Gratula a honlaphoz,nagyon profi:))Hamarosan én is küldök képet,nyertem egy digitális fényképezőt, úgyhogy van mivel fotóznom,Xiklának azért köszönöm,hogy felajánlotta a segítséget:))
Nekem 4,2 sohasem volt (és nem is lesz) a fogyim; de ez a lanyha tél nincs többe, mint a forrró nyár volt. 5,0 - 5,4 között autóztam akkor is és most is. Ezek szerint a hűtés (légkondi) legalább annyiba van; mint a fűtés!
Több dolog miatt írok:
- frissült a lap, 38-an vagyunk
- tagdíjról már korábban is esett szó. Most elérkezett a fájdalmas pillanat: be kellene fizetni. 1000 Ft/év lenne a tagdíj (ezzel a legolcsóbbak vagyunk, remélem vigasztal mindenkit :). Ami megmarad a weblap költségeiből (mert fog maradni, minél több tag van), találkozóra, matricára fordíthatjuk. (Természetesen a weblapon kívül felmerülő költségekre szponzorokat keresünk).
A számlaszám a következő: 11102209-72573220-01000007 (ez csak a klub számlája)
FONTOS!
A közlemény rovatba írjátok be a sorszámot, és a neveteket (ahogy a taglistán szerepel).
Probléma, vélemény, ellenvélemény esetén küldjetek e-mailt!
(e-mail megy ezügyben minden tagnak)
Megtaláltam de csak most kötöttem össze a hibát a behívással. Én úgy olvasom, hogy a hiba előbb jelentkezett, mint a behívást megkaptad. Bevallom régen nem néztem a motortető alá, főleg nem a műaníag motortakaró alá. Majd tüzetesen megvizsgálom, mert én még nem kaptam behívót, de persze lehet az is, hogy a júniusi szállításhoz már javított anyagú csövet szereltek? Túl vagyok én is már a 11 ezren és még minden jól működik. Egyszer megijesztett hogy nem gyorsul az istennek sem és a gázpedál nagyon szorosnak tünt de aztán felfedeztem hogy az újonan betett gumiszőnyeg buggyosodott be alája. Nem nagyon értem a padló formáját ott a pedálok alatt, nem nagyon lehet semmilyen szőnyeget bele igazítani. A gyári szőnyeg se áll sehogy.
Valószínűleg - a hogyan a behívóban írták - "a magasszintű francia minőségbiztosítás" kiszúrta, hogy nem túl tartós az anyaga és biztonsági okokból cserélik ki újra a dci-ben.
Bár egy kis üzemeanygfolyás nem árt, nekem jó 1 hónapig nyomta ki az egyik hengernél, mire rájöttem, hogy mi a furcsa hang oka, nameg jött alaktrész a szervízbe. Ott is azt mondták, hogy lehet használni. Persze a blokkra égett mocskot nem takarították le, de erről már korábban írtam.
Nyáron volt itt 1 fotó, melyen 1 márkatársunk a tükrére /cseresznyepiros gép / rakott 1 szem cseresznyét. Totál egyforma színüek voltak.
Nem láttátok ?
Hi mindenkinek!!!!
Szerintem is szép szin a Hárs:-))))a piszok csak akkor látszik rajta ha már nagyon koszos!!!!
Tavaly augusztusban mikor én vettem a Qasimódót még alig volt ilyen szin azóta eléggé gyarapodik
:-))))
Benzinesek ne figyeljetek! a fogyi 5.2/100km
600km város/300km közút hát igen hidegszik az idő, hol vannak a nyári 4.2-es fogyasztások!!
További jó Thalicskázást.
Üdv Nagya
UI: a januári összejövetel jöhet
Üdv a társaságban. Lassan egy focicsapatra való szegedi összejön. Na jó egy kispályásra ... és van itt ugye aki (Gálvölgyi után szabadon) szereti a focit.
Tul kép bármilyen lehetett volna, csak fekete v. szürke nem. Erre itt a hárs, ami oly közel áll a szürkéhez. De hát nem a színét fogom szeretni, hanem ŐT! Az azért biztos, hogy piszokálló, ill nem annyira észrevehető majd rajta a mechanikai sérülés. (remélem, jó soká lesz rajta, és kevés)
Azé a festékműhelybe tehettek vóna béle még egy kis zöldet... :-))
picit off: Ez a szín elnevezés érdekes, mert elsőre én is meggyet mondtam, de aztán eszembe jutott, hogy volt nekünk Germersdorfi féle cseresznyefánk, aminek a gyümölcse érett állapotban tényleg ilyen szép mélybordó színnel bírt, úgyhogy rájöttem, mégis helytálló az elnevezés, csak kicsit hiányos...
Azt viszont mégsem lehet elvárni a kereskedőtől, hogy meg is magyarázza, valamint vizuális példával is alátámassza a színek elnevezését :))