Derek a Sorozatok a Televizióban nevű topicban azt irta, hogy az új Spanic sorozat első része már Szombaton el fog kezdödni, ellentétben az újságokkal.
Csak azért irom, mert gondolom nem csak én várom ezt a sorozatot, és Gaby Spanic vissztérését.
akkor holnap paulina 18.00-kor leül a gép elé....nem mintha nem ezt tenné minden nap:)))
és várja az ő csillagját, hogy beragyogja az estéjét. (ti. bélát)
shalina:
mondd egyszerűen csak azt: csókolózunk :))))
Másokról nem tudok nyilatkozni, én sajnos igen. Mármint matekfakt. De azért ezek a baszkok... Nohát ez azért durva. Meg látom, egyébként is le vagyok...
Akkor csókolom!
Vagy mondjam inkább: viszlát?
Vagy nem is tudom... isten áldjon?
Sh
béla kérlek, nehogy haraggal menj el!
mindazonáltal igen, ezt én is csak alá tudom támasztani (de még mennyire), télleg jól tarttod magad....de még mennyire...:)))))
Letűnt korszakos barátom, Veszely Gyula Junior Minden Tekintetben Nemzetközi Nagymester bizonnyal örömmel csatlakozik lubunkhoz, s öröme nőttön nőni fokk határtalan, ha megismer, nem kétlem.
Holnap nem tudnánk kicsit korábban rázizzenni a jóra? (Úgy 18 óra?) Csak úgy érdeklődöm, csókolattal.
jaj, képzeld épp meghalt a rendszer, és mire visszajöttem addigra itt volt a neved! az örömtől majdnem kiugrottam a bőrömből!!!
kazetta? hmmm, finom. láttátok mire kéoes a szerelem? vett egy uhrin szettet!!! ez igen dícséretes. köszönöm.
csókolózunk.
igen, mondhatni a narancs "könnyen kézbefogható"...de azt a bírósági ítéletet egyszerűen nem lehet felülmúlni ott a végén...ismerd be!!!!
béluskám, nem szeretnél víz lenni???
azért örülök, hogy szent lett ama hely (ti. a csillag)....az én szívemben is....de ott te vagy a legfényesebb csillag!!!!
Képzeljétek: hétvégén lesz a 10 éves érettségi találkozónk! Má előre cidrizek, milyen ciki lesz, hogy egyedül én marattam meg annak a helyes, patyolatlelkű, szabadszellemű, aranyos kis ifjoncnak, aki voltam, a többiek pedig begyöpösödött vén szaros trotlikká görnyettek az évek súlya alatt, mit fogok mondani nekik, ha majd kereszttűz alá vetnek, hogyan csinyálom? Paulina, hivatkozhatom a te jótékony hatásodra?
Csak éppen beugrottam egy pillanatra egy készcsók, meg szál vörösrózsa erejéig, de igazándiból bóditó pillantásod bódulatáért
Méghogy én? a vörösbe? csak nem fogom mekkszencségteleniteni aszt a szent helyet? tudod jól, hogy te vagy egyetlen üstökösön ragadott jócsillagom...na jó, imitt-amott akad egy-két hullócsillag...egyesek felfelé hullóban..hallod szerényisszima?
Boriska narancsszinű, szomorú és tanulságos esetét kiolvastam...a Mester igencsak kitett magáért, dicséretesen visszafogta magát terjedelmileg, de azé akkor is, ennyire kibaszni szerencsétlen olvasóval! ez nem volt fair...a kékre most kicsit rápihenek, ennyi tömény izgalmat eccerre nem birnék...
Futár! Félreértetted magad, ez nem szappanopera, ez az a hely, ahol paulinamartinez fánkolótáborának kemény makkja leginkább randalirozni szeret...
Paulina, könyörgöm, szabaditanál mekk az Uhrin-kazitól?...eccer végighallgattam...
Úgy nézem, ideje lenne egy újabb összefoglalónak, de ezt a sok zagyvaságot szerkessze össze Bugyuta Benedek! (Hihi, ezzel most sikerült sokakat mekksértenem? - kopirájt még mindig Béla, ha már nincs jelen, hogy mekkmondja az őszintét...)
Na, asszem, most megyek kipihentetni az agyamat, talán holnapra összeszedem magam, és foglalok egyet...
Addig is csókok a zűrbe,
valaki talán csak elkapja...............
Shalina the Lost One