Sziasztok Thalicskások!
27 órás a Kicsikém, 1,4 16V Hologram szürke metáll fényű és repül, mint a gondolat. 350 km után kényelmes és kassi. 14 éves Szamara után sajátként álom, a cégesem egy Peug 307-es kombi, ami egy hajó. Tapasztalatokat szeretnék kérni ilyen berendezettségűről Tőletek! A klubbos szerveződést és is támogatom,javaslom, majd belépek és fizetek term.
Azt javaslom, hogy NE LEGYÜNK MAGYAROK. Név nélkül; 1000 ft-ért ne rágjuk a sz..t. Ne morfondírozzunk azon, hogy ez 2-3 sör ára ( tudom, hogy okostojásék most visítanak fel, hogy német nevű sört 2 hete 89 ft-ért lehetett kapni a C...-ban), viszont tessen elgondolkodni, hogy mely klubok tagdíja mennyi. Ha sok, NEM KÖTELEZŐ.
Viszont ne akarjunk (már megint ) baromi jól járni. Értsd; ingyen-mindent. Tapasztalataim szerint, az ilyen mentalitásúak azok, akik vagy el sem jönnek a közös bulikra ( főleg, ha ezért 1-2 száz ft-ot fizetni is kell ), vagy a svédasztalnál tányér helyett tálcával állnak a sor elején és második sorban álláskor már a családnak csomagolnak.
Visszatérve a költségekre: az a munka, amit diesel_uberalles már eddig befektetett, már többet ér 15000 forintnál. Na most ha pár ember arra szavaz, hogy ne legyen hozzájárulás, még akkor is leszünk vagy harmincan, szóval simán összedobjuk a regisztrációs költségeket (eddig 2 "nem" szavazat van mindössze)
Túl van tárgyalva szerintem a dolog.
Jómagam is szoktam weboldalakat készíteni és tapasztalatból tudom, hogy az ingyenes tárhelyekkel együtt jár, hogy különböző reklámokkal rakja tele a szolgáltató (neki ez az üzlet benne).
Ha mi magunk szeretnénk kiválasztani, hogy esetleg ki reklámozhatja magát a weboldalunkon (pl. a Renault - ha jól viseli magát és kedvezményeket ad a klubtagoknak)akkor mindenképpen saját domain név mellett kell dönteni!
Hali!
Én már Dénes napon megünnepeltem őt :) 1 kiadós takarítás :) Azt hiszem dec. 9-én is szükség lesz erre :( Szegény most nagyon cégautó állapotban van :(
szerintem ne aggódj, biztos vagyok benne, hogy összejön. várjuk meg ezt a hetet. én a magam részéről megígérem, hogy pótolom a hiányt (de nem lesz rá szükség)
Az első év 10e+áfa, a második 5e+áfa.
http://domreg.c3.hu/szolgaltatasok.html (Amúgy azért csinálok problémát az ügyből, mert ha kifizetem a cuccot előre, és mondjuk nem fizetik be annyian a tagdíjat, akkor pislogok, mint hal a szatyorban...)
Mivel már el is küldtem a lovettát, asszem ez egy szavazatnak is jó :))
Ha nem a honlap regisztrációra, hanem matricára vagy másra (pl. tagsági kártya előállítása) fordítjuk a közös "vagyont" az igazából mindegy, évi egy ezrest akkor is kibír a családi kassza.
Még egy tipp: Hosszabb leállás után próbáld megnézni, hátha lecsurog a csőből addigra. Őszintén szólva, az eltelt valamivel több mint 2 év alatt eddig csak 2 v. 3 alkalommal néztem meg, akkor meg annyira tiszta volt az olaj, hogy alig látszott valami. Na, majd egy találkozón ezt is jól ki lehet tárgyalni :)
hát az ezer forintos éves 'tagdíj' az nagyrészt a domain fenntartása, jól gondolom? mindenképpen legyen thaliaklub.hu, és aki akar, hozzájárul, de persze nem kötelező. lényeg, hogy meglegyen a végösszeg (max nem 1000, hanem 1125 Ft lesz visszaosztva:))
Regisztráltam magam és a lóvét is elküldtem. Képet majd keresek, vagy csinálok.
Ijesztő, amit a Budakalászról és általában a Renault Budapestről mondtok, mert idáig oda hordtam az autót, ha valami kellett. A Renault Hungaria a felsőbb szerve ezeknek a márkakereskedőknek, ezért a szponzorálás mellett, reméljük, hogy figyeli a honlapunkat és a topicot és odacsap.
Ködlámpa. Múltkor egy Clio-ban kettő világított hátul. Jobbnak tartom az egyes megoldást, mert valóban nehezen téveszthető össze a féklámpával, nem vakít annyira, mintha kettő lenne belőle és kevesebbet is fogyaszt! :-)
Thalika! Nekem mindegy, hogy hol lesz, mert Budapesten lakom és bármerre eltalálok, de azt vegyük figyelembe, hogy a "végeken" lakóknak esetleg sokat kell autózniuk és általában keresztül kell mennniük Pesten. Ezért tartom jobb ötletnek az ország közepén valahol megrendezni a Thalit, pl. Solt, Dunaföldvár, esetleg Kecskemét. Később, ha már a személyes találkozások után is összeáll egy kemény mag, akik szinpatikusak egymásnak és a buli jól sikerült, akkor lehet szervezni az ország más részein is, mert akkor már nem arra fognak gondolni a tagok, hogy végig kell autózni az országot, hanem arra, hogy mekkora buli lesz, ami minden költséget megér.
Szeged ellen szól (és ezért mea maxima culpa!!!) a rettenetes autópályadíj. Mégegyszer bocs!
Az ülés alatti vezetékek az övfeszítőhöz tartozhatnak szerintem.
Az olajszintet csak a pálcával lehet ellenőrizni, de arra figyelj, hogy nem elég simán kihúzni, mert mikor nyomás alatt van a rendszer, összekeni mindenhol. Ha kiveszed, először töröld le, majd dugd vissza, várj egy kicsit, majd megint húzd ki, ekkor láthatod, hogy mennyi az annyi.
Azt meg talán nem is kell mondani, hogy lehetőleg vízszintes felületen állj ilyenkor. :)
Az elektromos csatlakozók az ülés alatt -
az első biztonsági övek övfeszítői -kézikönyv 1.13 oldal /nem én vagyok ilyen okos!!/
Az olajszinthez nem tudok hozzászólni - nekem 16 szelepes van - azon egyáltalán nem férsz hozzá a pálcához - csak a műszerfalon jelzi digitálisan, hogy mennyi van benne.
Az ülés alatti vezetékek az övfeszítőhöz tartozhatnak szerintem.
Az olajszintet csak a pálcával lehet ellenőrizni, de arra figyelj, hogy nem elég simán kihúzni, mert mikor nyomás alatt van a rendszer, összekeni végig. Ha kiveszed, először töröld le, majd dugd vissza, várj egy kicsit, majd megint húzd ki, ekkor láthatod, hogy mennyi az annyi.
Reményeim szerint az enyém is ma.
Tudja valaki, mik azok az elektromos csatlakozók az ülésem alatt? 8 szelepesek, ti hogy nézitek meg az olajszintet? Meglepődve vettem észre, hogy enyhe S-alakú csőben csúszkáló, hajlékony műanyag nívópálca van rendszeresítve erre a célra, ami kihúzás közben emiatt olyan jól összekeni mindig magát, hogy lehetetlen megállapítani a szintet.