Roli nem nyujtott szerintem rosszat, sot en eddig elegedett vagyok vele, szerintem egyre jobb, most mas kerdes, hogy peldaul te mit vartal volna tole rogton? Geri valoban halvanyabb, mint az eloszezonban, de ez sem meglepetes, legalabbis nekem. Tole szerintem komolyabb ellenfelek ellen a tegnapinal nagysagrendekkel jobbat nem varhatunk, de valamivel persze igen.
Drasztikus nézőszám növekedést még nem várok, de ha így folytatjuk lesz, az biztos. Bizonyos szempontból jó, hogy jön az ASE, hiszen valamilyen szinten mégis rangadó még ezért többen jönnek ki rá, viszont lehet jobb lett volna egy talán könnyebb meccs, nagyobb eséllyel a győzelemre. Azért így sem féltem a csapatot :)
Akkor ez egy sikeres hétvége volt szurkolói szempontból nálad :)
Nem helyette volt, hanem utána 19.30-tól. De mindegy is, mert az Mte tv-n már fenn van a meccs, csak a 7 órás NFL meccsek előtt meg akartam nézni ismétlésben is a teljes meccset, mert stream minősége rosszabb, meg úgyse sok idegenbeli győzelmet láttam az elmúlt években, de a Kapos tv erre se volt képes, nem először ami felháborított.
Egyelőre nincs kinn az élőképes közvetítés a főoldalon kiírva, azért az érdekes lenne, ha röplabdát tudják adni élőben, biztos sokan nézik, a Paks elleni meccsünket meg nem.
Nem úgy van, hogy ha a Sportklub elsősorban kosármeccset közvetít, akkor nem lehet adni élőben, vagy miért nem adták?
Remélem holnap megdöntjük a tavalyi átlagos nézőszámot, nem ilyen 4-500 nézős üres lelátós meccs lesz és hazai pályán behúzzuk a Paks elleni meccset!
Viszont állítólag volt helyette bambalabda meccs... én nem láttam sajnos (csak az mte tv-n), mert épp Fehérvárról jöttem haza a nagy vidi vereségéről :)
Gondoltam végre bravúros körmendi győzelmünket sikerül teljesen leadni a Kapos Tv-nek, elvégre hibáztak már eleget korábban kezdve a meccsek levágásától a hosszabbítás kihagyásáig pedig volt idő bőven 17.30-tól 19.00-ig.
Dehát tévedtem ebben is, mert a 3. negyedből sikerült 1 perc 44 másodpercet leadni, a félidő után egy alapvonali bedobással kezdve.
Innen is grat a Kapos Tv-nek különösen a szerkesztőnek, vágónak! Szerencse, hogy más helyen meg lehet majd tekinteni a teljes meccset mindkét félidővel.
Igen ma nagyon okosan játszottunk támadásban és védekezésben is Fekete Ádám taktikája bevált. Mondjuk a Körmendnél kiesett a 3. légiós és Sömenek is az aktív rotációból.
Nálunk Spicka is sorra dobta be a büntetőket és Shawt eltűntette az utolsó negyedig, Ronca is jól szállt be fontos pöcizések és ziccerek. Drahos pedig fontos triplákat dobott kulcs szituációkban és tényleg higgadt volt irányításban, Dunn pedig faultja ellenére több labdát is szerzett. Összességében rég voltam ennyire nyugodt élőképes közvetítésnél amikor idegenben játszottunk.
A Paks elleni meccsen égő lenne a 400 néző ezek után pláne, ha azt is hozzuk ami ennél jóval nehezebb lesz, akkor ezek a meccsek a későbbiekre hatalmas önbizalmat adnának.
Swanston hihetetlen volt, és a Pécs meccsen amit nem láttam, hogy volt csapaT a pályán, és az történt végig, amit mi akartuk, mi irányítottuk a történéseket, hű de jó volt ezt látni végre! Fejben (és játékban is) végig jobbak voltunk. Spica remek volt, 7 kiharcolt fault a palánk alatt, így kell.
Ez egy állat!!!! Valaki írta hogy nem jó! Dehogynem! Ma megmutatta hogy végre van egy pontfosó 3-as légiósunk! Bravó Klye!!! 43/27, 7 pattanó, 44VAL!!! Azt hiszem így folytatja Raiviot pótolni tudja!