Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

pferco Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5177
a hársmetál PEDIG igenis szép, nem megszólni!!!
Előzmény: Methália (5162)
pferco Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5176
:)))
Előzmény: diesel_uberalles (5153)
pferco Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5175
"A tervzők nem feltétlenül hülyék és spórolók;"

ha nem hülyék akkor miért vezetékelték be a másik oldalit is???????????

ferco

Előzmény: FIFTY (5106)
nádithalicska Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5174
Szevasztok!
Érdekelne,hogy valaki feltette-e már a küszöb védőt,és mi a tapasztalata?
Methália Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5173
Tul kép bármilyen lehetett volna, csak fekete v. szürke nem. Erre itt a hárs, ami oly közel áll a szürkéhez. De hát nem a színét fogom szeretni, hanem ŐT! Az azért biztos, hogy piszokálló, ill nem annyira észrevehető majd rajta a mechanikai sérülés. (remélem, jó soká lesz rajta, és kevés)
Azé a festékműhelybe tehettek vóna béle még egy kis zöldet... :-))
Előzmény: boszi70 (5164)
ddaniel Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5172
Üdv a Thalia Klubnak!

Már négy napja megvan Tothália, a drágaság és egyre jobban tetszik! /6 hetet vártam rá/
Prestige, dci, sarkifény, stb.

Nagyon jó gondolat a klub, mindenben támogatom.

Mivel szegedi vagyok és fényképész, szívesen lefotózok bárkit kocsistól-lovastól, ha igényli.

A weboldal príma, még ma be is tagozódom.

Jég- és rendőrmentes utat mindenkinek!

kukucs33 Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5171
picit off: Ez a szín elnevezés érdekes, mert elsőre én is meggyet mondtam, de aztán eszembe jutott, hogy volt nekünk Germersdorfi féle cseresznyefánk, aminek a gyümölcse érett állapotban tényleg ilyen szép mélybordó színnel bírt, úgyhogy rájöttem, mégis helytálló az elnevezés, csak kicsit hiányos...
Azt viszont mégsem lehet elvárni a kereskedőtől, hogy meg is magyarázza, valamint vizuális példával is alátámassza a színek elnevezését :))
Előzmény: Laja73 (5168)
Laja73 Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5170
4742-es hozzászólásom is kapcsolódik
Előzmény: v__tibor (5169)
v__tibor Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5169
Ha már érdekesség ... A linkedre kattintva ott találtam egy másik cikket, ami a gondokkal és szervizekkel küzdőknek elgondolkodtató lehet:

http://totalcar.hu/totalcar/autojogasz/bodi03121f/

A hivatkozott 306§ (nem vagyok jogász, remélem nem módosult még):

306. § (1) Hibás teljesítés esetén a jogosult választása szerint kijavítást vagy megfelelõ árleszállítást kérhet.

(2) Ha a szerzõdésben a dolgot fajta és mennyiség szerint határozták meg, hibás teljesítés esetén a jogosult kérheti a dolog kicserélését is, kivéve ha a hiba rövid idõ alatt értékcsökkenés nélkül kijavítható, és a kijavítás a jogosult érdekeinek sérelme nélkül lehetséges. Ezt a szabályt kell alkalmazni akkor is, ha a termelõi vagy kereskedelmi forgalomban az egyébként helyettesíthetõ dolgot elkülönítéssel vagy kiválasztással határozták meg.

(3) Ha a hibás teljesítés miatt a jogosultnak a teljesítéshez fûzõdõ érdeke megszûnt - így különösen, ha a hiba nem javítható ki, a kötelezett a hiba kijavítását nem vállalja, vagy a hiba kijavítása rövid idõ alatt értékcsökkenés és a jogosult érdekeinek sérelme nélkül nem lehetséges -, a jogosult elállhat a szerzõdéstõl.

(4) A jogosult a hiba felfedezése után haladéktalanul köteles kifogását a kötelezettel közölni. A közlés késedelmébõl eredõ kárért felelõs.

(5) Hibás teljesítés esetén a jogosult az ellenszolgáltatás arányos részét a kijavításig vagy a kicserélésig visszatarthatja.

(6) Ha ez a jogosult érdekeinek sérelme nélkül lehetséges, a kötelezett a kijavítás vagy árleszállítás helyett a dolgot kicserélheti.

Tvr. 6. § (1) A kiskereskedelmi forgalomban eladott árucikkeknél, ha a vevõ hibás teljesítés esetén kicserélést kér, vagy a szerzõdéstõl el akar állni, a hibát akkor kell rövid idõ alatt értékcsökkenés nélkül kijavíthatónak tekinteni, ha

- a javítás folytán az áru értéke és használhatósága az azonos ideig rendeltetésszerûen használt hibátlan áruhoz képest nem csökken és

- a hiba bejelentésétõl számított nyolc nap alatt az árut megjavítják, illetõleg

- a kötelezõ jótállással értékesített terméket a jótállásra vonatkozó jogszabályban megállapított határidõn belül megjavítják. Ez a határidõ akkor is irányadó, ha a jótállás kötelezõ idõtartama már eltelt.

(2) A kötelezett csak abban az esetben hivatkozhat arra, hogy a szavatossági igény érvényesítésére irányadó határidõ hat hónapnál rövidebb [308. § (1) bekezdés], ha a kötelezõ alkalmassági idõ tartamát a jogosulttal a szerzõdés megkötésekor megfelelõ módon (a terméken való feltüntetéssel, minõségi tanúsítvánnyal, fizetési jegyzéken stb.) közölte.

Ptké. 84. § (1) A szavatossági jogok érvényesítésére vonatkozó határidõket a Ptk. hatálybalépése elõtt létrejött szerzõdés esetében a Ptk. hatálybalépésétõl kell számítani, a korábbi jogszabály által meghatározott határidõk azonban nem hosszabbodhatnak meg.

(2) Ezt a szabályt nem lehet alkalmazni, ha a szavatossági jogok az érvényesítésükkel való indokolatlan késlekedés miatt a Ptk. hatálybalépése elõtt megszûntek.

Előzmény: Laja73 (5166)
Laja73 Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5168
akkor az meggy:)
örülök, hogy vannak I-es thalicskák is, bár az a 2-3 nem túl sok, hun vannak a többiek?
Előzmény: kukucs33 (5167)
kukucs33 Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5167
PL. amikor beszkenneltem a képet az enyémről, több képnéző programmal is megnyitottam és volt amelyikben kifejezetten pirosnak látszott, pedig bordó (hivatalosan cseresznyepiros)...
Előzmény: Laja73 (5165)
Laja73 Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5166
Laja73 Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5165
a hárs nem valami zöldes árnyalat volt? nézegetem a fotóitokat, ezek a hárs színek nekem sarkifénynek tűnnek inkább (vagy sz*r a monitorom)
boszi70 Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5164
Üdvözlünk a hársszínűek között! Nem tetszik a hárs? Én csak ilyet szerettem volna-az is lett. Tapasztalatból mondom, hogy nagyon jó kosztűrő (ezért a fénykép is várat magára!),bár én is azt mondom nem a szín számít.
Előzmény: Methália (5162)
boszi70 Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5163
Köszi! Most már kiteszem ikonba!
Úgy látom a januári lesz a befutó!
Előzmény: diesel_uberalles (5160)
Methália Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5162
Paraméterek:
1,4 8v, Prestige.
Alapszín pirosat szerettem volna, de asszonta a kereskedő, hogy a RH utasítása szerint nem vehet fel rá akkar éppen rendelést, maradt a metál(felár), annak a csodaszép cseresznyepirosa viszont 20 nappal későbbb jött volna, - meg az olívzöld is- így maradt a hársmetál. Nem nagyon vagyok odáig érte, de végül is nem az autó színe az érdekes (vigasztalom magam)

Boszi:
link helyett csak egy cím: http://paradoxx.hu/thalia/01_index.html

v__tibor Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5161
http://paradoxx.hu/thalia/00_index.html

Szilveszter rázósabb, január eddig jó.

Előzmény: boszi70 (5159)
diesel_uberalles Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5160
Előzmény: boszi70 (5159)
boszi70 Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5159
Mi a weblapunk elérhetősége?
kukucs33 Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5158
Mivel a szilveszteri program már elég fixnek látszik, jobb lenne a januári, családias verzió.
Előzmény: boszi70 (5151)
Laja73 Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5157
Üdv Methália! Paraméterek?
Előzmény: Methália (5152)
Methália Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5156
Uber!
Klassz a weblap, a bal alsó kicsi képecske pedig jár annak, aki fáradozik véle :-))
Előzmény: diesel_uberalles (5155)
diesel_uberalles Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5155
Fotózás ügyben: ha valaki enyhébb minőséggel is beéri, akkor észak budapesten vállalom a fotózást.
Methália Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5154
Szia Boszi!
Tekintettel, hogy a bulikra én már csak mint kellemes emlék gondolok, csak kívánni tudom, hogy érezzétek jól magatokat!!!

Mennyi a várakozási idő, amint túl újból hozzá lehet szólni? Visszadob mindig ez az izé...

diesel_uberalles Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5153
A propaganda kiváló ötlet, nálunk is a ház előtt van még 2 thalia :)) Pferco már említette, hogy a Copy Generalnál dolgozik, esetleg kérhetnénk tőle egy szivességet ;)
Én a januári családiasra szavaznék, mert a párom felnégyelne, ha felborítanám a tervezett szilvesztert :)))
Methália Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5152
Sziasztok!
Láttam!!! De még nem lettünk az egymáséi :(
Már alig várom, hogy eggyé legyünk! Biztos én vagyok gyökér és naiv, nem gondoltam volna, hogy ilyen sokára lesz meg az új autó. Arra meg álmomban sem gondoltam, hogy eredetiségvizsgálat kell rá, meg műszaki vizsga, és addig el sem lehet hozni, amíg nics rá biztosítás. Ja, és mindezért nyúlkáljak a pénztárcámba :-((

A talicskaklub remek, ha Bumbi meglesz, én is bejegyzem magam. Apropó, Miskolc környékén szívesen csinálok digifényképet.
Amikor megnéztem Bumbit, oly annyira el voltam varázsolva, hogy a zárak működését és az elektromos kütyük ellenőrzését elfelejtettem, he-he.
A ThaliaClub matricájával kapcsolatban szeretnék belekottyintani, nem-e lehetne-e esetleg, kétfélét csinálni, olyat, ami a szélvédőre belülre, ill. olyat, ami a kasznira kívűlre tehető? Nem szeretem a kilátást zavaró tényezőket, viszont a nagy csupasz hátsó fertályon jól mutatna egy kis csecsa.

A benzin legyen Veletek!

boszi70 Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5151
Hi!
Mi lenne ha készítenénk, egy mindenki által letölthető szóróanyag félét, hogy a többi Thalias szélvédőjére tudjuk tenni, úgy fakultatív módon, ezzel is tájékoztatva erről a nemes kezdeményezésről. Arról jutott eszembe, hogy ma sikerült 2 thalia közé parkolnom. Ez már majdnem egy klub.

Thalálka szervezés alatt.
2 alternatíva van:
1. Egy fergeteges szílveszteri buli keretében klubbosodni
2. Januárban egy egész napos, szolidabb, családi verzió.

Szavazásra bocsájtom!

diesel_uberalles Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5150
Igen, ez a banner kezelő okosság... Hát nem tudok mást tenni, mint javasolni, hogy az operával való nézegetést próbáljuk hanyagolni a minőségi megtekintés érdekében :) Amint tudok más megoldást, szólok és javítom a lapot. Remélem azért a netscape/mozilla meg tudja jeleníteni :)
Előzmény: Laja73 (5149)
Laja73 Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5149
ja persze ezen kívül minden műxik, csak ezzel a sormintával kezd:)
(szerintem az én készülékemben van a hiba, amúgy explorerrel most megnéztem, ott nincs semmi gáz)
Előzmény: Laja73 (5148)
Laja73 Creative Commons License 2003.12.02 0 0 5148
opera 7.11 ezt írja ki (nekem):

<% Const IMGS_DIR = "/bannerek/" Dim objFSO, objFolderObject, objFileCollection, objFile Dim intFileNumberToUse, intFileLooper Dim objImageFileToUse Dim strImageSrcText Set objFSO = Server.CreateObject("Scripting.FileSystemObject") Set objFolderObject = objFSO.GetFolder(Server.MapPath(IMGS_DIR)) Set objFSO = Nothing Set objFileCollection = objFolderObject.Files Set objFolderObject = Nothing Randomize() intFileNumberToUse = Int(objFileCollection.Count * Rnd) + 1 intFileLooper = 1 For Each objFile in objFileCollection If intFileLooper = intFileNumberToUse Then Set objImageFileToUse = objFile Exit For End If intFileLooper = intFileLooper + 1 Next Set objFileCollection = Nothing strImageSrcText = IMGS_DIR & objImageFileToUse.Name Set objImageFileToUse = Nothing %>

Előzmény: diesel_uberalles (5145)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!