Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

FIFTY Creative Commons License 2003.12.06 0 0 5267
Hi Circum!

Egyesület bejegyzésében már volt szerencsém?? közreműködni; jó sok macerával jár. Elnökség, felügyelőbizottság választás, alapszabály, számla stb..

Előnye a mi esetünkben csak akkor lenne; ha pl. az adónk egy százalékát leutalhatnánk az egyesültnek.De ehhez már adószakértő, vagy jogász kéne!

Mintha lett volna korábban egy topictárs; talán Kecskemétről;aki APEHos...........

Előzmény: circum (5266)
circum Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5266
Na, jó napot kívánok!

Szóval, fejlemények honlap-ügyben:

A saját szerveremre felkerülhet a honlap, amint meglesz a domain-név. Ezt, mint említettem, ha nem lesz szponzor, akkor én szponzorálom; ha lesz, akkor az más tészta, akkor a szponzori szerződésbe bele lehet venni a honlap fenntartási költségét. Feltéve, ha ezt Ti is korrektnek érzitek.

A thaliaklub.hu regisztrációját elindítottam. Ez 10000+ÁFÁ-ba kerül, amely az első éves fenntartási díjat is magába foglalja, a következő évekre pedig 5000+ÁFA lesz. Még nem fizettem be a pénztet, de a fórum alapján úgy tűnik, hogy ez a pénz nagyjából már be is jött.

Mellesleg, szerintem a Megane-osokkal kéne beszélni szponzoráció-ügyben, ők biztos tapasztaltak. Ki itt a kontaktember feléjük? Egyébként, átfutottam a honlapjukat; úgy tűnik, nincsenek bejegyzve "hivatalos" szervezetként. Akarunk mi esetleg olyat? Van itt valaki, aki már jegyzett be klubot vagy egyesületet, meg esetleg tudja, hogy ez milyen előnyökkel/kötelezettségekkel jár?

diesel_uberalles Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5265
Sziasztok!

A lap megint frissült picit, már 43-an vagyunk :)

Piouztre, Fifty, Alexfux, Gyapi, Kukucs33:
a tagdíj megérkezett, köszi :)

Ma voltam fóton a Békésinél. Megnézték az autót, üzemanyagcső cserélve, minimális jele van a bajnak, úgyhogy biztos ami biztos, Dénes elő lett jegyezve egy januári befecskendező szelep cserére (a Renault kontójára :)
Addig is kaptam tőlük remek tisztítófolyadékot (~4500 HUF), baráti jótanácsot és számomra megfelelő figyelmet :) Szóval a dolgok jelen állása szerint csak ajánlani tudom őket :))

tiborc01 Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5264

Sziasztok!

Tagdij elküldve.

diesel:köszönöm ,hogy feltetted a weblapot.

tiborc01

iMre Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5263
En is tamogatom a tagsagot valamint a sajat domain nevet is. Nem fogom elkuldeni most a penzt mert azt hiszem 25$ a minimum amit felszamit a bank egy kulfoldi tranzakcioer, viszont elso alkalommal amikor Magyarorszagon jarok (atlag 5/ev) befizetem.
iMre Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5262
Hello Laja.
Nem vagy Te bena, az en olajpalcam is pont ezt csinalja ... viszont, csak az utolso olajcseretol erre, amikoris azt hiszem egy kicsit tultoltottek. Keszulok ra, hogy leengedjek belole egy keveset es kivancsi vagyok mi lesz akkor. Nezhettem hidegen, melegen, 2 nap allas utan, a palca mindig teljesen olajos. Engem is foglalkoztatott a kerdes es felfedeztem, hogy, ha akkor huzod ki az olajpalcat amikor a motor meleg akkor nem S alaku hanem egyenes, az S format a kihules utan veszi fel csak.
Azzal hitegetem magam, hogy mukodes kozben termeszetesen az olaj felkerul oda is, es a Magnatec olajam annyira jo, ugy tapad, hogy 2 nap szunet alatt sem kepes visszafolyni :)).
Előzmény: Laja73 (5212)
zsuga666 Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5261
HI
14540 volt a km óra állása, mikor + ejtettem a kötelező átvizsgálást. Semmi rendelleneset, javítanivalót nem találtak. 853 km 47 l. Ebben volt egy XIV.-Visegrád oda vissza, a többi jórészt bel-város. Ja és másodszor cseréltettem olajat, jobb a békessség alapon. Egyébként a Dél-pest-nél téli akció keretében 15 w40-es olaj 5000 ft alatt kapható /5 liter.
zsuga666 Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5260
dokimano !

Bocs, már az első kérdésfeltételedkor belém villant, csak elfelejtettem. Baromira nem mindegy, hogy milyen mintázatú az abroncsod. Anno decimár, 205-ösömet téli gumával kaparintottam meg. Jó, darabos, kockaszerű bütykökkel borított vala. Miután addig nem volt dízelem aszittem normális az a hangerő amit produkált. Tavasszal viszont már csak suttogott - szinte- mikor megkapta a Michelin cipőket. A mintázat a fogyasztást is befolyásolhatja.

Előzmény: dokimano (5240)
zsuga666 Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5259
Hi Über !
Hétfőn lököm a zsét.
Előzmény: diesel_uberalles (5251)
zsuga666 Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5258
Hali FIFTY !

Az 1.)-hez
Ez valami UFO. Nekem legyen lelkiismeret furdalásom, hogy mások nem léptek be abba a klubba, ahol talpraesett emberek kibuliztak maguknak 1 kis kedvezményt?! Az a ganaj, aki +nyerte az 5 milliárdot ! Pedig lottózott. De !
Már felvetődött e helyt, hogy nyomtathatunk helyre kis röpcédulákat, amit magunknál hurcibálva beledugdoshatnánk azon sorstársaink ablaktörlőibe, akik nem tudnak a klubról.

Előzmény: FIFTY (5247)
Clea Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5257
Sziasztok,
ha szabad, csatlakozom a klubhoz.
A Thaliánk 1 hónapos, 1,4 16V, színe sarki fény.
Egyelőre semmi gond nincs vele, nagyon kedves autó. :-)

Üdv: Clea

nagya2 Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5256
Hi Kukucs!!
Köszönöm a fáradozásod de ne strapáld magad, mert a Dci-re lennék kiváncsi, vagy mégis egy összehasonlításnak jó lenne, hogy a váltó áttételezések, hogy alakulnak.
Előre is köszi
Nagya
Előzmény: kukucs33 (5252)
lakivili Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5255
Hello Diesel!

Folyatom a lét! Mán szavaztam is!

Remélem hamarosan megjön a digitfényképezőgépem, oszt akko' tudok fotózni Mezőtúron és környékén (végre a sajátomat is, mármint autót), illetve Tokaj környékén is, mer' igazándiból odavalósi vagyok.

Szasztok!

Kellemetes hétvégét Mindenkinek!

FIFTY Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5254
Üdv!

Ha a végeleges stratégiánk közös bölcsességgel kialakul; Heves megyét bevállalom.

Előzmény: diesel_uberalles (5251)
FIFTY Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5253
Üdv!

nos >
A legtöbb magára kicsit is adó márkaszervíznek van saját weboldala, tehát nincs más dolgunk, mint "segítőink a bajban"; vagy valami egyéb jó névvel csinálni egy linkajánlót a csodaszép Théliás honlapunkon! Ide bekerülhetnek a szponzori hajlandóságot mutató cégek.

Az időkorláttal egyetértek; viszont Nekünk is adni kell valamit a pénzükért; tehát 19 megye + Bp.= 20 ennél több cég linkje nem lehetne fenn!!

Előzmény: KISPIPI (5249)
kukucs33 Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5252
8V esetében ezek kb. a 2000 - 3000 rpm tartományba esnek, de majd meglesem hétvégén, hogy pontosan mit mutat.

A kedvezmény dolgot esetleg nem csak szervizre, hanem alkatrész kereskedésre is (vagy inkább arra) meg lehetne próbálni - ott azért kötöttebbek az árak, talán úgy kézzelfoghatóbb az engedmény...csak egy ötlet

Előzmény: nagya2 (5248)
diesel_uberalles Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5251
Igazad van :) Főleg a 2. és a 4. pont aggaszt :(
Ki legyen a megbízott aki a szponzorációt intézi? :)
KISPIPI Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5250
Ez is jó...
Előzmény: diesel_uberalles (5246)
KISPIPI Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5249
És még valamit: Ha szponzort találtok(unk), akkor egy szerződést kell velük irni. Ennek az egyik ügyfele a szponzoráló, a másik a Thália-klub megbizottja. A megbizott, itt minden esetben az, aki eljár a szponzoráló felé, vagyis TE, Ő, ÉN, stb. Rögziteni kell a szerződésben, hogy milyen összeget utal át a milyen számú számlára, és ennek fejében mi milyen emblémát helyezünk el a honlapon, vagy milyen felirást eszközlünk. Valamint azt is, hogy mindez hány honapig/évig tart. Legyen rajta a teljesités kezdő dátuma.
Milyen összeget kérjünk? Gondolom, hogy egy márkaszerviz esetében 8000-ért egy évig kitesszük a nevét. Egy nagyobb cégnél (pl. MOL), ez lehetne 20000 is... De majd inkább ők próbáljanak összeget mondani, hogy mennyivel szállnak be...
nagya2 Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5248
Hi Diesel!!!
Ha minden igaz az átutalás 7-kor megtörtént a mai nappal.A fogyasztáshoz annyit: igen lightossan vezetek 1:20 km/h-ig
2:35 km/h-ig
3:50 km/h-ig
4:60 km/h-ig
huzatom ki.A mostani fogyi 5,2-re jön ki.300közút/600város(nem Budapest)
Azért így irom le, mert nincs fordulatszámmérőm,ha valaki tud fordulatot csatolni a tempóhoz azt megköszönném.
Vak rendört!!!!!
Nagya
Előzmény: diesel_uberalles (5192)
FIFTY Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5247
HI!

Jó lenne ez a (saját zsbet kímélő)kedvezmény, de nem látom elfogadtathatónak.Miért?

1.)Sokkal többen Thaliáznak, mint ahányan netezünk; kirekesztő lenne a kedvezmény!
2.)"tojok a klubotokra, majd ha elromlik a kocsim belépek" >> hidd el, vannak ilyenek!
3.)Egy ilyen kedvezmény várható költségvonzata nem tervezhető; tehát nem is vállalható!
4.)Mibe van a munkalapon egy 5 - 10 % -al "megnyomni" a számlát?

Egyszóval KISPIPI javaslata - egy adott összeg a megjelnés lehetőségéért - egyszerű, praktikus, levezényelhető.

Előzmény: diesel_uberalles (5245)
diesel_uberalles Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5246
Ha nem is úgy működne, hogy adnak X összeget és abból gazdálkodjunk, de szerintem az járható út, hogy legyártatjuk, számla a RH nevére, és ők kifizetik a költséget. (hátránya, hogy utólag fizetik ki)
Előzmény: KISPIPI (5244)
diesel_uberalles Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5245
Amit én gondoltam, hogy szervízben 5-10% kedvezmény. Megyénként kéne egy szervíz, hogy mindenkinek jusson egy szelet a tortából, ne maradjon ki a buliból azért, mert mondjuk nem Bp környéki.
Matrica (belső, üvegre, illetve külső, H betűvel kombinálva)
Póló (ha már ennyire jól állunk :))
Nagy vonalakban szerintem ennyi, de a többiek is dobják be az ötleteiket :)
Előzmény: tiborc01 (5243)
KISPIPI Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5244
Természetesen támogatom a tagdijat, jövő héten küldöm. Ami a szponzorálást illeti, szerintem az a legegyszerübb, ha a támogatóktól manit kérünk, és utalja át a megadott számlára. Az ilyen pénzekből lehetne gazdálkodni a matricára, pólóra, meg ha marad, akkor a következő évi tagdijakra.
Előzmény: tiborc01 (5243)
tiborc01 Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5243
Üdv mindenkinek!

Azzal a kéréssel fordulok hozzátok, hogy egy esetleges klubtagságot szponzoráló
Esetén mi az amit szeretnétek.pl.matrica,javítási kedvezmény stb.
Kérem a javaslatokat.

Tiborc01

FIFTY Creative Commons License 2003.12.04 0 0 5242
Üdv!

Nem feltétlenül rosszak a gumik, csak mások. Jó lenne meglesni a gumi tipusadatait,mivel a téligumik általában puhábbak, de a mintázatuk miatt lehetnek zajosabbak, mint a nyáriak.

Előzmény: dokimano (5240)
rema.com Creative Commons License 2003.12.04 0 0 5241
Szia villámlás!

A színválasztásban nagyon egyetértünk,tényleg több árnyalata van:)) Baleset és hibamentes kilómétereket:)

Üdv:rema.com

Előzmény: villamlás (5235)
dokimano Creative Commons License 2003.12.04 0 0 5240
Kedves FIFTY!
Így alig 4 nap után a Te válaszodat is el tudtam olvasni, kicsit lassú reagálású haderő vagyok.
A surlódó hang minden kerék felől egyenletesen hallatszik, a guminyomást 1 hete ellenőriztem. Lehet, hogy rosszak a gumik? A fogyasztása is megugrott a kocsinak, mióta a téli gumik vannak rajta.
Az embléma ereje már tényleg lehetne velem, rám férne.
Előzmény: lakivili (5118)
dokimano Creative Commons License 2003.12.04 0 0 5239
Kedves Lakivili!
Én sem feltétlenül kulcscsal szerettem volna bezárni a csomagtartót, hanem egyszerűen nem tudtam lecspni, mindig visszapattant. Szorított az idő, így el kezdtem babrálni mindent, ami mozgatható volt, és kb. 5 percnyi szerencsétlenkedés után valahogy lecsukódott.
Előzmény: Laja73 (5117)
diesel_uberalles Creative Commons License 2003.12.04 0 0 5238
Hali!

Megkaptam, frissítettem a lapot, fényképet várom :)

Üdv: diesel

Előzmény: aplad (5236)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!