Keresés

Részletes keresés

4Hópihe Creative Commons License 2002.10.03 0 0 1323
jaaaajjjj ne...
majd legközelebb...
küldök neked szalvétát ha elárulod a cimed mélben.
Előzmény: Törölt nick (1322)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.03 0 0 1322
foszlányokban lóg a szívem...:(((
4Hópihe Creative Commons License 2002.10.03 0 0 1321
én felajánlom,neked a tökéletesség igénye nélkül,ha valaki megmutat valami ujat,amit készitett akkor postázom neked...

Camea tényleg jo volt a tali)ez a teázo annyira barátságos családias légkört hozott össze,müködött a sok ember kis helyen is elfér...
szolj ha megérkeztek a szalvétáim hozzád,remélem nem akad el a postán...
Előzmény: Bömzi (1318)
titkos524 Creative Commons License 2002.10.03 0 0 1320
Én is örülök, hogy ilyen jól sikerült. A legközelebbire én is benevezek.
Camea Creative Commons License 2002.10.03 0 0 1319
Sziasztok! Alig vártam, hogy beérjek a munkahelyemre (én is itt netezem), és olvashassak valamit a tegnapi napról, bár nem gondoltam, hogy még az éjszaka élménybeszámolót tartotok. Ez is bizonyítja, hogy klasz volt. Legközelebb legyen majd valamikor péntek. Hogy lehet, hogy már nem is vagyok irigy, hanem nagyon örülök, mintha ott lettem volna. mh nemtom. :-))
Bömzi Creative Commons License 2002.10.03 0 0 1318
Oké, gyűjtök :))))

Nem, nem külföldön vagyok, csak itten a Székesfehérváron, viszont csak a melóhelyemen van net, otthon még nincs (csak a terv, hogy majd lesz), és az én kedves munkaadóm külhoni, és hiába állítok be magyar proxyt, akkor sem látom a tár.hu-t. Úgyhogy végül is mondhatom, hogy külföldön vagyok :)))

Előzmény: 4Hópihe (1316)
tekiteknos Creative Commons License 2002.10.03 0 0 1317
bejelentkezem én is!
én fantasztikusan éreztem magam, sok kedves emberrel( + csemetével) ismerkedtem meg. rengeteg szép szalvim is lett, és ötletekkel, tanácsokkal lettem gazdagabb.
köszönet Vadcicfbinek, aki bevezetett az üvegfestés tudományába is ( köszönet érte ), hazajöttem, előkaptam egy üveget, és a már itthonlévő porcelánfestékemmel kreáltam rá valami izéket. fantasztikus lett, hát ha még üvegfesték lett volna. na de eljön annak is az ideje!

Susájngörl! megnézted a kazit? hogy tetszett? na milyen benne az a ragacs?

Pihe! jó gyors voltál, vártak a pihék otthon? örültek, hogy nem mentél világgá?

Azóta már kétszer megnéztem ismét az új szalvikat, és gyönyörködtem bennük ( tiszta dili )

.hun! érdekelne a dobozos dolog, majd ne felejts ki belőle!

na szóval klassz volt megismerni titeket, a többiek akik kimaradtak, pedig ne búslakodjanak, mert ahogy a társaságot megismertem, szerintem nem ez volt az utolsó szalvi buli, és sőt idővel jól össze"kopácsolódhatunk majd"

Jó éjt mindenkinek!
Teki

4Hópihe Creative Commons License 2002.10.02 0 0 1316
addig is gyüjtsd a szép szalvétákat)))
külföldön vagy,hogy nem éred el a tár.hut????
Előzmény: Bömzi (1315)
Bömzi Creative Commons License 2002.10.02 0 0 1315
Hej, ha egyszer én is eljuthatok egy ilyen talira... talán majd a következőre... (feltéve, hogy nem zavarok)
vadcicfbi Creative Commons License 2002.10.02 0 0 1314
Sziasztok!

Én is hazaértem,csak még másfelé kószáltam.
Nekem is nagyon tetszett a tali és tök jó kis szalvétáim lettek.
Csak hazafelé rájöttem,hogy a tatyómból hiányzik egy aranyrostpapír amit a Művészben vettem,biztos még ott kicsúszott és ezért kicsit visszavett a felhőtlen boldogságomból.De talán holnap megkérdem őket.

moes Creative Commons License 2002.10.02 0 0 1313
jó, akkor megtartom. jó anyaga van :-))) csak vicceltem. majd leegyeztetjük, mikorhol adom vissza. otthagytál néhány szalvétádat is egyébként :-) azt is visszaszolgáltatom.
Előzmény: dalia (1310)
Kanbéka Creative Commons License 2002.10.02 0 0 1312
Tényleg már azt hittem, hogy elvesztetek a nagy sötét pesti éjszakában:)) Lélekben veletek voltam, remélem, éreztétek:DDDD
Súsájngörl Creative Commons License 2002.10.02 0 0 1311
Sziasztok,
Kanbéka sajnálhatod, de tudom, tudom a munka:-(
Nagyon jó volt, sok-sok szalvit cseréltünk,képzeld, még .Hun is tudott választani:-)
Sajnos rövid volt ez az idő, megbeszéltük, hogy a következőt lakásban tartjuk és akkor csináljuk is, nem csak beszélünk róla:-))
A teázó is kellemes hely, és finom a tea.
Dalia kislánya tündéri, ő volt a főcsereberélő:-)
Vittem Cirátának a beígért szalvettkát, de majd legközelebb megkapja, én őrizgetem:-))))
Ma már végre tudtam kicsit alkotni, már rajtam is jelentkeztek az elvonási tünetek. :-)
Majd mutatom.:-)
Moes köszönjük, hogy kezedbe vetted a szervezést és jó volt Veletek találkozni:-))))
Előzmény: Kanbéka (1308)
dalia Creative Commons License 2002.10.02 0 0 1310
Mi most értünk haza, bár még volt egy bevásárlás is, meg egy vacsi.Jó kis tali lett volna, de sajnos engem nagyon lekötött az örökmozgó izéke :)

moes tartsd magadnál a sálat, majd írok mailt és összefutunk, jó? köszi szépen, tegnap vettem a sálat, épp készült megszakadni a szívem, hogy máris elhagytam :)

d.megahisztiskicsilányom végre alszik, huh :)

Előzmény: moes (1309)
moes Creative Commons License 2002.10.02 0 0 1309
én most értem haza. de a többiek után még egy órát maradtam :-)

tök jó volt, teljesen fel vagyok dobva! van egy csomó szép új szalvetkám, és fakopácsolni akarooooook. de nincs mire :( mostanában üvegfesteni kellene, mert kénének a konyhába a tárolók. na sebaj, valami lesz.

Dalia, ottmaradt a sálad, nálam van. mi legyen vele? adjam mzs-nek? vagy összefussunk?

Előzmény: Kanbéka (1308)
Kanbéka Creative Commons License 2002.10.02 0 0 1308
Mi a csuda van már, ne mondjátok, hogy még senki nem ért haza a taliról, aki mesélhetne!:)))
4Hópihe Creative Commons License 2002.10.02 0 0 1307
elviszem a decopálos ötletfüzeteim hátha valaki még nem ismeri,és meginditja ötletileg.
4Hópihe Creative Commons License 2002.10.02 0 0 1306
elcseréled egy szem szalvétád???
Előzmény: .hun (1305)
.hun Creative Commons License 2002.10.02 0 0 1305
Hát nincs szerencsétek, mer' megyek! :)
De majd jól nem maradok sokáig ok?
Beebite Creative Commons License 2002.10.02 0 0 1304
Úgy néz ki, nem fogok tudni odaérni időben:( Pedig rengeteg szalvéta lapul a batyumban:(
Sajnálom, de segítséget ígértem valakinek, akihez még elmegyek, de még a melóból se szabadultam el...
Next time...
titkos524 Creative Commons License 2002.10.02 0 0 1303
Úúúúgy irigyellek benneteket a tali miatt. Na nem baj, a legközelebbire én is megyek majd, jó. Tegnap lelkesen leragasztottam 2 szalvétát egy-egy keretre, de sajnos a keret festéséhez már nem volt energiám. Na, majd holnap.
moes Creative Commons License 2002.10.02 0 0 1302
igenigen! nálam is van egy zacsi, benne a szalvetkák. az emeleten leszünk, remélem elférünk, de hát tudjátok, sok jó ember kis helyen is... én ott leszek korábban, mert anyukámat viszem szintén teázni :-) már én is nagyon várom!
4Hópihe Creative Commons License 2002.10.02 0 0 1301
a kisebbik pihében most tudatosult és megkérdezte most megyek világgá ,mert akkor elkisérne)))
Előzmény: tekiteknos (1300)
tekiteknos Creative Commons License 2002.10.02 0 0 1300
én azt mondtam,hogy "szalvibulira" megyek!!
biztos odatalálsz!:-))

Előzmény: 4Hópihe (1299)
4Hópihe Creative Commons License 2002.10.02 0 0 1299
nagyon izgulok)én most bátorkodom elöször elmenni topictalira.
itthon szalvétakedvelö lányoktalálkozoja néven emlitettem)))
csak odataláljak.és tényleg mezitláb leszünk??
Előzmény: tekiteknos (1298)
tekiteknos Creative Commons License 2002.10.02 0 0 1298
elérkezett a várva várt nap! :-))

akkor az emeleten talizunk? ott lesz mindenki??
remélem megtalálom!

dalia Creative Commons License 2002.10.02 0 0 1297
Mi még mindig jövünk, vagyis még mindig úgytünik:)

csinázzunk névtáblát?

d.

Előzmény: moes (1277)
Camea Creative Commons License 2002.10.02 0 0 1296
Hahó! Kész vagyok! Kérem a címet! :-))))
Szép jó reggel kívánok mindenkinek!
Előzmény: Camea (1292)
4Hópihe Creative Commons License 2002.10.01 0 0 1295
te kis decoupálos modern hamucipöke)))
Előzmény: Buksi (1294)
Buksi Creative Commons License 2002.10.01 0 0 1294
Sziasztok!

Már nagyon várom a holnap délutánt, remélem nem jön közbe semmi sem!:)

A kisfiamnak ebédnél nem volt szimpatikus a rizs és a borsó együtt, így a rizi-biziből kiválogattam a borsót, így most már biztosan mehetek a bálba (talira).:))

A legutóbb vásárolt keretöntő formából olyan keretet tudok önteni, amibe fél szalvéta fér bele. 1000,- Ft körül volt az ára.

Sziasztok:
Buksi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!