“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Lilith-tel nem bírtak, ezt felpanaszolták az Úrnak. Erre Isten adta nekik a simulékony Évát, de azzal is csak doronggal bírnak el. A férfiak már két esélyt kaptak a Teremtőtől, de nem tudtak élni vele. Akkor melyik nem van elszúrva? :D
Az Egyesült Államokban 40-50 oldalas szerződéseket kell aláírni. Elképesztően részletes a szerződés, amelyben meghatározzák a fizetési ütemezést is” – mondta, és hozzátette, hogy sok magyar pár szeretne béranyát, mivel az örökbefogadás sokszor problémás és sokat kell várni, ezért inkább megpróbálják legális úton külföldön igénybe venni a béranyaságot.
„A legnagyobb baj, hogy nem védi senki a jogaikat, nem tudnak sehova sem fordulni, ha valami baj van, ráadásul a gyerek is retteghet 18 éves koráig, hogy elveszik-e őt a szüleiktől. A családi jogállás megváltoztatása egyébként 1-5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, habár nem valószínű, hogy letöltendőre ítélnék az érintetteket” – tette hozzá.
Én egyébként sima nyílt örökbefogadásra gondoltam.
a legnagyobb problemo nem az, hanem hogy nem támogatja a béranya programot, szal neki kell kihordania a magzatot, a bejárónő helyett :-))))
mondjuk csak egy repülőút például Kaliforniába, ahol kikapnak egy-két petét, oszt megtrermékenyítve in vitró beültetik egy másik nő méhébe, majd a végén nyílt örökbefogadással magukévá teszik a dedet.
Egyébként létezik olyan fetizismus, már ha lehet annak nevezni, mikor kimondottan az intellektus kelt valakiben vágyat. Szafiofíliának hívják. Tehát még a pattanásos, nyüzüge zseninek sem kell a markára szorítkozni, ha tudja, hol kell keresni. :D
Találhat olyat, aki a matek-versenyes okleveleire gerjed,...
Dr Kuppelweiser rendszere megvalósult, csak még kell egy idő, amíg a szklerotikus agysejtjeiken végigfut az inger és képesek értelmezni a helyzetet :-)))
Akkor meg ráakasztanak egy csinos kis summát, mint tartásdíjat.
Nagyon sanyarú a sorsa a férfiaknak. Nincs sok választásuk. :)
Egyébként egy régebbi szálhoz visszacsatolva, sztem meg népességnövelő eszköz lehetne, ha megengednék (és támogatnák), hogy egyedülálló/szingli nő is vállalhasson (szüljön génbankból, fogadjon örökbe stb.) gyereket. Ez ugyan az ellen szól, miszerint a teljes összetételű család az egyedüli elfogadható érték, ill. hogy kell az apa(esetleg anya-)minta is a gyereknek, de ha egyszer a kettő együtt nem megy..?
a visszautasítás mindkét nemnek fáj. csak a nők jóval kevesebbet találkoznak vele (mivel nem ők kezdeményeznek). viszont talán pont emiatt bántja őket jobban.
Légyszíves mond meg nekem, h mit kell támogatni egy 3 millát kereső vezérigazgató-helyettesen? És mit nem kell támogatni egy 50 ezret kereső közmunkáson.
Na itt leblokkoltam . Számomra elképzelhetetlen amiről írsz .
Ha valaki nevelt már igazi törökátok fiúgyereket , az én voltam . Öntörvényű , gyeplőt szaggató gyerek volt . Apa nélkül . Megharcoltunk egymással . Oszt' mégis .... imádjuk egymást . Sose fordult ellenem . Törődő , olyan anyalelkű-féle férfivá érett , hogy magam se értem hogyan , mitől .