"Még a magyarok iránti szeretetéről nem híres Orosz Józsi"
Itt a bizonyíték az eddigi hozzászólásaimra ezen a topicon: szerintetek csakis és kizárólag a hozzád hasonló protonáci a magyarszerető, mindenki más magyarellenes, magyargyűlölő, stb.? Esetleg tudnál idézni akár egy mondatot is, amivel alátámasztod ezt a full paranoid állításod?
Mellesleg: adott egy mo.-n született, itt élő, dolgozó, magyarul leszélő valaki, pl. Orosz Józsi, én, vagy bárki más. És magyarellenesek vagyunk. Ez a gyakorlatban hogy működik? Tehát undorodunk a magyarságtól, de összeszorítva fogunkat itt élünk, beszéljük a nyelvet, mindezt csakis azárt, hogy árthassunk?
Elmebeteg vagy te cimbora, sürgősen fordulj dokihoz.
Még a magyarok iránti szeretetéről nem híres Orosz Józsi is úgy érezte, hogy ránézésre nem lehet valakit cionistának nevezni. Ezért próbálta a fekete lányt rávenni, hogy mondjon valami konkrétumot is, mert önmagában a ránézés, meg a "láttam", nem elegendő, hogy lecionistázzon száz embert. Merthogy ennyit mondott a fekete lány. Kérdezte, hogy mondtak valamit, hallott valamit, amiből arra következtet, hogy terroristák vannak ott? Mert a láttam...
Nem. Mondta a fekete lány. Ő tudja. Ránézésből. Ezt az oroszjózsik antisz..-nak nevezik. Ergo magyarellenes, rasszista megjegyzés volt.
(ez már magyarellenes rasszizmus ugye a fekete lánytól)" - ejnye, takacsi, már megint azonosítod a magyarságot a hungaristákkal... Ha valaki lát egy indiánt focidresszben, attól még nem kell arra következtetni, hogy az indiánok mind focisták! Csak azt kell mondani, hogy láttam egy indián focistát. Mint ahogy ő látott magyar hungaristát.
Ceterum censeo: ha valaki utálja a hungaristákat, az még nem magyarellenesség. Ugye nem először hallod?
Viszont most ki akar adni egy szólólemezt a Drágám, állítólag "a karddal átszúrt Józsika" fog neki vokálozni. :))) Egy kicsi reklám semminek se árt......
Az a Sziget a honlapjával, illetve az ajánlásokkal feketült be. Ez a félvér csaj ügy meg kezd a könyökömön kijönni. Mindenki úgy magyarázza, ahogy neki tetszik. Nem lehetne már lezárni ??
Momentán nem értem a szóhasználatod ! "komcsi riporter " ?? Most ezt miért kellett ! Ha nem szereted a riportert, az magánügy. Miért kell ezt jelzős szerkezettel megerősíteni ?
Ma a magánközszolgálatiban volt a gida. A komcsi riporter próbálta kihozni belőle, de nem sikerült. (pedig kirúgta Szikoja Jobi). Most azt mondta, hogy senki nem bántotta egyetlen szóval sem. Voltak, akik csúnyán néztek rá. A "hungaristák". Akik szintén nem mondtak semmit, kérdésre, honnan tudta, hogy azok: látta rajtuk a külső jegyek alapján.
(ez már magyarellenes rasszizmus ugye a fekete lánytól)
A kellékes mondott egy pletykát és ezért mondta, hogy nem lép fel.
A MAGYAR SZIGET befeketítése egy feketével, nem sikerült...
Nem tudom, mennyire volt itt téma, de a tegnapi Reggel újságban megszólalt az állítólagosan inzultált "gida" és elmondta, hogy senki nem szólt be, nem fenyegették, még csak nem is néztek fenyegetően, hanem az egyik munkatársa kezdte el a feszkót, hogy biztos megverik és elrabolják őket, ezért nem mert kiállni a színpadra....
"kedves gügyögés közepedte" - írod. Ha majd elvégzed az általános iskola nyelvtan-anyagát, utána rögtön fogj neki a történelemnek.
Csak ha már túl vagy rajta, akkor jelentkezz nálam, ha beszélgetni akarsz. Tanító bácsiék majd azt is elmagyarázzák, hogy nem illik fosnak nevezni a másikat, még akkor sem, ha nem értesz vele egyet.
Azért evvel a Mussolini dologgal ne legyél olyan biztos. Az uncsi olyan szélkakas, hogy öröm nézni ! Csak akkortól vállalta a nagyfatert, mikor nyilvánvaló lett számára, csak a nevéből is meg lehet élni ! Elötte úgy tagadta, mintha muszáj lett volna !
Amit meg Mussolini elért, azt egy atgondolt, céltudatos tervezés és kivitelezés is simán elérhette volna. Csak következetesen végig kell csinálni. Nem véletlen egyébként, hogy az olasz hadsereg messze nem volt olyan harckészültségben sohasem, mint a Wehrmacht.
P.S.: Ha most azt hiszed, én egy olyan, de jó kioktató vagyok, tévedsz. Az, hogy ki milyen hitű, magánügy. A tények attól még tények. Mindenki számára. És ez kell a kiindulópont legyen !
Ez a kislány miképpen tanult meg hatványozni, ha összeadni nem tud?
A magam részéről nem tudom nyugodt szívvel ajánlani számára a szolókarriert, ellenben fekete pákóval nyerő párost alkothatna. Amaz kedves gügyögés közepedte előkapja a csokikukit, Sonja meg azon nyomban, "hammmm", bekapja.
(No senki ne gondoljon ám rosszra, tudni illik, pákó mester csokoládéból készült férfi nemiszerv utánzatokkal szokott kedveskedni rajongóinak...)
Én úgy tudom, a legtöbb fórumon a "szánalmas" billogot érdemli az, ki a másik helyesírási hibájával/(jelen esetben) elgépelésével dobálózik. Utólag elolvasva pedig egész egyszerűen freudi elvétésnek nevezném, tudat alatt csak párhuzamot vontam egy mulatt s közted, ami a magyarság relációjában kellően helytálló. (Lásd kivel van dolog, ebben a hozzászólásomban is elrejtek néhány hibát, amennyiben pedig kivétel nélkül megtalálod őket, tárgyujtalom lészen osztályrészed.)
Második pontodban említett mondatom dekódolása viszonylag egyszerű, magad is sikerrel járhattál volna, ha nem lennél tök hülye.
Mindössze azt nehezményeztem, hogy szerinted a "dolgozatom" csak az "arra fogékonyak" számára értékelhető, ezzel mintegy "lenáciztad" azon embertársaid, kik nem zsigerből, hanem a kellő ismeretanyag birtokában formálnak csak véleményt a szóban forgó rendszerekről.
Mussolini egyébként nem Olaszország lakossága, hanem pár szerencsétlen partizán keze által húnyt el. Amennyiben örökségére vagy kíváncsi, elég megnézned, ki jelenleg az ország első embere, de eklatánsabb példa, hogy leányunokája odaérhetett az eu parlamentbe...
Ha már a pszihoanalízisnél tartunk...minek a jele lehet a fekália emlegetése nálad?
Az általad ott leírtakkal mélységesen egyetértek, legyen bármi is a válasz előző kérdésemre. Te egész pontosan a híg fossal vagy hasonló, és igen, pöcében a helyed.
De hogy ne csak a levegőbe beszéljek ahogy ti szoktatok:*
*
"Ez is beszámolóból vett idézet: Az OI-Kor utáni fellépő a Magozott Cseresznye volt. A zenekar a szokásos eget verdeső hangulatot volt képes kiváltani a közönségből és még egy EU zászló is meggyulladt, majd fél perces lángolás után hozzá méltóan elaludt. Több számot is közösen adtak elő a közönség soraiból felugró Zoránnal, az Egészséges Fejbőr énekesével. Köszönjük Magicseri, Köszönjük Fejbőr! Jövőre is "Győz a szittya fergeteg, a rohanó sereg!".
"szerinted, ha belevesszük azt, hogy az ezer(!) ordítozó náci mindegyike izraeli zászlót is égetett, akkor már túl hihetetlen lesz?"*
*
Égetett már a te fajtád jeles képviselője izraeli zászlót nem is olyan régen, úgyhogy a fent vázolt eseten sem lepődnék meg túlzottan. Vagy ebben, vagy a 2003-mas topicban idézte valaki egy hozzászóló írását a HVIM honlapjának a topicjáról, miszerint ha izraeli zászlót nem is, de EU-s zászlót sikeresen égettek valamelyik koncert alatt a kedves résztvevők. Vagy talán a zászlóégetés is csak egy ártalmatlan, hagyományőrző program része? És ha igen, akkor az EU zászló égetése melyik ómagyar szokás hagyománya? Taníts, sajna műveletlen vagyok, bevásárlólistát sem rovásírással szoktam írni.