a harbák egyébként a guru és pc.games tördelő, ricco bácsi találmánya, én meg adoptáltam
ricco kurva nagy tanító, imádtam azt az arcot.
neki kéne blogot írnia, befosna mindenki a röhögéstől.
vagy betenni a duna tv-be, a halak helyett... csak üljön és pofázzon... senki nem kapcsolná ki a tévét, az kurva isten
lesz children of budi? úristen.
gyere inkább cannibal corpse-ra.
vagy isis-re
Ha akarod ezentul minden enba mellé odairom : by vincent. Ezen ne muljék! :)
Egyébként igyekeztem továbbfejleszteni de rájöttem hogy ez annyira egyszerü hogy lehetetlen. :) Megmásitani meg nem lenne jo mert akkor elveszik a varázs. Persze ha van valami jo ötleted mindig szivesen lopkodok a blogotokbol. :) csak vicc.
el hát
az a baj, hogy a gitármánia topicban is láttam már enbázást egy csávótól
de már nem szóltam be... fölösleges
ez már el fog terjedni
csak az lesz szar, hogy mindenki úgy fogja terjeszteni, mintha ő találta volna ki, pedig nem, hanem én.
tényleg.
el se akartam hinni amúgy, holymoses mutatott valami logot, ahol én használtam először az enba szót. nagyon megható volt, tényleg, kicsike könycsepp gördült le a.
Egyébként ami a blogot illeti szerintem nekünk sosem lesz már olyanunk. Tul lusták vagyok, pedig nem nagy kunszt. Meg már annyira hozzászoktam a forumozáshoz.
Persze GK-n a 25XX üzenetemnek a fele valami hasonlo mint ezek itt, de ezért már meg is kaptam a magamét anno.
unatkozom enba. Mit csináljak magammal? Mindenki alszik, vagy melozik. :/
úgy hogy szüzek vetik a lábunk elé magukat, 'holymoses és vincent isteni magját akarjuk' felkiáltással
teletömött pipákat nyújtanak felénk mosolygó arcok
és minden nap brutális flekkensütésekre kapunk meghívást
Ezért a mondatodért kéne megnézned a filmjeiket sztem... ;)
nemtom
úgy hogy szüzek vetik a lábunk elé magukat, 'holymoses és vincent isteni magját akarjuk' felkiáltással
teletömött pipákat nyújtanak felénk mosolygó arcok
és minden nap brutális flekkensütésekre kapunk meghívást
nekem ez a siker, érted
a jay és néma bob kimaradt amúgy, tudom, büdös paraszt vagyok, be is kéne pótolnom valamikor, de.
nemtom bazmeg, de az a fura, hogy ti azért hozzá is tesztek valamit az egészhez... vannak más csatikon más arcok, akik úgy beszélnek, mintha én lennék... bemegyek, baszd meg, ott van öt vincent
kurva szar érzés
utálom
más a hatás és más a nyúlás
nade mindegy. kiadjuk könyvben, és királyok leszünk. meg gazdagok. benne leszünk a frei dossziéban, és stohl buci is rólunk fog beszélni a.