halihó!
kimaradtam a hétvégéből, de látom ma mindenki inkább a fantasztikus időt választotta!! ( én is ).
na szóval tegnap az Üllői úti Hobby mellett mentünk el, gondoltam beugrok 1 percre vmiért, hát mit mondjak, ha nem volt 70 ember akkor senki, mindenki meg van bolondulva?? :-)) rengeteg kreativ emberke volt, na de siettem, így 1 perc alatt gyorsan otthagytam 3000 pénzt.
a talira készülök, begyűjtöttem még pár szalvit.
ja Pihe!! megint láttam keretet 980,- Ft-ért, és van több fajta is! és egyre klasszabbak, jaj!!
Lián az oktogontol nem messze van...nagy felszerelést nem érdemes mert ahhoz kicsit drága.de ha véletlenül arra jársz ne hagyd ki...szép szalvéták vannak.))
pontos cimet nem tudom,de lesz majd itt aki tudja biztosan))
Sajnos nem ismerem a helyet. Merre van és mi van ott?
Ha eddig valamire szükségem volt akkor azt az Üllői úti Kreatív Hobby boltban vettem meg, meg most sok mindent hoztam kintről is, de ebben a topicban olvastam még néhány nagyon izgalmas boltról.
Pest mellett lakunk, de nem egyszerű bemenni egy 20 hónapos kis sajtkukaccal, aki tipikus férfipalánta, már most utál vásárolni..:))))
a Liánban a hölgy megköszönte,hogy csa azért is bemegyek,mert jol akarom magam érezni..legutobb halk meditativ zene is szolt.és van már népviseleti ruhájuk.zöldben voltak babosak-habosak)))
:)
Nagyon veszélyes hely tud lenni. Vagy csak előre meghatározott céllal, vagy szemellenzővel szabad csak bemenni, külön oda a fizu....
A nyáron Amerikában jártunk és ott Hobby Lobby-nak hívják az ilyen kreatív boltokat. Háát az valami csoda. Nagyon nagy üzletek, kb. 2 órát koricáltunk benne, de nagyon nem akaródzott kijönni onnan.:) Nagyon-nagyon vissza kellett magam fogni, hogy ne vegyek meg mindent, ami megtetszett, gondolnom kellett a böröndök súlyhatárára is..:)))Egyébként közel ugyanazt találni kint is, mint itthon, csak a választék sokkal nagyobb, de ez majd folyamatosan bővül biztos itthon is.
Pécsett vagyok és elmentem a Kreatív Hobby boltba -a netesbe - és alkárhoztam, vettem szalvétákat, festékeket, lakkot, cserepeket, egy vagyont hagytam ott és még nagyon visszafogtam magam. :-))
Nagyon sokan voltunk, tele volt a bolt (kb. 40-en voltunk).
A festékek száradásánál megkérdezték, hogy nem lehetne-e gyorsítani a folyamatot hajszárító segítségével, nem árt a festékeknek? Azt mondták, hogy lehet használni, ha egy-egy műre gyorsan van szükség, de itt most ez kivitelezhetetlen. Gondolom ez volt a helyzet a vasalóval is.:)
Ha jól olvstam akkor jövőhéten szerdán, október 02-án lesz, 18 órától a Madách téren az egyik kávézóba (ha nem tiltakoztok a részvételem ellen, akkor majd pontosan megnézem, hogy melyik kávézóról is van pontosan szó).:)
A múlt szombaton elmentem a Kreatív Hobby foglalkozására. Nagyon jól éreztem magam, gyorsan eltelt a 2,5 óra, még egy kicsit több is volt, mert előbb kezdődött.
Kaptunk egy ovális dobozt (tetővel) és első lépésként befestettük sötétzöld festékkel. Száradás után antik lakkal kentük be, majd pedig vilgos, de nem fehér festékkel (azt hiszem bézs volt) festettük be a dobozt. Ezután a szalvétából kivágott virágot (ibolya és olajág/bogyó közül lehetett választani) rákopácsoltuk a doboz tetejére (én raktam az oldalára is), és miután minden megszáradt a kiemelni kívánt részeket bekentük a 3D lakkal. Ebből egy kicsit keveset tettem a remekműre és nekem nem domborodott ki nagyon a bekent részlet, de a szomszédom nem sajnálta a kenőcsöt és nagyon szép lett a dobozkája.:)))
Szóval nagyon jól éreztem magam, megyek a jövőhéten is, akkor ha jól emlékszem textilfestés lesz a téma.
Elég ócska az idő odakint, alkossatok szépeket odabent.
A Liánban láttam egész szalvétás képkeretet,3440-körül,azt hiszem kihagyom...pedig már három szalvétrám is lenne bele.
talira ugy tünik jo esélyeim vannak megkörnyékeztem édesanyámat de hatra nem biztos,hogy odaérek,mert munkábol jönne.
Ja, és majdnem el is felejtettem újságolni, hogy a héten árjegyzéket kopácsoltam az anyósom boltjába. Étolajat árusít, tehát szotyis szalvétával dolgoztam... azt mondja az anyós, hogy azóta többen jönnek, mert kirakta ezt az A3-as méretű kartont a "kirakat"-ba (igazából csak egy nagy ablak) és csomóan megbámulják :))))
Büszke vagyok :))))
Köszönöm mindenkinek az ötleteket, ma újabb kísérletet teszek. A vicces az egészben, hogy az első bénázásom használható (najó, nincs akasztója, de majd lesz), a második, amit elvben már az első tapasztalatai alapján csináltam, és még akasztó is van benne, megy a kukába :-)
Moes, nem jársz addig valami kreatív helyen? Ha igen, veszel nekem 3d-s lakkot, meg dekupázsoláshoz valami lakkot (mindig elfelejtek venni), meg plextol ragasztót (kipróbálnám végre...)