Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

boszi70 Creative Commons License 2003.12.06 0 0 5290
Most lett vége a Mikulás party-nak, és van egy kis időm, ezért esti mese helyett elmesélem legújabb szerviz sztorimat.

Pénteken bevittem Thalikát a szervizbe, mert a szervójával volt-van-gond. 2.5 óra után mondták, hogy kész az autó, már ekkor gyanús volt. Amikor kiadták közölték velem, hogy "csak" a keréknyomás volt alacsony, ezért szaggatott a kormány, természetesen a hazafele úton is változatlan volt a szervó. Tehát hétfőn ott kezdem a napom - jól el lesz szúrva. Tényleg ennyire nemtördömök a szervizek? Nagyon bosszantó!

boszi70 Creative Commons License 2003.12.06 0 0 5289
Én a www címet nem azért irtam, hogy "www" legyen, hanem csak egyáltalán legyen rajta, www-vel vagy nélküle nekem mindegy, bár a tapasztalat, hogy sokan az email címet sem tudják megkülönböztetni a honlap címtől.

Laja a 7.6-tal dicsekedni akartál, vagy keseregni? Mert nekem is mostanság kb.ennyi. Ez jó?

diesel_uberalles Creative Commons License 2003.12.06 0 0 5288
Megvan a megoldás:
- akinek www kell, az www-s matricát kap
- akinek simán thaliaklub.hu, az meg olyat és akkor béke van :))

Amúgy: ha valaki tényleg változtatni akar a klub nevén, az most dobja be az ötletet, amíg még lehet :))

Laja73 Creative Commons License 2003.12.06 0 0 5287
Ja, nem is mondtam: 8 szeleppel sikerült 7,6-os fogyasztást produkálnom csak budapesti használattal. Volt benne jópár klasszikus hideg reggeli gyilkolás (otthon indít-sulinál leáll-sulinál indít-ovinál leáll-ovinál indít-közértnél leáll-közértnél indít-otthon leáll-otthon indít - és ez összesen 2 km:))
De volt hétvégi rakpart is, ezzel együtt nem rossz.
Laja73 Creative Commons License 2003.12.06 0 0 5286
őszintén szólva, én nem is tudom. egyszer azt mondom, nem kell a www, az olyan merev. másrészt viszont szebb. szóval szavazzunk:)
Előzmény: diesel_uberalles (5282)
nádithalicska Creative Commons License 2003.12.06 0 0 5285
Sziasztok Thaliások!

A pénzt én is rózsaszín csekken adtam fel,bízom benn hogy meg is érkezik!

Előzmény: diesel_uberalles (5283)
JÉÉÉÉ Creative Commons License 2003.12.06 0 0 5284
Sziasztok!
Örömmel látom hogy szerveződönk:).
Sajna nem voltam gépközelben két hétig, de egész idő alatt azon gondolkodtam mi lehet a topikon. Mosmeg olvashatok ezerrel.Az ÖTLET JÓ ezért amint lehet utalok.

Üdv mindenkinek JÉÉÉÉ

Előzmény: diesel_uberalles (5188)
diesel_uberalles Creative Commons License 2003.12.06 0 0 5283
Nekem 8, csak szerintem nem lesz felhőtlen az átalakítás.
Találjátok ki a végleges nevet és megcsinálom.
Előzmény: circum (5281)
diesel_uberalles Creative Commons License 2003.12.06 0 0 5282
őszintén szólva nem tudom... szerintem jó a www-s változat, de erről is kiírhatunk egy szavazást :))
Simán a thaliaklub is elég. Lényeg a lényeg, bármelyik is lesz, időben tisztázzuk, hogy egységes legyen a dolog :)
Előzmény: circum (5280)
circum Creative Commons License 2003.12.06 0 0 5281
Valami olyan név is lehetne, ami jó betűszót ad ki! Pl. ART -- aktív renault thaliások. Vagy IRTÓK -- Igényes Renault Thaliások Online Klubja. És akkor benne van az online is. ;-)
circum Creative Commons License 2003.12.06 0 0 5280
Technikailag tökéletes. Mondom, az a kérdés, hogy melyik legyen a "hivatalos" név, amit hirdetünk. Szerintem, ha valakinek az a hang- vagy betűsorozat, hogy "thaliaklub.hu" -- hangúly a .HU-n -- nem juttatja eszébe, hogy "aha, egy internet-cím, be kell pötyögni oda a Zekszplórer tetejébe", akkor a "www.thaliaklub.hu" sem fogja ezt jelenteni.
Előzmény: diesel_uberalles (5278)
diesel_uberalles Creative Commons License 2003.12.06 0 0 5279
Laja73:
Inter-Európa Bank
Klikk a linkre és nézd meg, hogy a közelben hol van fiók.
Előzmény: Laja73 (5277)
diesel_uberalles Creative Commons License 2003.12.06 0 0 5278
Ha nagyon szeretnéd, kivehetem a névből.
Logo ügyben: lopni csak ügyesen, pontosan :) De az vesse rám az első követ, aki nem "vett kölcsön" egy-két dolgot weblapszerkesztés közben :))
Matrica abszolúte távlat, örülök, ha a domain sikerül :)) www meg nem árt, nem mindenki informatikus (nem lenézően mondtam, tilos bárkinek is megsértődni :)) Komolyra fordítva a szót: nekem úgy van megcsinálva, hogy a www-s cím egyből a sima paradoxx.hu-ra megy. Ez így jó lenne, nem?
Előzmény: circum (5276)
Laja73 Creative Commons License 2003.12.06 0 0 5277
Thársaim!

Hogyan köll ezt a pénzt a leggyorsabban elutalni? Egyáltalán milyen bank a 111? Mert gondolom ott befizetni a legegyszerűbb.

circum Creative Commons License 2003.12.06 0 0 5276
Most akkor ez a matrica (ld. előzmény) el van döntve? Vagy még lehet hozzászólni?

Az URL-t tekintve, szerintem igazodjunk a trendhez, és a frappánsan rövid "thaliaklub.hu" legyen csak, "www" nélkül. A másik kérdés: kell a nevünkbe az, hogy "online"?

PS: jó a RH lapjáról lelopott jelvény! :)

Előzmény: diesel_uberalles (5038)
diesel_uberalles Creative Commons License 2003.12.06 0 0 5275
A plakáttal kapcsolatban:
akinek nincs internet hozzáférése, az hogy lesz tag?
diesel_uberalles Creative Commons License 2003.12.06 0 0 5274
Ok, az előző hozzászólás a nagy várakozás közben elveszett, úgyhogy a lényegre válaszolva:
igen, a weblap címe mindenképpen rajta lesz :)
OFF
tegnap Fóton keresztül vonult egy VW Bogár társaság rendőri felvezetéssel, mikulásnak öltözve, és némelyik még ajándékokkal is dobálta a járókelőjet vezetés közben... Szerintem a szervizesek nem tudták min röhögök ennyire... :)
ON
Előzmény: boszi70 (5272)
diesel_uberalles Creative Commons License 2003.12.06 0 0 5273
Szia!

Amint megérkezik, szólok :) A weben látom a számla eseményeit. Szerintem rendben lesz, ha mégis egetverő probléma van, szólok :) De szerintem nem lesz.

Előzmény: tefi (5271)
boszi70 Creative Commons License 2003.12.06 0 0 5272
Én nemcsak a munkahelyemről írok, ha van időm itthonról is, bár ez a kevesebb. Itthon mindig kevesebb időm van erre. A pénzt én is küldöm, remélem ezzel hozzájárulok a klubbosodáshoz, mert nagyon jónak tartom.
Lesz-e matrica? Már nagyon várom. Egy ötlet: nem kellene a matricára ráírni a www címet? Adatok fényképpel majd később, bár reménykedtem, hogy pénteken a szervizben lemossák, és akkor fotózhatok.

Vigyázzatok a részeg, biciklis Mikulásokra!

tefi Creative Commons License 2003.12.06 0 0 5271
Hi diesel_uberalles !
A pénzt feladtam 4-én. Majd írd +, hogy megérkezett-e, mivel még így soha nem adtam fel /csak úgy,hogy név+lakcím/ és a postán is az egyik dolgozó furcsán nézegette a rózsaszín csekkemet. Igaz a másik segített neki !!!
Vagy utalnom kellett volna a bankomból ?
Előzmény: diesel_uberalles (5270)
diesel_uberalles Creative Commons License 2003.12.06 0 0 5270
Egyenleg 7000 HUF. A Mégane klubosokkal én beszéltem már. Ők két szervízzel és kis cégekkel vannak "barátságban".

Net pedig itthonról :))
Sajnálom az ellopott Thalicsot :( Én is reggelente kinézek az ablakon, hogy érdemes-e felkelnem, vagy keressek tömény alkoholt, és ballagjak le a ház alatti rendőrőrsre bejelenteni az autót...

A plakátot elkezdem tervezni, remélem kész leszek vele még ma...

Az egyesülettel kapcsolatban: ha könnyebben támogatnak a cégek és nem nagy anyagi befektetés, akkor érdemes... Az évi egy közgyűlést szeintem tudjuk teljesíteni :)) Csak pontos részletek kellenének, és egy tag, aki merő véletlenségből ügyvéd :))

Előzmény: circum (5266)
circum Creative Commons License 2003.12.06 0 0 5269
Én ott vettem az első Thaliámat, amit 5 hetesen loptak el... :-(

De leült a fórum, amióta tegnap megszólaltam... :) Gondoltam, felhozom. Itt mindenki munkaidőben netezik? :)

Előzmény: diesel_uberalles (5265)
circum Creative Commons License 2003.12.06 0 0 5268
Hi Fifty!

Igen, az adó egy százalékát egyesületnek lehet utalni, azt hiszem alakulástól számított 3 év után. Kérdés, hogy ha ránk szakad az a sok pénz, akkor mit csinálunk vele. Elisszuk a találkákon? :-))

A bejegyzés szerintem mindig macera, a fenntartás a kérdés. Egyesületnél azt hiszem az évi egyszeri közgyűlés pl. kötelező.

Előzmény: FIFTY (5267)
FIFTY Creative Commons License 2003.12.06 0 0 5267
Hi Circum!

Egyesület bejegyzésében már volt szerencsém?? közreműködni; jó sok macerával jár. Elnökség, felügyelőbizottság választás, alapszabály, számla stb..

Előnye a mi esetünkben csak akkor lenne; ha pl. az adónk egy százalékát leutalhatnánk az egyesültnek.De ehhez már adószakértő, vagy jogász kéne!

Mintha lett volna korábban egy topictárs; talán Kecskemétről;aki APEHos...........

Előzmény: circum (5266)
circum Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5266
Na, jó napot kívánok!

Szóval, fejlemények honlap-ügyben:

A saját szerveremre felkerülhet a honlap, amint meglesz a domain-név. Ezt, mint említettem, ha nem lesz szponzor, akkor én szponzorálom; ha lesz, akkor az más tészta, akkor a szponzori szerződésbe bele lehet venni a honlap fenntartási költségét. Feltéve, ha ezt Ti is korrektnek érzitek.

A thaliaklub.hu regisztrációját elindítottam. Ez 10000+ÁFÁ-ba kerül, amely az első éves fenntartási díjat is magába foglalja, a következő évekre pedig 5000+ÁFA lesz. Még nem fizettem be a pénztet, de a fórum alapján úgy tűnik, hogy ez a pénz nagyjából már be is jött.

Mellesleg, szerintem a Megane-osokkal kéne beszélni szponzoráció-ügyben, ők biztos tapasztaltak. Ki itt a kontaktember feléjük? Egyébként, átfutottam a honlapjukat; úgy tűnik, nincsenek bejegyzve "hivatalos" szervezetként. Akarunk mi esetleg olyat? Van itt valaki, aki már jegyzett be klubot vagy egyesületet, meg esetleg tudja, hogy ez milyen előnyökkel/kötelezettségekkel jár?

diesel_uberalles Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5265
Sziasztok!

A lap megint frissült picit, már 43-an vagyunk :)

Piouztre, Fifty, Alexfux, Gyapi, Kukucs33:
a tagdíj megérkezett, köszi :)

Ma voltam fóton a Békésinél. Megnézték az autót, üzemanyagcső cserélve, minimális jele van a bajnak, úgyhogy biztos ami biztos, Dénes elő lett jegyezve egy januári befecskendező szelep cserére (a Renault kontójára :)
Addig is kaptam tőlük remek tisztítófolyadékot (~4500 HUF), baráti jótanácsot és számomra megfelelő figyelmet :) Szóval a dolgok jelen állása szerint csak ajánlani tudom őket :))

tiborc01 Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5264

Sziasztok!

Tagdij elküldve.

diesel:köszönöm ,hogy feltetted a weblapot.

tiborc01

iMre Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5263
En is tamogatom a tagsagot valamint a sajat domain nevet is. Nem fogom elkuldeni most a penzt mert azt hiszem 25$ a minimum amit felszamit a bank egy kulfoldi tranzakcioer, viszont elso alkalommal amikor Magyarorszagon jarok (atlag 5/ev) befizetem.
iMre Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5262
Hello Laja.
Nem vagy Te bena, az en olajpalcam is pont ezt csinalja ... viszont, csak az utolso olajcseretol erre, amikoris azt hiszem egy kicsit tultoltottek. Keszulok ra, hogy leengedjek belole egy keveset es kivancsi vagyok mi lesz akkor. Nezhettem hidegen, melegen, 2 nap allas utan, a palca mindig teljesen olajos. Engem is foglalkoztatott a kerdes es felfedeztem, hogy, ha akkor huzod ki az olajpalcat amikor a motor meleg akkor nem S alaku hanem egyenes, az S format a kihules utan veszi fel csak.
Azzal hitegetem magam, hogy mukodes kozben termeszetesen az olaj felkerul oda is, es a Magnatec olajam annyira jo, ugy tapad, hogy 2 nap szunet alatt sem kepes visszafolyni :)).
Előzmény: Laja73 (5212)
zsuga666 Creative Commons License 2003.12.05 0 0 5261
HI
14540 volt a km óra állása, mikor + ejtettem a kötelező átvizsgálást. Semmi rendelleneset, javítanivalót nem találtak. 853 km 47 l. Ebben volt egy XIV.-Visegrád oda vissza, a többi jórészt bel-város. Ja és másodszor cseréltettem olajat, jobb a békessség alapon. Egyébként a Dél-pest-nél téli akció keretében 15 w40-es olaj 5000 ft alatt kapható /5 liter.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!