Köszönöm, hogy válaszoltál, sajnálom, hogy csak most tudtam elolvasni, de az internet hozzáférésem korlátozott.
1.) Kivonta magát a forgalomból= elhagyott az a dög, állítólag január körül válunk. Egyébként ismerhetitek, Claudius néven írogatott a fórumban
2.) én is soknak gondolom a 10 litert, de a legkíméletesebb vezetési stílussal sem tudok alámenni
3.) hány km után esedékes az olajcsere?
Válaszodat előre is köszönöm!
Bocsi Fiúk,
tényleg vége az eufóriának,: klímás, rádiós, villanyablakos, ködlámpás 1,4 16V 98 LE-s, berzines, rádiós-magnós, kékszövetes. A színe tetszik, más-más fényviszonyban más-más árnyalata van a hologramszürkének. A csomagtartó mérete lenyűgöz, sokat fogok vele cuccolni, remélem ki fog elégíteni.
Ami érdekel, persze végigolvasva több hónapi hozzászólásokat figybe véve, a fogyasztási tapasztalatok és egyáltalán mire figyeljek. Garázsban lakik. Ma már kimerészkedtem vele autópályára is és tetszik a lendülete. Csendesnek tűnt 120 körül. 4 év alatt 2 Peug 306-ot szaggattam el, azok ehhez képest öreg lajhárok voltak. Ez term. saját, amazok cégesek voltak. Azt már lerendeztem, hogy a kormányt rendesen beállítják, mert jobbra lóg egyenes menetben. Kecskeméten vettem ,nagyon korrektek és röndösek voltak. A hitelkonstr. is elfogadható. Matrica ok, én is kiragasztanám természetesen.
A tagdíjat én is támogatom,hamarosan küldöm is.Szerintem az összeg teljesen korrekt (mondhatni nevetségesen alacsony:)),főleg ha kedvezményünk is lesz a szervízben,akkor egy javítás után megtérül:)) (ezt azoknak írom,aki vacillál az ezresen)
Üdv márkatársak!
Az elöbb szavaztam a tagdijra,jövö héten böbeszédübb leszek, a netet csak a munkahelyemen tudom használni,kérdem diesel-töl az e-mail cim paradoxx@paradoxx.hu jó-e,mert levelezprogink nincs,csak e-mailt tudok küldeni.Tagdij rendben beszállok,fényképet megprobálok késziteni.A matricának örülök, támogatom a szélvédöre ragaszthatót.Egy községben lakom Mátészalka mellett rengeteg itt is a thalicska,átlagban mindennap 4-5-el találkozom.Köd és rendörmentes hétvégét.
Sziasztok Thalicskások!
27 órás a Kicsikém, 1,4 16V Hologram szürke metáll fényű és repül, mint a gondolat. 350 km után kényelmes és kassi. 14 éves Szamara után sajátként álom, a cégesem egy Peug 307-es kombi, ami egy hajó. Tapasztalatokat szeretnék kérni ilyen berendezettségűről Tőletek! A klubbos szerveződést és is támogatom,javaslom, majd belépek és fizetek term.
Azt javaslom, hogy NE LEGYÜNK MAGYAROK. Név nélkül; 1000 ft-ért ne rágjuk a sz..t. Ne morfondírozzunk azon, hogy ez 2-3 sör ára ( tudom, hogy okostojásék most visítanak fel, hogy német nevű sört 2 hete 89 ft-ért lehetett kapni a C...-ban), viszont tessen elgondolkodni, hogy mely klubok tagdíja mennyi. Ha sok, NEM KÖTELEZŐ.
Viszont ne akarjunk (már megint ) baromi jól járni. Értsd; ingyen-mindent. Tapasztalataim szerint, az ilyen mentalitásúak azok, akik vagy el sem jönnek a közös bulikra ( főleg, ha ezért 1-2 száz ft-ot fizetni is kell ), vagy a svédasztalnál tányér helyett tálcával állnak a sor elején és második sorban álláskor már a családnak csomagolnak.
Visszatérve a költségekre: az a munka, amit diesel_uberalles már eddig befektetett, már többet ér 15000 forintnál. Na most ha pár ember arra szavaz, hogy ne legyen hozzájárulás, még akkor is leszünk vagy harmincan, szóval simán összedobjuk a regisztrációs költségeket (eddig 2 "nem" szavazat van mindössze)
Túl van tárgyalva szerintem a dolog.
Jómagam is szoktam weboldalakat készíteni és tapasztalatból tudom, hogy az ingyenes tárhelyekkel együtt jár, hogy különböző reklámokkal rakja tele a szolgáltató (neki ez az üzlet benne).
Ha mi magunk szeretnénk kiválasztani, hogy esetleg ki reklámozhatja magát a weboldalunkon (pl. a Renault - ha jól viseli magát és kedvezményeket ad a klubtagoknak)akkor mindenképpen saját domain név mellett kell dönteni!
Hali!
Én már Dénes napon megünnepeltem őt :) 1 kiadós takarítás :) Azt hiszem dec. 9-én is szükség lesz erre :( Szegény most nagyon cégautó állapotban van :(
szerintem ne aggódj, biztos vagyok benne, hogy összejön. várjuk meg ezt a hetet. én a magam részéről megígérem, hogy pótolom a hiányt (de nem lesz rá szükség)
Az első év 10e+áfa, a második 5e+áfa.
http://domreg.c3.hu/szolgaltatasok.html (Amúgy azért csinálok problémát az ügyből, mert ha kifizetem a cuccot előre, és mondjuk nem fizetik be annyian a tagdíjat, akkor pislogok, mint hal a szatyorban...)
Mivel már el is küldtem a lovettát, asszem ez egy szavazatnak is jó :))
Ha nem a honlap regisztrációra, hanem matricára vagy másra (pl. tagsági kártya előállítása) fordítjuk a közös "vagyont" az igazából mindegy, évi egy ezrest akkor is kibír a családi kassza.
Még egy tipp: Hosszabb leállás után próbáld megnézni, hátha lecsurog a csőből addigra. Őszintén szólva, az eltelt valamivel több mint 2 év alatt eddig csak 2 v. 3 alkalommal néztem meg, akkor meg annyira tiszta volt az olaj, hogy alig látszott valami. Na, majd egy találkozón ezt is jól ki lehet tárgyalni :)
hát az ezer forintos éves 'tagdíj' az nagyrészt a domain fenntartása, jól gondolom? mindenképpen legyen thaliaklub.hu, és aki akar, hozzájárul, de persze nem kötelező. lényeg, hogy meglegyen a végösszeg (max nem 1000, hanem 1125 Ft lesz visszaosztva:))
Regisztráltam magam és a lóvét is elküldtem. Képet majd keresek, vagy csinálok.
Ijesztő, amit a Budakalászról és általában a Renault Budapestről mondtok, mert idáig oda hordtam az autót, ha valami kellett. A Renault Hungaria a felsőbb szerve ezeknek a márkakereskedőknek, ezért a szponzorálás mellett, reméljük, hogy figyeli a honlapunkat és a topicot és odacsap.
Ködlámpa. Múltkor egy Clio-ban kettő világított hátul. Jobbnak tartom az egyes megoldást, mert valóban nehezen téveszthető össze a féklámpával, nem vakít annyira, mintha kettő lenne belőle és kevesebbet is fogyaszt! :-)
Thalika! Nekem mindegy, hogy hol lesz, mert Budapesten lakom és bármerre eltalálok, de azt vegyük figyelembe, hogy a "végeken" lakóknak esetleg sokat kell autózniuk és általában keresztül kell mennniük Pesten. Ezért tartom jobb ötletnek az ország közepén valahol megrendezni a Thalit, pl. Solt, Dunaföldvár, esetleg Kecskemét. Később, ha már a személyes találkozások után is összeáll egy kemény mag, akik szinpatikusak egymásnak és a buli jól sikerült, akkor lehet szervezni az ország más részein is, mert akkor már nem arra fognak gondolni a tagok, hogy végig kell autózni az országot, hanem arra, hogy mekkora buli lesz, ami minden költséget megér.
Szeged ellen szól (és ezért mea maxima culpa!!!) a rettenetes autópályadíj. Mégegyszer bocs!