Keresés

Részletes keresés

kdezsoe Creative Commons License 2003.08.31 0 0 326
Remelem, eleg friss vagyok...:)
Negyedoraval az ujpesti tuzijatek utan.

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

:)

JUSTFIRE Creative Commons License 2003.08.29 0 0 325
(Na de kérem ! Ezt a stílust !?)

A helyi önkormányzat megítéléséhez egy példát szeretnék felhozni:

Mindhárom gyermekem a Bajza utcai suliba jár. Hál' istennek remek a hangulat, nem kell hatökrössel a kölköket reggel bevontatni. De ! Lehangoló, hogy milyen állapotok uralkodnak a falak közt. A rossz bútorok tépik a ruhákat, gond van a fűtéssel télen, és még sorolhatnám, de mindezeket már lefirkantottuk a Bajza utcai sulis topikban. Elsős mackóm dráma órákra járt, de ez is megszűnt pár hónap után, szintén anyagi okok miatt. Az udvaron füvet csak mutatóba lehet fellelni, térdig érő homokban kell levegőznie a gyerkőcöknek.
Szóval kicsit rossz szájízzel nézem az épülő-szépülő Újpestet, mert minduntalan eszembe jut, mi mindenre nincs pénz. Mintha a prioritások megállapításával lenne egy kis gond... mert ez csak egy példa volt !

Előzmény: ptillas (323)
hbo Creative Commons License 2003.08.29 0 0 324
Miert is?
Előzmény: ptillas (323)
ptillas Creative Commons License 2003.08.28 0 0 323
Gyöni!

Dercze bekaphatja!

Előzmény: Törölt nick (321)
Szimat Creative Commons License 2003.08.28 0 0 322
Megneztem a helyi sajtot.

Kozonsegkorcsolyazas
hetkoznap 18-19:30, 20-21:30
hetvegen 10-11:30, 12-13:30, 18-19:30, 20-21:30
belepo: 300FT/turnus, 500FT/2turnus
van telefonszam is ha kell, 232-1300, 232-1301

Udv,
Szimat

Előzmény: NemethA (320)
NemethA Creative Commons License 2003.08.26 0 0 320
sziasztok!

a jégcsarnok mikor van nyitva sima korcsolyázgatásra? és mennyi a beugró? kösz a választ előre is!

JUSTFIRE Creative Commons License 2003.08.24 0 0 319
Elesnének a telek árától és még a füvet is nekik kellene nyírni !? :)))
Előzmény: Szimat (318)
Szimat Creative Commons License 2003.08.24 0 0 318
Sziasztok,

Talaltam egy hirdetest:
"Újpest Központjában az újpesti piacnál, kereskedelmi tevékenység
céljára is hasznosítható, összközműves építési telek beépítésére
beruházókat keresünk."
Valoszinuleg arrol a telekrol van szo, ahonnan most nemreg bontottak le hazakat.
En annak orulnek, ha egy normalis keresztezodest es egy kis parkot csinalnanak oda. De kit erdekel a kerulet lakoinak erdeke?

Udv,
Szimat

hc Creative Commons License 2003.08.22 0 0 317
Meglátogathatsz és csinálunk egy 40+ minitalit! :-) Én is ott leszek két napig.
Előzmény: kdezsoe (315)
ptillas Creative Commons License 2003.08.22 0 0 316
Egy kerdes feletek.
Szeretitek a vizilabdat?
kdezsoe Creative Commons License 2003.08.22 0 0 315
Sajnos en ott leszek, kenytelen vagyok hallgatni, ha tetszik, ha nem.
U alakban veszik korul a hazak a parkot, a visszhang es a tobb egyideju rendezveny miatt, idegtepo a hangzavar. 2 napig, reggeltol estig. Persze aki a szinpadok elott all az errol semmit nem tud.
Jo szorakozast NEKTEK!
En meg majd kibirom valahogy...
Ezt is...
Előzmény: hc (314)
hc Creative Commons License 2003.08.22 0 0 314
Jövő 7 végén ismét VárosNapok!! Ki lesz ott a Semseiben?
Előzmény: MightyRASF (313)
MightyRASF Creative Commons License 2003.08.22 0 0 313
Északi összekötőn átmenve, a Szúnyog sziget nem jó kutya sétáltatásra? Mondjuk éjszaka gázos a világítás hiánya miatt...

Egyébként nem tudom, miért sétáltatnak a Semsey parkban kutyát, amikor ott évente többször is vannak rendezvények? A park és a villamos vonala között is van egy elég nagy füves terület kutya sétáltatásra.

Előzmény: Narancssárga (310)
dytta Creative Commons License 2003.08.21 0 0 312
Nemrég vettek a tesómék kerékpárokat, igy mostanában próbálom megismerni lakókörnyezetemet. A nemrég épült műlyégpályától nem messze van a kiserdő, ahol viszonylag kultúrált tűzrakó helyet találtam. (illetve több is van ott: kisebb, nagyobb.) Baráti összejövetelekre tökéletes. Most jövök rá hogy nagyon szép helyek vannak a környéken csak a szürke hétköznapokban nincs időnk észrevenni.
Ha a bányatavak mentén Dunakeszi felé mentek, nagyon klassz kis környékre lyukadtok ki.
Ami a játszótereket illeti, a szülőotthon környékén most hozzák őket rendbe. Bár a szülők padjairól mintha elfeledkeznének.
szopiszuri Creative Commons License 2003.08.19 0 0 311
nem tudom milyen az a környék mostanában, én nagyon régen laktam ott, akkor nem volt vele semmi baj. van egy nagy park a váci út - árpád út kereszteződésénél is, igaz, hogy az eléggé le van lakva, de kutyázni ott is lehet szerintem.
Előzmény: Narancssárga (310)
Narancssárga Creative Commons License 2003.08.19 0 0 310
én nem mondom, hogy mindenkinek gázos, csak én még a vidéki városokhoz viszonyítok, nem olyan régóta lakom Pesten... alig van zöld vagy park, azért is kérdeztem. Egyébként a piac és a Váci út között lakom.
Előzmény: szopiszuri (309)
szopiszuri Creative Commons License 2003.08.19 0 0 309
merre laksz, hogy ninsc kedved arra sétálni? nagyon gázos a hely?
Előzmény: Narancssárga (307)
joder Creative Commons License 2003.08.19 0 0 308
"a Semsey park merre van?? "

Újpest szívében...volt Hirossik J. park (Deák F.,Lebstück M., Király u., Erzsébet u. határolta terület)

Előzmény: Narancssárga (307)
Narancssárga Creative Commons License 2003.08.19 0 0 307
a Semsey park merre van?? a PM hivatal mögöttit feltérképezem akkor, köszönöm!!
valahogy ahol én lakom nem sok kedvem van esténként kimenni... még nincs kutyusom, csak terv :-)
Előzmény: Szimat (306)
Szimat Creative Commons License 2003.08.19 0 0 306
A Semsey parkban mar voltal?
Sok kutyas jar oda.
Ha meg nem, a polgarmesteri hivatal uj epulete mogott van egy tizemeletes panelsor (Lebstuck utca. Na amogott van a park. Jo nagy.

Udv,
Szimat

Előzmény: Narancssárga (305)
Narancssárga Creative Commons License 2003.08.18 0 0 305
sziasztok, tudtok helyeket Újpesten, ahol kutyát lehet sétáltatni?? valami kedves park vagy valami hasonlóra gondoltam, a piac mögötti részen lakom, az lenne a kiindulópont...
a piac egyébként engem is elkeserít, annyira jó lenne megvenni ott ami kell, de ötre kizárt, hogy hazaérjek, reggel meg rendszerint nem jön össze, hogy kimenjek munka előtt. Nem lehet ez ügyben szólni valakinek, hogy igény volna legalább hatig a nyitvatartásra?? szerintem nem csak az idősek vásárolnak ott, de aki nem nyugdíjas vagy kisgyermekes, annak csak a szombat marad...
crx Creative Commons License 2003.08.11 0 0 304
Sziasztok!

Kérem szóljatok, ha tudtok eladó építési telekről vagy bontásra váró házról újpesten vagy rákospalotán. Érdekel bármi normálisan beépíthető telek, magánemberként - tehár nem apartmannak hatalmas méretű .

köszi
CRX

hbo Creative Commons License 2003.08.10 0 0 303
Koszi!
A heten meglesem magamnak...
Előzmény: JUSTFIRE (302)
JUSTFIRE Creative Commons License 2003.08.10 0 0 302
A Kemény Gusztáv utcában van egy a piac és a szerelvénybolt között.
Előzmény: hbo (301)
hbo Creative Commons License 2003.08.10 0 0 301
Sziasztok!

Egy uvegest keresnek a varoskozponthoz kozel!
Ha tudtok ilyet szoljatok mar - koszi!
(tukor illetve uveg meretre vagasrol lenne szo)

JUSTFIRE Creative Commons License 2003.08.09 0 0 300
Alkotmány Mozi - érdekes emlékek fűződnek a helyhez. Mikor beviharzott Újpestre is a Csillagok Háborúja, a vetítés napján (véletlen) a gimi mellé mentem, és láss csodát, ott volt a fél suli ! :)))) máskor meg Földes Laciék milyen jó bulit hoztak össze !
Előzmény: Szimat (298)
szopiszuri Creative Commons License 2003.08.06 0 0 299
nem volt újpesten megfizethető áron normális lakás. az újak drágák voltak, ami pedig megvehető lett volna, az lepusztult helyen volt. most a gyöngyösi utcához kiöltöztem, újpest és a család a közelben marad, de azért jobb lett volna maradni. furcsa, hogy nem vagyok már újpesti, nehéz lesz megszokni.
Előzmény: JUSTFIRE (291)
Szimat Creative Commons License 2003.08.06 0 0 298
A mozi az tenyleg rettenetesen csunya. Vajon kie lehet?
Volt ill.tan van is rajta egy telefonszam. Kacerkodtam a gondolattal, hogy felhivom, de aztan hagytam.

Udv,
Szimat

Előzmény: JUSTFIRE (296)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.06 0 0 297
17.-én megyünk 10 órától kipróbálni.
Előzmény: JUSTFIRE (296)
JUSTFIRE Creative Commons License 2003.08.06 0 0 296
Hát jó lenne kipróbálni !
Jobb, mint a besötétített lakásban aszalódni.

Ma láttam egy ménkő nagy darut az Árpád úton, s menten azt hittem, hogy az Alkotmány mozit bontják. Csak a mellette lévő épület került e sorsra, de a mozival is kellene valamit kezdeni, mert szerintem az most Újpest (egyik) szégyenfoltja. Olyan harlemi benyomást kelt.

A másik nagyon szégyenletes dolog meg az, hogy a Kunhalom és Vadgesztenye utca kereszteződésénél hatalmas szemétkupacok közt nő egekig a parlagfű és más nyalánkságnak számító gaz, pedig pár méterre van a gyógyszertár, az orvosi rendelő és egy jó nagy játszótér is.

Előzmény: Törölt nick (295)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!