“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Ismerek olyat, h egy 4 végtag bénult fickónak sikerült megosztást kiharcolnia gyerek ügyben. A kölök egy hétig itt, másik héten az anyjánál v an. És nem volt nehéz menet a bíróságon. Asszem még a két fél ügyvédjei megegyeztek egymással. Az anyuci eleinte magának akarta a kölköt, de aztán az ügyvédeknek sikerült egyezségre jutni. Úgyh nem olyan nehéz kiharcolni a gyermekelhelyezést, ha egy teljesen béna fickónak sikerült. Csak akarni kell. Úgyh ez egy álságos duma mamár, h nem ítélik a fickónak a kölköt. Ha normális körülményeket tud teremteni, odaítélik.
Ja, a nők még véletlenül sem kerülnek intim helyzetekbe egymással....herpeszvírus, HPV, s többi főleg így adódik tovább.. no meg a feminizmus vírusa is!
Pontocskám. Mélységes tévedésben vagy. Én mindazt amit akartam az életben elértem. Engem nem vonzott se a vagyonfelhalmozás se a címek. Én annak örülök, ha te pontocska lenyugszol.
Nem hibáztatod a férfiakat, a kapitalizmust, a zsidókat, a Habsburgokat, az angol királyi családot stb, hanem elismered, hogy azért nem vitted semmire, mert hülye vagy és ráadásul lusta!
A majomszeretet általában az egyke fiú utód irányában nyilvánul meg nálatok (vagy ha több gyerek van, akkor az egyik fiú irányában), de a párotok, sőt a lányotok iránt nem! S nem véletlenül hívják majomszeretetnek, mivel egy elfogult és túlzó érzelemömlésről van szó!
Ady szerette a nyilvánosházakat. A nemi betegségét ott szedte össze. Tudtad, hogy a férfiak terjesztik a nemi betegségeket? Elvégre ők igénylik tömegesen, intézményesítve, a nők megerőszakolását. Azaz, a prostutúciót. Apuci eljár a prostihz, akit előtte egy másik férfi fertőzött meg, és attól hazaviszi anyucinak. Ilyen a körforgás.
(1) Aki jogszabályon alapuló és végrehajtható hatósági határozatban előírt gyermektartási kötelezettségét önhibájából nem teljesíti, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Aki jogszabályon alapuló és végrehajtható hatósági határozatban előírt tartási kötelezettségét önhibájából nem teljesíti, és ezzel a jogosultat súlyos nélkülözésnek teszi ki, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(3) Az (1) bekezdés alapján az elkövető nem büntethető, a (2) bekezdés esetén büntetése korlátlanul enyhíthető, ha kötelezettségének az elsőfokú ítélet meghozataláig eleget tesz."
Egyéb hasfájás?
(megjegyzem, a láthatás szándékos és indokolatlan - akár folyamatos - megakadályozása viszont sok éves huzavona után maximum egy szóbeli "Ejnyebejnye!")
Hát ja. A nők bűne, ha nem biznak a férfiakban, mert nem lehet és önálló egzisztenciát akarnak. A gyerek Nem a nők nem akarják előbb hanem a párjuk. Természetesen neked majomszeretet, ha egy nő szeret. És a többi amit írtál, mind a férfiakra jellemző!