Keresés

Részletes keresés

kreko Creative Commons License 2003.04.01 0 0 269
Ja meeg ez a szerencse...
Előzmény: Nőgyógyász (268)
Nőgyógyász Creative Commons License 2003.04.01 0 0 268
Nem semmi ... legalább ugyanaz a szoba kapja az erkélyajtót, ahonnan elvettek egy ablakot?
Előzmény: kreko (267)
kreko Creative Commons License 2003.04.01 0 0 267
ja azt nem is meseltem hogy mellekesen veletlenul kiderult. Ahh termeszetesen nem ertesitett senki, hogy eltunt egy ablak a mostani tervek szerint a lakasomrol, es felbukkant egy erkelyajto. Kis picike aprobb valtozasok mi? Es akkor mondom a csajszinak hogy en nem ilyen alaprajzot irtam ala. Mondom ez igy nekem nem bitos hogy megfelel. Erre aszongya: dehat a homlokzaton nem lehet valtoztatni. Mondom neki ezek szerint meegis lehet, mert amikor en alairtam az alaprajzot akkor meeg nem igy nezett ki a homlokzat. Ugyhogy boldog vagyok. Majd penteken megbeszeljuk. Na kivancsi vagyok akkor most hogy is fog kinezni a lakasom.
Előzmény: szucsati (266)

szucsati Creative Commons License 2003.04.01 0 0 266
Holnap viszem be a papírokat a Bankba, tehát holnap beszélek a CP-vel is. Majd mellékesen :-) megkérdezem a tárolót...
Előzmény: kreko (264)
kreko Creative Commons License 2003.04.01 0 0 265
Beza nekem meg arra volt szuksegem hogy ne erintsenek a kedves kis kormanyunk altal oszig meeg esetlegesen fellepo nem biztos hogy elonyos lakashitelvaltoztatasai.

Ami ala van irva az a tuti.
Mondani mindent lehet.

Előzmény: tgabika11 (261)
kreko Creative Commons License 2003.04.01 0 0 264
szoltak? Neked szoltak valaha? Csak mellekesen megemlitettek. Ma le is egyeztettem penteken megyek tarolo garazs szerzodest alairni. Ugyhogy ha gondolod szerintem neked is csak be kell jelentkezned.
Előzmény: szucsati (260)
Nőgyógyász Creative Commons License 2003.04.01 0 0 263
CP-ék most július, szeptember, december hónapokat említik, ha ütemtervről érdeklődöm. Ezek szerint nálam szeptemberben lépne be az első banki folyósítás, de inkább előbb kötnék szerződést, mint később :)
szucsati Creative Commons License 2003.04.01 0 0 262
Speciel nekem pár héten belül kell befizetnem a harmadik 10%-ot, ezért volt részemről sürgős.
tgabika11 Creative Commons License 2003.04.01 0 0 261
MOst egy kicsit megzavarodtam.
Nekem is elfogadták a bankban a hitelkérelmemet, de a srác azt mondta, hogy ráérünk aláírni az első banki utalás előtt 1 hónappal.
Nem tudom, hogy Ti ilyen hamar aláírtátok, és vártok, vagy szükségetek volt rá?
Mert én számolgattam, hogy a tető elkészültét még önerőböl megúszom, a következő utalás meg szerintem csak ősszel, vagy télen esedékes.
Előzmény: szucsati (260)
szucsati Creative Commons License 2003.03.31 0 0 260
Nekem is e kettő hiányzik. A rövidesent csak gondolod vagy szóltak?
Előzmény: kreko (259)
kreko Creative Commons License 2003.03.31 0 0 259
OK meg lesz nezve mihelyst bejutok odaig. Ugyis nemsokara be kell mennem a tarolo es garazsszerzodest alairni. Mondjuk abbol is ki kell deruljon hogy akkor most valtoztatnak-e vagy sem.
Előzmény: szucsati (257)
szucsati Creative Commons License 2003.03.31 0 0 258
a vasbetonhoz...
Előzmény: szucsati (257)
szucsati Creative Commons License 2003.03.31 0 0 257
kreko!

Ha elmész megnézni a tervdoksit, akkor hasonlítsd már össze a -1. szint alaprajzát a nálad lévő alaprajzzal, illetve nézd már meg melyik hasonlít jobban a basbetonhoz...
Nálam ma teljesültek a hitel első részletének feltételei, csak nem tudtam bevinni a Bankba, mert az ügyintéző nem vette fel a telefont (felszokta, ha bent van). Ezért a CP-vel sem beszéltem még.

Attila

Előzmény: kreko (254)
Nőgyógyász Creative Commons License 2003.03.31 0 0 256
Legalább kipróbálod, hogy milyen lesz majd a CP-ből munkába járni ;-)
Előzmény: kreko (254)
kreko Creative Commons License 2003.03.31 0 0 255
Ja lehet hogy teljesen atmaszirozzak az oldalt, vagy csak probaljak felbiggyeszteni a C epulet ertekesiteset.
Vagy egyszeruen csak lehalt az ISP -juk WEB servere.
Előzmény: Nőgyógyász (252)
kreko Creative Commons License 2003.03.31 0 0 254
Akkor Te voltal az az emberke.

Emlitette nekem szombaton a recepcios csajszi hogy valaki erdeklodott mar effelol hogy szombaton nezni. Mondtam neki hogy az nem en voltam. Ja mert en a kapcsolattarto emeberunktol kerdeztem hogy szombaton meg lehet-e nezni, aki mellesleg ma dolgozik ott utoljara.

Jahat igen azt mar meg sem emlitettem a kislanynak hogy nekem is akkor munkaidom van. Ez tok jo annak akinek nincs munkahelye. Meg raadasul nekem pont total nem esik utba a CP a munkahely meg a mostani lakas kozott, mivel tok ellenkezo iranyban van. Nem tudom hogy miert kell kulonben ahhoz a Prontos 2000 Kft, hogy en megnezzem azt a doksit.

Előzmény: Nőgyógyász (250)
kreko Creative Commons License 2003.03.31 0 0 253
Az OK hogy nem a 18+3 honap fog szerepelni, de azszem attol sem kell aggodnod hogy a jovo nyarinal korabbi hataridot fogsz alairni.
Előzmény: Nőgyógyász (251)
Nőgyógyász Creative Commons License 2003.03.31 0 0 252
Mellesleg péntek óta nem elérhető a CP web oldala.
Nőgyógyász Creative Commons License 2003.03.31 0 0 251
Nekem két dolgot mondtak határidővel kapcsolatban. Egyrészt azt, hogy a kivitelezővel 2003. dec. 31-i átadásról szerződtek, másrészt meg azt, hogy mivel csak most írjuk alá a végszerződést, abban nem az eredeti 18+3 hónap fog szerepelni. Ezzel együtt nem reménykedem abban, hogy jövő tavasz előtt költözés lesz a dologból ... a D épület még az E-nél is jobban el van maradva. No meg nem is örülnék, ha pont a belső kialakításnál kezdenének hajrázni, hogy aztán a csempe essen le, meg ilyenek :)
Előzmény: kreko (249)
Nőgyógyász Creative Commons License 2003.03.31 0 0 250
Én is most szombaton mentem volna tervdoksit nézegetni, de nekem megmondták telefonon, hogy csak hétköznap lehet, mert szombaton nincs ott a Prontos. Az más kérdés, hogy pont akkor vannak ott hétköznap, amikor nekem elvileg munkaidő van ...

De ez a fényképezőgépes ötlet nem rossz ;-)

Előzmény: kreko (248)
kreko Creative Commons License 2003.03.31 0 0 249
Hat egyre kevesbe vagyok biztos benne hogy jovo nyar elott koltozni fogunk. Foleg azok utan hogy 18+3 azaz 21 honapos hataridot irattak ala velem. Meg gondolom veletek sem sokkal korabbit.

Ami nalam azt jelenti hogy 2004. augusztus 15 elott egy kanyi grand kotbert sem fizetnek.

De akkor valtig allitottak hogy elobb kesz lesz nem kell izgulni. De arra a kerdesemre hogy akkor miert ilyen hataridot iratnak velunk ala jott a szokasos felrebeszeles.

Fo a nyugalom skacok.

Ja Passangerrel mi van? Egyszer irt a forumba aztan azota sem hallatja a hangajat. Biztos csak olvasgatja hogy miket irkalunk.

Előzmény: tgabika11 (247)
kreko Creative Commons License 2003.03.31 0 0 248
Kepzeljetek ugy jartam hogy csutortokon telefonon mondtam nekik hogy a Tervdokumentaciot szeretnem megnezni. Direkte megkerdeztem hogy szombaton is meg lehet-e nezni. Ahh persze. Bemegyek szombat delelott mondom szeretnem megnezni a Tervdoksit. Kislany valaszol, hat azt szombaton nem lehet megnezni. Mondom neki: de jo hogy telefonon megkerdeztem elotte. Ennyit ismet az ugyintezesrol. Legkozelebb eskuszom bemegyek hetkoznap viszem a fenykepezogepem es lefotozom az osszes oldalt ami a lakasokrol szol, mert ugye "lemasolni nem lehet, oda nem adhatjuk. Elolvasni el lehet de nem adhatjuk oda."
tgabika11 Creative Commons License 2003.03.31 0 0 247
Alakítani kellene egy szakszervezetet, és közösen fellépni náluk, mert igaza van Nőgyógyásznak abban, hogy mindenhol, ahol később kezdték az építkezést, leelőztek. És ha belegondolok abba, hogy a leglassabb a belső munka lesz...
Nőgyógyász Creative Commons License 2003.03.29 0 0 246
Sokáig ne várjatok a kérdéssel, mert a két lépcsőház területén már megindultak a vasak a magasba ... nekem nem úgy tűnik, hogy bármit is le akarnának vágni a meglevőekből.

Igaz, hogy ezen kívül más változást nem láttam az építkezésen, ráadásul ma du. 4 körül teljesen kihalt volt az egész, míg a közeli 3 építkezésen mindenhol gőzerővel folyt a munka ...

Előzmény: kreko (245)
kreko Creative Commons License 2003.03.28 0 0 245
Na most kaptam meg a delutan elkuldott kepedet. Ahamm en is arra a 2 falra gondoltam. Majd ha huzzak a falat megkerdezzuk hogy az ott mi? Mert az alaprajzunkon nincs ilyen.
Előzmény: szucsati (242)
kreko Creative Commons License 2003.03.28 0 0 244
Megvan Ati! Latom mind a 2 dolgot amit mondasz. Hat igen E-A sarkanal ott nem kene falnak lenni, ja meg az E-B lepcsohaz belso sarkanal sem az alaprajz szerint. A mi parkolonk ugyanott lesz akkor azszem csak a C lepcsohaz sarkanal. Hat lehet hogy morcos leszek ha falat huznak a kocsi melle.

Majd meselj hogy hetfon mi volt.

kreko Creative Commons License 2003.03.28 0 0 243
Ja van alaprajzom. Telleg kuldd mar el nekem e-mailben az alaprajzod aztan akkor osszehasonlitom hogy egyformar irtunk-e ala. Tegnap rakerdeztem a CP -s csajszinal hogy valtozott-e az alaprajz ahhoz kepest amit alairtam aszonta hogy nem. Na mind1. Max ha valtozott akkor eloszerzodeses foglalo ketszerese (+150 rongy) vissza meg a befizetett 10% kamatostul. Aztan akkor lehet ujbol megvenni.

Ati en tudod mit neztem? Nezdd meg hogy az E-A es az E-B lepcsohaz kozott hogy vannak a kiallo vasak. Az is fura. En a sarokreszt amit mondasz nem latom a fotokon.

Mind1 szerintem nyugi amig nem kezdik el huzni a falakat. Mert pl lehet hogy nem a kilogo vasak helyen lesznek a falak, azokat lehet hogy levagjak. Szoval szerintem varjunk amig kinonek a falak. Ja meg mondjuk en a ket lepcsohaz kozotti reszt eleg szuknek latom es az alaprajz szerint ott 4 auto fog allni 2 keresztben meg 2 hosszaban. Kis polak talan befer. :)

szucsati Creative Commons License 2003.03.28 0 0 242
Akkor neked is van alaprajzot az alagsorrol, mint nekem. Szerinted stimmel az építkezés az alaprajzzal? Pl. E-A és E-B lépcsőház melletti falak. E-A lépcsőház sarkánál épül egy fal, ami az alaprajzomon nem a sarkon kéne épülnie. Ez elég közel van az én tárolómhoz. E-B lépcsőház mellett (befelé) épül egy fal, amely nem is szerepel az alaprajzomon. Ez az én parkolóm mellett van :-(.
Hétfőn beszélnem kell a CP-vel, addig meg tudnád nézni ezeket? A fényképeken jól látszanak, amikről beszélek. De azért elküldtem az e-mail-ekre a képeket.
Nekem sincs még szerződésem, csak előszerződés.
Amikor elkértem a tervdokumentációkat, akkor mutattak egy alaprajzot, ami egy kicsit más volt mint az enyém. Azt mondták régi, de szerintem ez alapján építkeznek, de nem biztos.
Bocs, hogy hosszú voltam.
Előzmény: kreko (240)
Nőgyógyász Creative Commons License 2003.03.28 0 0 241
Most beszéltem a CP-vel: megérkezett minden engedély a D épülethez is, már hívják be az embereket végleges szerződést kötni. Siker :)
Előzmény: D épület (237)
kreko Creative Commons License 2003.03.28 0 0 240
En 2002. juliusban irtam ala pl a tarolos eloszerzodest es azota nincs vegszerzodesem.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!