Hát ez bizony igaz. Na jó, akkor tőlem is maradhat a www. De akkor ha valaki érdeklődik a cím iránt, akkor helyesen mondjátok, nehogy valaki összetévessze: "duplavéduplavéduplavéponttáliaklubponthu", és nem sima "vévévé..."! :-))
Hi All !
Lenne 1 kérdésem.
Nem kellett volna a tagnyilvántartásba beírni, hogy ki hol Thalicskázik v. hol lakik ?
Ha lesz is matrica azt azért nehezebb észrevenni v. már késő az üdvözléshez.
Ha viszont pl. elmegyek Kecskemétre /Pécsről / előtte +nézem, hogy útközben milyen színü márkatársak élnek - akkor nyílván az olyan színüeken fogom jobban sasolni a matricát.
Én ott vettem észre, hogy 100%-ig hülyének néznek, hogy sorolom a hibalistát (egy A/4-es lapnyi), és ennek kb. 5%-át írta be a munkalapra. Megyek ki, rámtelefonálnak, hogy nálam maradt a kulcs... Úgyhogy a hozzáállásnak köszönhetően ledobta az agyam az ékszíjat, úgyhogy a bejárati ajtóból odadobtam az asztalra a kulcsot és angolosan távoztam...
Tudom, hogy nem segítség, mert messze van, de most Fóton azt hiszem végre foglalkoznak az üggyel... Jó lenne egy ilyen szervíz minden megyében...
Most lett vége a Mikulás party-nak, és van egy kis időm, ezért esti mese helyett elmesélem legújabb szerviz sztorimat.
Pénteken bevittem Thalikát a szervizbe, mert a szervójával volt-van-gond. 2.5 óra után mondták, hogy kész az autó, már ekkor gyanús volt. Amikor kiadták közölték velem, hogy "csak" a keréknyomás volt alacsony, ezért szaggatott a kormány, természetesen a hazafele úton is változatlan volt a szervó. Tehát hétfőn ott kezdem a napom - jól el lesz szúrva. Tényleg ennyire nemtördömök a szervizek? Nagyon bosszantó!
Én a www címet nem azért irtam, hogy "www" legyen, hanem csak egyáltalán legyen rajta, www-vel vagy nélküle nekem mindegy, bár a tapasztalat, hogy sokan az email címet sem tudják megkülönböztetni a honlap címtől.
Laja a 7.6-tal dicsekedni akartál, vagy keseregni? Mert nekem is mostanság kb.ennyi. Ez jó?
Ja, nem is mondtam: 8 szeleppel sikerült 7,6-os fogyasztást produkálnom csak budapesti használattal. Volt benne jópár klasszikus hideg reggeli gyilkolás (otthon indít-sulinál leáll-sulinál indít-ovinál leáll-ovinál indít-közértnél leáll-közértnél indít-otthon leáll-otthon indít - és ez összesen 2 km:))
De volt hétvégi rakpart is, ezzel együtt nem rossz.
Sziasztok!
Örömmel látom hogy szerveződönk:).
Sajna nem voltam gépközelben két hétig, de egész idő alatt azon gondolkodtam mi lehet a topikon. Mosmeg olvashatok ezerrel.Az ÖTLET JÓ ezért amint lehet utalok.
őszintén szólva nem tudom... szerintem jó a www-s változat, de erről is kiírhatunk egy szavazást :))
Simán a thaliaklub is elég. Lényeg a lényeg, bármelyik is lesz, időben tisztázzuk, hogy egységes legyen a dolog :)
Valami olyan név is lehetne, ami jó betűszót ad ki! Pl. ART -- aktív renault thaliások. Vagy IRTÓK -- Igényes Renault Thaliások Online Klubja. És akkor benne van az online is. ;-)
Technikailag tökéletes. Mondom, az a kérdés, hogy melyik legyen a "hivatalos" név, amit hirdetünk. Szerintem, ha valakinek az a hang- vagy betűsorozat, hogy "thaliaklub.hu" -- hangúly a .HU-n -- nem juttatja eszébe, hogy "aha, egy internet-cím, be kell pötyögni oda a Zekszplórer tetejébe", akkor a "www.thaliaklub.hu" sem fogja ezt jelenteni.
Ha nagyon szeretnéd, kivehetem a névből.
Logo ügyben: lopni csak ügyesen, pontosan :) De az vesse rám az első követ, aki nem "vett kölcsön" egy-két dolgot weblapszerkesztés közben :))
Matrica abszolúte távlat, örülök, ha a domain sikerül :)) www meg nem árt, nem mindenki informatikus (nem lenézően mondtam, tilos bárkinek is megsértődni :)) Komolyra fordítva a szót: nekem úgy van megcsinálva, hogy a www-s cím egyből a sima paradoxx.hu-ra megy. Ez így jó lenne, nem?
Most akkor ez a matrica (ld. előzmény) el van döntve? Vagy még lehet hozzászólni?
Az URL-t tekintve, szerintem igazodjunk a trendhez, és a frappánsan rövid "thaliaklub.hu" legyen csak, "www" nélkül. A másik kérdés: kell a nevünkbe az, hogy "online"?
Ok, az előző hozzászólás a nagy várakozás közben elveszett, úgyhogy a lényegre válaszolva:
igen, a weblap címe mindenképpen rajta lesz :)
OFF
tegnap Fóton keresztül vonult egy VW Bogár társaság rendőri felvezetéssel, mikulásnak öltözve, és némelyik még ajándékokkal is dobálta a járókelőjet vezetés közben... Szerintem a szervizesek nem tudták min röhögök ennyire... :)
ON
Amint megérkezik, szólok :) A weben látom a számla eseményeit. Szerintem rendben lesz, ha mégis egetverő probléma van, szólok :) De szerintem nem lesz.
Én nemcsak a munkahelyemről írok, ha van időm itthonról is, bár ez a kevesebb. Itthon mindig kevesebb időm van erre. A pénzt én is küldöm, remélem ezzel hozzájárulok a klubbosodáshoz, mert nagyon jónak tartom.
Lesz-e matrica? Már nagyon várom. Egy ötlet: nem kellene a matricára ráírni a www címet? Adatok fényképpel majd később, bár reménykedtem, hogy pénteken a szervizben lemossák, és akkor fotózhatok.
Hi diesel_uberalles ! A pénzt feladtam 4-én. Majd írd +, hogy megérkezett-e, mivel még így soha nem adtam fel /csak úgy,hogy név+lakcím/ és a postán is az egyik dolgozó furcsán nézegette a rózsaszín csekkemet. Igaz a másik segített neki !!!
Vagy utalnom kellett volna a bankomból ?
Egyenleg 7000 HUF. A Mégane klubosokkal én beszéltem már. Ők két szervízzel és kis cégekkel vannak "barátságban".
Net pedig itthonról :))
Sajnálom az ellopott Thalicsot :( Én is reggelente kinézek az ablakon, hogy érdemes-e felkelnem, vagy keressek tömény alkoholt, és ballagjak le a ház alatti rendőrőrsre bejelenteni az autót...
A plakátot elkezdem tervezni, remélem kész leszek vele még ma...
Az egyesülettel kapcsolatban: ha könnyebben támogatnak a cégek és nem nagy anyagi befektetés, akkor érdemes... Az évi egy közgyűlést szeintem tudjuk teljesíteni :)) Csak pontos részletek kellenének, és egy tag, aki merő véletlenségből ügyvéd :))
Igen, az adó egy százalékát egyesületnek lehet utalni, azt hiszem alakulástól számított 3 év után. Kérdés, hogy ha ránk szakad az a sok pénz, akkor mit csinálunk vele. Elisszuk a találkákon? :-))
A bejegyzés szerintem mindig macera, a fenntartás a kérdés. Egyesületnél azt hiszem az évi egyszeri közgyűlés pl. kötelező.