“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Na jó , de a kritika , meg az egyértelműen rosszindulatú kritika közt azé' van némi árnyaltságra lehetőség .
A te "kritikáid" csöpögnek a negatívumtól . Elhiszem én , hogy neked rosszak a tapasztalataid , de ahogy ti sem vagytok egyformák , a nők se mind boszorkák .
Szintén zenész. A legtöbb esetben az ego védelméről szól ez a nőknél (is), nem pedig praktikus megfontolásokról. Na most ennek fényében persze elég vicces, amikor éppen egy nő okoskodik arról, hogy egy férfi miért nem szólít meg egy nőt.:)
Biztos vagyok benne, hogy minden családban vannak olyan receptek:-), amik egyszerűen azért tünnek el, mert pl a feleség nem kérdezi meg az anyósát, vagy viszont, hpgy ezt hogy kell, vagy szándékosan nem úgy készíti, még ha a férj, gyerek unoka úgy is szerette:-).
Szinte biztos vagyok benne, hha nem volt segítsége / alkalmazottja, akkor, mivel a gyerekeket nem vitték el intézménybe, vagy nem napi 8-10 órára vitték intézménybe (bölcsőde, óvoda, iskola) akkor a gyerekek lehettek nagyon keményen befogva. Vagy volt vmi bolti alkalmazott, segéd, és/vagy mosónő, vagy vmiféle szolgálólány.