Nem hozod el?:) a teázóban nem lehet cigizni se (nincs füst, büdi), általában elég nyugodt helyek:), és szerintem lesz ott aki "vigyáz rá", míg te bizniszelsz:)))
off
cecameca! mea culpa, mea maxima culpa, majd pótolom mulasztásomat! :))
mint ahogy remélem bíbájt is megteszi, maivel lóg nekem hónapok (!!) óta! :)
offoff
és általában nem szeretek pepecselni. azt hiszem. de az üvegfestés és a dekupázs rulez. meg a főzés is. varrni pl. nem szeretek, kötni nem tudtak megtanítani (nővérem és nagymamám közös erővel sem), rajztudásom az óvodáséval egyezik meg.
hozzak magammal valami ismertetőjelet? vagy majd megmondjuk a pultosnak/pincérnek, hogy mi vagyunk a kreatívak, és küldjék hozzánk a később érkezetteket. távoli ismerősöméké a hely egyébként, ha ott lesz valamelyikük éppen, akkor nagyobb odafigyelésre is számíthatunk :-)
a fene egye meg, most akartam beírni a naptáramba, pont akkor kezdődik a sulim ( első nap ) erről nem kéne hiányoznom. de most komolyan, nekem bármikor jó, de pont ez nem, ezt nem hiszem el!!!! de az is lehet, hogy ellógok!
ha a Deákon leszünk az nincs is messze, megpróbálom megoldani!!
Kedves Hópihe! Csak tán nem te is a bábokkal kezdted? Néztem vissza az alkotásaidat, és volt néhány ismerős darab közte. Mikor az aprókám született én bábvarrással kezdtem ezt az egész "kreatív őrületet" amiben most vagyok. A kis kecskegidának (és a malackának) viszont elveszett a szabásmintája, ha neked még megvan elküldenéd? Épp a múlt héten varrtam két kecskét (felnőtt kecskét) a ... meséhez (amikor a hídon találkoznak, és a végén beleesnek). Aztán jöttek a papírmunkák, virágok, hajtogatások, teatasakhajtogatások, közben babákat varrtam (és tovább a bábokat), kicsi üvegfestés, és most a dekopázs.
Érdekelne még, hogy mi a horoszkópja a társaságnak. Nem túl bizalmas a kérdés, ugye? Ugyanis vannak emberkék, akiket egy varrótűvel ki lehetne üldözni a világból, ill. az ilyen pepecselős dolgokat is fölösleges időpazarlásnak tartják. Kiváncsi vagyok, hogy ki lehet-e szűrni bizonyos csillagjegyeket, amiben születettek fogékonyabbak az átlagnál a kreatív ötletekre.
legyen szalvétacsere szerdán (október 2.) 6-kor!
na?
a Madách tér ott van tulajdonképp, ahol a Deák tér. 47es 49es villamos végállomása. mellette vörös téglás épületek (2), közte ív. diadalív vagy mi :-) szóval össze van kötve a két ház. ott kell bemenni, mennimenni, kb. 2-300 méter, és jobb oldalt van a teázó.