Keresés

Részletes keresés

zalmen Creative Commons License 2007.03.21 0 0 368

Ez a part kopte szembe legtobbszor az elveit:

-a vilag legnagyobb hianyaval

- a jovo eladositasaval

-a legdurvabb adokkal

-rendorallami fellepessel

-a szabadsagjogok sarba dobalasaval

-a legnagyobb lopasokkal

Az szdsz-ben van ket-harom tucat arc, aki ebbol el, a szavazok meg felreertik ezt a szakmai es erkolcsi nulla, tolvaj bandat !

Előzmény: Libera nos, Domine! (365)
zvajda Creative Commons License 2007.03.21 0 0 367
Írigy vagy mi?
Előzmény: sajtházi (357)
zvajda Creative Commons License 2007.03.21 0 0 366
Hülye.
Előzmény: zalmen (362)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2007.03.21 0 0 365
Igen? Én például miért?
zalmen Creative Commons License 2007.03.21 0 0 364
Az SZDSZ-nel gusztustalanabb elvtelenebb banda keves van !
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2007.03.21 0 0 363
Fodor is fordulatot akar az SZDSZ-ben, az 1996-ban és azóta történt ügyek, hibák feltárását. Nemcsak a támogatói. De az igaz, hogy éppen ezért vannak támogatói.
Előzmény: libsike2006 (361)
zalmen Creative Commons License 2007.03.21 0 0 362

Az SZDSZ-re szavazok 99%-a felreertesbol szavaz ! :)

1%-a meg megelhetesbol !

Előzmény: Libera nos, Domine! (360)
libsike2006 Creative Commons License 2007.03.21 0 0 361
Én mindig őszinte vagyok. Ha vissza nézed az egész vitát ami az elnökválasztásunkról szól, nem fogsz egyetlen mondatot sem találni tőlem, ahol Fodort mocskoltam volna, annak ellenére sem, hogy Kókát most talán jobb elnöknek gondolom. Valószinű, hogy nem Fodorra szavazok. De ettől még Gábort nem tekintem személyes ellenfelemnek, főleg nem ellenségem ő. Tisztelem, becsülöm , kedvelem és ha van amiben segíthetek neki, bármikor szivesen segítek, fontos és értékes embernek, politikusnak tartom. Hibákkal. Dehát ő is emberből van gyúrva, mint mind, hibátlan ember pedig nem létezik. Van amiben remek, amiben nincs párja, azt kell keresni mi az a terület, ahol ezt leginkább a párt érdekében felhasználhatja. nem biztos, hogy ez az elnöki pozoció. De mint mondtam, és ezt mondtam eddig is, ha ő nyer, akkor sem történik semmi tragédia, mindenkinek abban az esetben Fodor munkáját kell segítenie.
Az viszont valóban bosszant és egyáltalán nem tetszik, hogy Fodor támogatóinak egy része legyőzendő és megsemmisitendő ellenséget lát Kókában. Ez nem vezet sehova, ez csak árt a pártnak.
Előzmény: Callie (358)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2007.03.21 0 0 360
Ha a több-biztosítós rendszer szerinted nem liberális program, akkor eddig is csak valami félreértésből szavazhattál az SZDSZ-re.
Előzmény: mokus5 (359)
mokus5 Creative Commons License 2007.03.21 0 0 359
Sziasztok liberálisok!
Magyarázzatok el nekem valamit, mint olyannak aki eddig legtöbbször az SzDSz-re szavazott, de most nem fog többet (valószínűleg), pedig elég liberális gondolkodású vagyok.
Áruljátok el, mi a liberális a mostani minisztériumok programjában, hiszen csak ebből lehet lemérni, hogy mennyire valóságos a liberális gondolkodás a pártban. Vegyük az egészségügyet, nem a sokat szidott 300Ft-ot kérem számon, az ilyen szempontból mindegy. De mennyire liberális megoldás a mostani kórház átszervezések levezénylése? 1 vízfej eldöntötte, hogy mi legyen, és azt tűzön vízen átveri. Ez igen csak nem liberális hozzáállás. Az nem segít, hogy 1 v több biztosító lesz, mert akkor sem dönthetsz, hogy hol akarsz gyógyulni, a betegnek/vevő szinte nincs beleszólása a dolgaiba. Kapja nem kapja nincsen más. Választhat, megy a kijelölt korházba, vagy fizet mint a katonatiszt, vagy felfordul otthon. Nem az lenne a liberális megoldás, hogy a Tb. megmondja, hogy 1 gyógykezelésért mennyit fizet, én meg megkeresem azt a korházat, ahol ebből a pénzből a legjobbat hozzák ki. megnézem a gyógyulási statisztikákat, utána érdeklődők stb. Ha jobb szolgáltatást akarok és megtehetem, akkor kötök kiegészítő biztosítást, vagy fizetem a többlet költségeket. Így ki fognak alakulni évek alatt a jó, és a rossz korházak egészséges kiválasztódás útján, és nem az ami most lesz. Most csak az lesz, hogy lesznek a jobb-rosszabb nagy köz hodályok, és az elit magán korházak köztes nincs. Bravó.
Lenne gondolatom az un. öngondoskodásról, de nincs időm kifejteni most, talán majd máskor.
Callie Creative Commons License 2007.03.21 0 0 358
Köszönöm, ez a válaszod őszinte és részletes volt.
Előzmény: libsike2006 (318)
sajtházi Creative Commons License 2007.03.21 0 0 357
Döntse már el az a "sok" libcsi hogy ki lesz a főnök.
Minek ez a szinjáték?
Mindenki rajtatok röhög.
Az 5%-os párt folyik a tévékből.
Napkeltében már nincs is másról szó.
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.21 0 0 356
Bagoly mondja... viszont mars a MC-ba, mert tudtommal Magyar Bálintnak semmi köze sincs semmiféle kórháziágy reformhoz, én pedig az oktatási "reform" hangoztatására reagáltam!
Előzmény: cc (345)
pindiy Creative Commons License 2007.03.21 0 0 355
"az az aki a párt ellen tőr."

Hé Virág elvtárs, csak nem fokozódik az osztályharc, ?::)))))
Előzmény: libsike2006 (344)
Callie Creative Commons License 2007.03.21 0 0 354

off

Igen, valami Zappe nevű követte el. Talán egyszer régen a Zsuzsa nem ment vele , amikor táncolni hívta, vagy ki tudja, milyen okból állt ilyen aljas bosszút.

Előzmény: Törölt nick (339)
coboly Creative Commons License 2007.03.21 0 0 353
Előzmény: libsike2006 (344)
libsike2006 Creative Commons License 2007.03.21 0 0 352
Te beírnál nyilvános fórumra magán telefonszámot?
Előzmény: Libera nos, Domine! (349)
libsike2006 Creative Commons License 2007.03.21 0 0 351
Csakhogy az a gáz itt, hogy nem mondanak ellent neki. Sőt inkább azok csak alátámasztják amit mondott.
Előzmény: kalmarkalman (315)
cc Creative Commons License 2007.03.21 0 0 350
az allandosulo jelzo elobb utobb vissza ut. raadasul nem orbanviktorral, hanem egy olvtarsaddal vitazol, aki lehet, hogy nincs veled teljesen azonos platformon, de nem szuksegszeruen szelsoseges. szoval, tul szeles az a jobbfel is, semhogy egy ilyen odavetett szoval elintezhetned.

ahogy, gondolom te is kikered magadnak, ha csak ugy siman lekomcsiznak.
Előzmény: libsike2006 (346)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2007.03.21 0 0 349
Forrás?
Előzmény: libsike2006 (347)
libsike2006 Creative Commons License 2007.03.21 0 0 348
He-he! Sötét személyedben Mikola doktor szelleme lengedezi be az Index topicját!
Előzmény: kalmarkalman (306)
libsike2006 Creative Commons License 2007.03.21 0 0 347
Nem kapta hazugságon. Orbán Viktornak van mobilszáma, ami a titkárságán csörög és ott lehet azon neki üzenetet hagyni. Deutch is elismerte, hogy kóka SMS-ét ő is megkapta.
Előzmény: xobold (295)
libsike2006 Creative Commons License 2007.03.21 0 0 346
Árpádsávos Kádár János március 15.-i uszító beszéde után, illetve a szélsőjobbal való nyilt szövetkezése felvállalása után, azt hiszem ez egyszerű tény közélése és nem egyéb.
Előzmény: cc (343)
cc Creative Commons License 2007.03.21 0 0 345
csak arra figyelj, hogy soha ne befolyasoljanak a tenyek.

a bevezetett valtoztatasok jelentos reszeben szakmai konszenzus volt, meg ha a politika ezt igyekezett negligalni. ahogy minden orvos tokeletesen tisztaban van, hogy magyarorszagon es kulonosen budapesten jelentos korhazi agyszam tobblet van.

de mondom, ne is torodj az ilyen dolgokkal, nyomd csak a kis suket szovegedet.
Előzmény: Törölt nick (342)
libsike2006 Creative Commons License 2007.03.21 0 0 344
Általában egyet szoktam veled érteni. Most viszont van egy mondatod. Kóka -ellenes szdszes. Nos ez lenne igazi nagy gáz. Szarom le, hogy Kóka vagy Fodor nyer. / ez így nem igaz persze, de sarkositsunk./ Ha lesznek a pártban Fodr-ellenesek, és Kóka ellenesek, akkor az egészet alapjaiban kurjuk el, nem kicsit, nagyon. Ekkora bőszme állatok nem lehetünk, ebben a kurva pártban. :-) Mi az, hogy kóka elelenes? Mi az , hogy Fodor ellenes? Mitől lenne Kóka János az SZDSZ ellensége? Mitől lenne már Fodor Gábor az SZDSZ ellensége? baromság. Mindkét - egymástól eltérő politikus- a saját módján és lehetőségei szerint igyekszik húzni rendesen az evezőit közös gályánknak. Nem ellenekző irányba hajtanak és nem egymás ellen. Persze lehet azt mondani, minden elsőre húzunk, másodikra kiemelünk. Erre a másik mondhatja, anyád fogja így csinálni én akkor is elsőre emelek ki és másodikra huzok. És a hajónk ott fog csámpánzi, míg jéghegynek nem szalad. Ezt érné el és ezt érheti el a Fodor vagy Kóka ellenesség.
Nincs baj akkor ha Fodor nyer. Nincs baj akkor ha Kóka nyer. De nagyon nagy baj van akkor, ha egymással akarunk ezután is háboruzni. Ez az öngyilkosság, aki ezt fogja megkisérelni, az az aki a párt ellen tőr.
Előzmény: jabotinsky (281)
cc Creative Commons License 2007.03.21 0 0 343
szerintem, ezt a fidesznaci kiszolast kar eroltetni.
Előzmény: libsike2006 (337)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.21 0 0 342
Persze, mert "reformjának"2 eredményeként megsokasodik az olyan agymosottak száma mint te vagy! Csak ki a fenének kellettek? mert amőbáskodásból nem tudtok egész ételen át megélni.
Előzmény: libsike2006 (337)
libsike2006 Creative Commons License 2007.03.21 0 0 341
Hát előferdült már vele ilyen, nem is egyszer!
Előzmény: Törölt nick (339)
libsike2006 Creative Commons License 2007.03.21 0 0 340
Kókának kell szerintem is vezetnie a pártot, de ideológiai kérdések közelébe se menejn! Azt bízza nyugodtan Fodorra, abban Gábornál jobbat nem is találhatnánk.
Előzmény: jabotinsky (260)
libsike2006 Creative Commons License 2007.03.21 0 0 338
Szerintem mindkettő, de ez nem tartozik ide szorosan.
Előzmény: Terra Kotta (275)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!