két komponens, külön-külön üvegben ( méregdrágán!)egyik vizzel higítható , a másik lakkbenzinnel. Van ennek a cégnek honlapja, már megnéztem de sajna nem tudok franciául ( se ) angolul se annyira.
A nem magyar nyelvű használati útmutatója szerint először az öregbítőt utána pedig a repesztőlakkot kell felvinni. De én akármennyit is várhatok, ez nem csinál semmit.
Alatta alapozásként, ahogy ők is írják van akril festék.De már kezdek ideges lenni emiatt!
sajnos nemtok segíteni neked. egyik repsztőt festés előtt, másikat utána kell használni. az L&B fogalmam sincs, melyik a két módszer közül. sőt, az is lehet, hogy haramdik !
Érdeklődöm, hogy használta- e már valaki a Lefranc&Bourgeois öregítőlakkot ill. a repesztő lakkot. Sikerült ezzel már valakinek
eredményeket elérni?
Nekem miért nem megy, nagyon szeretném tudni, hogy mit csinálok rosszul, mert valamit biztosan.
Sakkamakka, ezek csodálatosak!
Most már muszáj lesz nekem is valami kaspófélét kopácsolnom, mert kezdek belecsavarodni a sok konzervdobozba, nem győzöm teljesíteni a megrendeléseket...
klasszak, folyamatosan megnézem mindet egyesével!
a spárga, pitypang, frankó, de azok mik? fára kopácsoltad? falikép?
-klasszak a cserepek is.
- hát ez a kép, az az ablakos, olyan szalvim nekem is van, de én tudod hogy csináltam meg?? na elmesélem. szóval az egész szalvétába ugye 4 különböző kép van, szétvágtam négy felé. csináltam 4 db olyan keretet ami kocka, de az egész mérete akkora mint egy negyed szalvéta, de a közepén van egy pici kocka, és a felülete ilyen érdes. na most mindet halvány világos kékre ( kikevertem ) lefestettem, majd a mintákat kivágtam a szalvétából, ablakok virágok mindet egyesével, és úgy ragasztottam rá a keretre kockánként külön-külön. na most ez úgy néz ki, hogy külön nem érvényesül, de a négy keretet összerakot, és nagyon frankó összhatást mutat. a páromnak ez tetszik a legjobban, hát volt is vele meló, majd egy hétig csináltam, ja és ugye közepén van egy kis mélyedés, abba bele is vezettem a szalvit, ahogy azt kell!, remélem el tudjátok képzelni. na de remélem hamarosan megláthatjátok!
-na most nézem a köv alkotásod, abban van benne a szalvi alja, igaz?? azok amúgy mik?? cserepek?
-az üvegek is frankók!
na de mint klassz.
hát ez jó kérdés!
sajna digi géppel nem rendelkezem , scanerem meg még nincs, de már megrendeltem, legkésőbb a jézuskától biztos megkapom. még nem is kaptam le a műveket.
az a helyzet, hogy nagy része nincs is itt, amit elkészítek hazaviszem ( anyukámhoz vidékre), mert itt a csöpp albérletbe nem nagyon férek el. na de majd az új lakásba... ( jaj álmodozom, elnézést!)
most épp egy gipsz tányért festettem ki, fantasztikus lett!
Üdv,
kicsit furán, de jól éreztem magam tegnap. :)
Örülök, hogy megismertelek titeket (már akit még nem ismertem...:). dalia örökmozgója pedig egy tündér! :)
De én nem bírok, 9-kor már úgy érzem, hogy elájulok. De pénteken a mamihoz készülnek a "babáim", így lesz két napom. Nem főzök, nem csinálok semmit, csak alkotok.
Ma én is feladtam neked valamit. :-))
Csak du. megyek haza, és akkor fogom meglátni. De bizti nem akadt el. :-))
Te szalvétagyáros vagy titokban? :-)
Tegnap öntöttem megint kereteket. Már kb. 8 db vár rám. Meg öntöttem almácskát, angyalkát... hátha össze tudom valahogy harmonizálni.
Olyan pici az időm alkotni. Reggel 5-kor kelek, du. 1/2 5-re érek haza, akkor kommunikáció a babákkal, vacsikészítés, fürdés, mese, altatás és 8 óra. És akkor érzem, hogy úgy elfáradtam és végül 9-kor bezuhanok az ágyba. Várom már a hétvégét, hogy friss erővel nekilendülhessek a munkának. Mikor nyáron szabin voltak egy hónapig éjjel 1-ig 2-ig fennvoltam én is és alkottam, de most... :-(( Szegényke én, mindjárt sajna magam.