Keresés

Részletes keresés

Xray__ Creative Commons License 2006.04.23 0 0 2735
de ha anynira surgos foladja neked postan, jo biztositassal akar,de teljesen jarhato az ut!
Sok sikert!
Előzmény: neumanki (2734)
neumanki Creative Commons License 2006.04.23 0 0 2734
aha, köszi, akkor megkérem barátnét, ha jön haza, akkro szépen dugja zsebre az iPod nano-t, és hallgasson zenét.... :)
Xray__ Creative Commons License 2006.04.22 0 0 2733
Jaaaj, ez a Vamozas .... :) En mar kismillioszor kertem kintrol dolgokat, semmi extra, a tuloldalon az eladot meg kell kerni hogy kiserteket kell iratni es kesz. Ha netan megbuknal az Orczy teren jelentkezel atvetelnel, ott meg problakozhatsz, duma... jo magyar kimagyarazosdi. Amugy jobban ajanlanam a kinai es japan paicot, onnan mar elore tudjak hogy igy kell, es a vamolasnal is tudjak hogy no chance ;) de legfokeppen, kevesebb arat kell rairatni.
Nemreg amugy volt egy nyilatkozat hogy a magyar postan az amcsibol jovo csomagok vesznek el leghamarabb :(
Repteren amugy ha nincs nalad a csomagolas akkor semmi gaz, rateszel zenet, osztjo is vagy, hasznalod, zsebedbe hozd kesz. Mi lenne a sok turistaval akik a fenykepezoiket viszik hozzak, emg kameraikat. Nekem egy kicsit dragabb gepem van, voltam imitt amott, probaltma irni papairt, foleg regen mikor EU se votl, de meg romaniaban se volt gond, jo mondjuk ezen esetet inkabb lekopogom ;)
Konkluzio, csomagolast semikepp ne hozd magaddl, kuld fol postan ha annyira kell, de ne hozd, az 100% bukta, amugy meg semmi para. Csomagnal meg ...
Ha netan megbuksz, akkor meg vamoljak, teszed a hujet, oszt kesz. Masfelszeresere jossz ki kb.
Ja es mindezt amit irtam nem igaz, csak hallottam vkitol aki latott olyan embert aki olvasta vhol.
;)
Előzmény: neumanki (2732)
neumanki Creative Commons License 2006.04.22 0 0 2732
szia!

vámnál mindenkit megvizsgálnak, h mi van nála? vagy csak véletlenszerüen választanak ki embereket? ha elkapnak akkor mi van?

gondolom ha valami történik vele, meghibásodik akkor szívás, mert itt europában az amerikai garanciát nem fogadják el, nem?

üdv, balázs

ut.: köszi a válaszokat
Előzmény: Sir Dan (2717)
nomad von Fblodilovich Creative Commons License 2006.04.22 0 0 2731
Ja, és mint mindig ha valami iPod kütyü beszerzése a téma, az iLounge és fórumai alapvetőek. Kicsit belenéztem, mindegyik verziót komálják nagyon, ha már fent van, volt aki még a kulcsos próbát is kipróbálta a saját Nano-ján. Viszont arra készüljetek, hogy a speckó fólia felrakása egy csöppet időigényes és nehézkes lesz...
Előzmény: Mr.Bee (2730)
Mr.Bee Creative Commons License 2006.04.21 0 0 2730
Kossz az infot!A bestskin-be en is beszallnek...mar csak azert is hogy legyen ingyenes a szallitas ;) .
nomad von Fblodilovich Creative Commons License 2006.04.21 0 0 2729
Vagy: http://www.theijacket.com/
Ezek a tokok pedig tartalmaznak egy adag Invisible Shield-et is.
Előzmény: nomad von Fblodilovich (2728)
nomad von Fblodilovich Creative Commons License 2006.04.21 0 0 2728
Mielőtt belevágnátok: http://www.bestskinsever.com
Ugyanazt az anyagot használják, csak éppen 6 dolcsi 25 helyett.
Előzmény: Skywalker. (2727)
Skywalker. Creative Commons License 2006.04.21 0 0 2727

hmmm...

lehet mégis megérne egy próbát?

valakinek volna kedve?

Előzmény: Mr.Bee (2726)
Mr.Bee Creative Commons License 2006.04.21 0 0 2726
A videokban hihetetlen dolgokat lathatsz.Pl. van ilyen hogy kulcsteszt,ami abbol all hogy egy 3g iPod egyik felet lefedik ezzel a foliaval a masikat szabadon hagyjak es egy kulccsal nagyon durvan el kezdik karcolni az iPod-ot.Egy ido utan a le nem takart fele szo szerint fel lett szantva a kulccsal, hogy mar nem is beszelhetunk karcolasrol olyan ronda lett,mig a folias felenek semmi baja nem tortent.Aztan van olyan hogy golyostollteszt amivel az erosseget tesztelik a folianak ugy hogy egy ember tartja a foliat a masik meg atszurna a golyostollal ha tudna de egyszeruen keptelen ra.Van nyujtasi teszt ahol ket ember huz ketfele teljes erejebol egy ilyen darab foliat de nem tudjak elszakitani es ilyesmik.Egyszoval nagyon eros a cucc es komolyan vedi a mi kis udvoskenket a karcolasoktol.Amint lattad eletfogytiglani garanciat adnak ra es ha vissza kell kuld az iPod-ot javitasi okok miatt az Apple-hez csak leveszed a foliat,elkuldod a gyartoknak es ujat kuldenek helyette.Elvegre helikopter rotorokat ved meg az ido(jaras) es a surlodas vasfogatol.
Előzmény: Skywalker. (2725)
Skywalker. Creative Commons License 2006.04.21 0 0 2725

közben már utánaolvastam,  25 USD azért elég sok egy kis darab műanyagért...

videokban mit láthatnék? lassú a netem, így most letölteni sem tudok...

videos kérdésre holnap válaszolok!

Előzmény: Mr.Bee (2724)
Mr.Bee Creative Commons License 2006.04.21 0 0 2724
25$ a folia,de lattad a videokat rola es olvastad hogy mire hasznaljak eredetileg?A gond pedig a tarsulassal csak annyi hogy Erdelybol vagyok :) .Egyebkent a szallitas ingyenes,de ebben az esetben nem lehet kovetni a holletet.Es megprobalnal elinditani egy bekonvertalt 640*480-as videot az iPod-on,lehet mpeg-4 is csakugy mint h.264.Kossz.
Előzmény: Skywalker. (2723)
Skywalker. Creative Commons License 2006.04.21 0 0 2723

a gyári tokban az iPod alapból valami hasonló fóliában jön ki, persze azt hajlamos az ember a felbontás után letépni...

mennyibe is lenne egy ilyen? lehet, h betársulnék, ha rendelnél!!! :)

Előzmény: Mr.Bee (2720)
Mr.Bee Creative Commons License 2006.04.21 0 0 2722
Ja, es valamelyik iPod video tulajdonos kiprobalna a kedvemert hogy elinditja-e az iPod a 640*480-as videot?Csak kivancsi vagyok, mert lattam egy oldalt ahol azt irta egyik szakerto hogy a benne talalhato Broadcom proci meg ezt a felbontast is siman megbirja.Azt viszont nem irta le hogy kiprobalta-e vagy sem.Elore is koszonom.
Mr.Bee Creative Commons License 2006.04.21 0 0 2721
Bocsesz,latom a link nem muxik szoval itt van: http://www.shieldzone.com/store/index.html
Mr.Bee Creative Commons License 2006.04.21 0 0 2720

Szevasztok,

Kezdo vagyok, es remelem hogy nemsokara en is egy boldog 60gb-os iPod video tulaj leszek.Vegigolvastam ezt a topicot es sok jo tippet talaltam, amugy itt az igazi megoldas a karcproblemara.Remelem segitettem es orulok ha igen.

Skywalker. Creative Commons License 2006.04.21 0 0 2719
egy mp3 file minosege leginkabb fugg attol, h milyen minosegben keszult a grab. en mar mindent 320 kbitben, 48 hz-ben grabbelek. grabbeleskor egyebkent meg lehet huzni a hangeron is az iTunes-ban. az aksi birja jo soka, nyugi. a fules-pause problemat en is csak most vettem eszre, ahogy ezt irtad. :) telleg megall, ha kihuzom a fulest.
Előzmény: neumanki (2715)
nomad von Fblodilovich Creative Commons License 2006.04.21 0 0 2718
1. Lehet csak úgy felpakolgatni, más téma, hogy nem játsza le, így csak USB meghajtóként használható. ;)
2. Még benne van ez a funkció.
Előzmény: Sir Dan (2717)
Sir Dan Creative Commons License 2006.04.21 0 0 2717
Hello!

1. nem lehet kikerulni
2. fogalmam nincs
3. nem adnak tapkabelt, kulon lehet venni
4. nekem semmi bajom a hangerejevel, de szerintem van progi is. de mintha ez valami eu szabvany miatt lenne, nem? nekem is az usa-bol van.
5. nem ertek hozza annyira, mp3-tol alapbol ne varjal tul sokat
6. kell vamot fizetni elvileg. gyakorlatilag en nem fizettem, csak behoztam a taskamban
+1. sokkal tobb, mint 4 ora. videora van valami ilyesmi
Előzmény: neumanki (2715)
neumanki Creative Commons License 2006.04.21 0 0 2716
még valami :)

most néztem forumokat, és 2 ember írt akuélettartamot, egyik 2 órát másik 4 órát (mp3 lejátszásra). tényleg ilyen rossz a helyzet? kinek mi a tapasztalata? mert ugye weboldal 20 órát ír. Iriveremre valami 14-16 órát írnak gyárilag, pontosan még nem mértem, de össze vissza ugrálással is meg van 10 óra
neumanki Creative Commons License 2006.04.21 0 0 2715
sziasztok!

nekem volt 1,5 éve pár hónapig egy 4th gen ipod-om, de aztán gondjaim akadtak vele, ugyh iriver h320 lett belőle. Most barátnőm megy ki amerikába, ahol jó 40e forinttal olcsobb a dolog, szóval elkezdtem gondolkozni, hogy érdemes-e lecserélni, de lenne 1-2 kérdésem a 5th gen ipod video tulajokhoz:

1, az apple fájlrendszert még mindig nem lehet kikerülni? vagyis rendes könyvtárakat nem lehet rétrehozni és csak ugy átpakolni az mp3-kat, és a fájlneveket látnám, meg az én könyvtáraim, és nem pedig a sokszor hiányos mp3 tag-ek által felépített könyvtárszerkezetet?

2, az a hülye funkció még mindig benne van, hogy ha kihuzod a fejhallgatót akkor pause-ál? a legnagyobb gondom egyb ezzel volt (a tag által létrehozott fájlrendszeren kivül :) ), ugyanis én hagytam azt a vacak ipod fülest, és sennheiser fej-, és fülhallgatokkal probálkoztam (ipod fülest ki se nyitottam). viszont ahogy mentem utcán, ahogy mozgott a füles csatlakozója, valamelyik irányba tul érzékeny volt ez a pause funkció, és mentem 10 lépést és lepause-lt. Utánna visszavittük bécsbe a boltba, mire ők felhívtak az apple-söket, akik előálltak minden baromsággal, h ők csak azt garantálják, h a saját fülesükkel jó (ezt a baromságot :S ), meg beveszik szervízre, de apple-nél valahogy ugy van a szerviz, hogy beveszik, aztán lehet, h nem is azt kapod vissza, hanem egy másik javított ipod-ot :S ) szóval így lett iriver végülis...

3, most akkor rendes hálozati csatlakozót nem is adnak hozzá? az mennyi külön?

4, már amikor vettem, volt ez a hiszti a hangerővel, hogy bekorlátozzák. Szerencsére akkor még volt egy progi, ami ezt feltörte. Van ilyen program az ujakhoz is?

5, ha jól emlékszem, a hangja nagyon szép volt, viszont a basszussal nem voltam megelégedve. Akinek uj van, mi a véleménye? esetleg raktak bele valami bass boost-ot?

6, nem tudja valaki, amcsiból kell még vámot fizetni? vagy be a ruhák közé, és senki nem veszi észre?

előre is köszi a válaszokat

üdv, balázs!
Xray__ Creative Commons License 2006.04.21 0 0 2714
Koszonom
Előzmény: p.geri (2713)
p.geri Creative Commons License 2006.04.21 0 0 2713
www.speedshop.hu. itt találsz minden típushoz magadnak.
Előzmény: Xray__ (2710)
Sir Dan Creative Commons License 2006.04.21 0 0 2712
Mindenkepp ki kene probalni. Kar, hogy meg arra se volt idom, hogy mp3-akat pakoljak ra...
Előzmény: nomad von Fblodilovich (2711)
nomad von Fblodilovich Creative Commons License 2006.04.20 0 0 2711
De tévedtél, pont az általad belinkelt olda szerint. :)
Előzmény: Sir Dan (2709)
Xray__ Creative Commons License 2006.04.20 0 0 2710
Ilyen kijelzo karcvedo foliat merre lehet vasarolgatni, vagy hol erdemes nezegetni?

Elore Koszi
Sir Dan Creative Commons License 2006.04.20 0 0 2709
Megse tevedtem:) http://ipodlinux.org/Generations
Sir Dan Creative Commons License 2006.04.20 0 0 2708
Tevedtem: http://ipodlinux.org/Screenshots
Sir Dan Creative Commons License 2006.04.20 0 0 2707
A nano-n sztem nem fog menni a linux, szerintem azon 5. gen-hez hasonlo szoftver van, a linux 5G-s-en nem mukodik egyelore. ipodlinux.org
Előzmény: nomad von Fblodilovich (2700)
Robert Fahmel Creative Commons License 2006.04.20 0 0 2706
Ipod Photo játszik video-t, ha Linux van rajta? (Macmániások ne figyeljenek :)))
Előzmény: Xray__ (2705)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!