Most vettem meg a 2hetes színes tv újságot,és benne van a mylord folytatása,írják a tartalmát is.Ezek szerint tényleg megvették az utolsó részeket is.De biztos ami biztos felhívom őket.Ti is próbálkozzatok.A szám:489-1200.Lássunk ki fut be előbb a jóhírrel!
TUDTAD-E?...
...hogy Ronald Colman(1891-1958)és Bánky Vilma a '20as évek népszerű szerelmespárja volt.Ronald Colman főleg romantikus hősöket alakított.
Fontosabb filmjei:
Zendai fogoly(1937)
Kettős élet-Othello(1948)
Utóbbi alakításáért 1948.03.20-án Oscar-díjat kapott,mint legjobb férfi főszereplő.
A legutóbbi rész az első amiről sikerült lemaradnom. Még a következőig szeretném vkitől kölcsönkérni egy fél napra, mert pont egy kazetta közepén tartok.
(Legjobb lenne SP felvétel, mert én LP-n gyűjtöm, és "csak" SP-ről tudok másolni.)
Abszolute ugyanolyan szinkronnal aligha, mert George és Sir Ralph magyar hangja (Somogyvári Pál és Bálint György) már meghalt. :-(
A Duna részéről voltak igéretek, hogy megkeresik a régi hangokat, csak valahogy nem nagyon jött össze az elején.
(Már javában ment az ismétlés, amikor egy vendégkönyvben rábukkantam Konrád Antal (James) e-mailjére, és rögtön megkérdeztem Tőle. Nagy rendesen válaszolt, de nem is tudott a folytatásról. Azóta nem jelentkezett, pedig kérdeztem, hogy hogy állnak a szinkronnal...)
A legutóbbi részben gyanús volt nekem Stokes szinkronja. Mintha új színész hangja lett volna, bár az elején a megszokott színészt mondták be. (Hollósi Frigyes ha jól emléxem.) Nem volt másnak ilyen fílingje?
Én akkor láttam először a sorozatot, amikor még az MTV1 adta először olyan 10 évvel ezelőtt, és rögtön beleszerettem. Később a Szív TV-n újra néztem az egészet, ott ismétléssel együtt adták,természetesen az ismétlést is néztem. Most a Duna TV-n látom negyedjére, de akárhányszor megtudnám nézni. Sajnos eddig csak a 20-ik részig láttam, mert a többi részt nem vásárolták meg. Legutoljára a Budapest TV-n ment, ott nem tudtam nézni. Akkor azt olvastam, hogy a BTV-n láthatjuk utoljára, mert lejár a jogdíja. Később arról is tudomást szereztem, hogy nem a piknikes rész az utolsó, hanem még forgattak 6 részt, de azt mi nem vásároltuk meg. Úgy néz ki, a Duna TV újra kifizette a jogdíjat és több TV újságban is láttam, hogy 26 rész fog lemenni, tehát láthatjuk az eddig még soha nem látott részeket. Remélem ugyanolyan szinkronnal, és alákevert röhögéssel, mert csak úgy az igazi, NEM IGAZ?
Később még írok, ki a kedvenc szereplőm stb, előbb átolvasom a fórumot.
Küldd el nekem mélben. Foti@index.hu
A floppiról előbb webhelyre kell rakni, aztán hivatkozhatsz rá az ismeretett módon (bár ezt sem minden szolgáltató engedi, van aki nem adja a képet, csak a linket (hivatkozást tudod bírni)
Na ide vele, mert hosszú lesz, ha sokáig magyarázom.
Hová vezetne ez ?