenne egy kérdésem hozzátok.
Én nagyon kezdő vagyok az állólámpások között. Bár már összeismerkedtem pár emberkével. Jó ez a fórumozás, de én a személyes kapcsolat híve vagyok, de mindenképpen valami vizualitásé. Értem ezalatt, hogy szeretem tudni ki van a túloldalon. Hogy néz ki (talán mert az arcmemóriám jobb mint a név).
Kérdés: webfejlesztő vagyok, nem akarnátok egy saját domain alatt bejegyzett állólámpás oldalt? (csak állólámpás) ahol dinamikusan működne mindenkinek a saját állólámpás adatlapja, képgaléria, fórum, hirek, kis levlista, adok-veszek?
Nem akarok semmilyen szokast felboritani csupan felajanlottam.
A mai nappal le kellett zárnom a jelentkezéseket a nyári találkozónkra a Villapark-Várgesztesbe, mert nagyobb lett a létszám a vártnál.
Aki esetleg jönne, de még nem döntött, azt a szombati teljes napra szeretettel látjuk, a programokban részt tud venni, csak szállással nem szolgálhatunk.
Ha kasztni lemez kell, Kőbányán a Bárdinál majdnem minden van. Küszöb és padlólemez biztosan. A kalaptartó kb. 3-4mm-es furnérból van, kárpit borítással. Gyárilag körbe van vágva egy ovál hangszóró középen, két kerek a szélein, és a biztonsági öv csavarjainak a helye.
Sikeres hengerfej csere után ismét cruising a progi szabadidőnkben... :)
Most, hogy megint van időm rajta szöszölni lesz egy két kérdésem a szakértőkhöz.
Most csak 1,
Hogyan néz ki a hátsó kalaptartó és milyen anyagból van?
Amikor megvettem csak azt láttam, hogy valameylik volt tulaj kivágta a fém lapot. Nem tudom, hogy rakott-e bele hangszórót, de most nagyon csúnyán néz ki.
Jön a többi is inkább mert most eszemben van:
Hol tudok olcsó küszöböket, bal oldali padlólemezt venni.
Télen nagy kasztnizás lesz...
W115 Laci hozzád lassan kiugrok megnézni a lököket...
Hali...hat mi tortent? Felforrt? Elszallt a pakolas?
Igy teljesen latatlanban ha abbol indulok ki, hogy elszallt (megrepedt) a fej, akkor ket lehetoseg van. Lekapom a fejet, es
1, Elviszem egy bizalmi helyre, ahol kimondjak, hogy javithato-e, vagy nem.
2. Ha nem javithato, akkor bontobol, (Urom vagy Szentendre pl., esetleg Budaors)
vasarolok egy jobb peldanyt, es azt ujittatom fol a mesterrel.
Ha mar ugyis lent van a hengerfej, meg lehet nezegetni a dugattyukat, meg a palyajukat, aztan meglatjatok, kell-e tovabb menni.
Egyebirant a diffinek az attetelezese lehet hogy eltero, a valto szerintem ugyanolyan mint a 240D, a legnagyobb elteres az lesz, hogy a Diffi mas attetele miatt tobbet csal (vagy kevesebbet) a KM-ora, meg persze kisse porgosebb, vagy eppen lomhabb de 5 km/h-val gyorsabb lesz az auto, de ez a hetkoznapi hasznalatban alig erzekelheto.