Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2018.11.05 -1 1 596

Bocsi, de te most tévedésben vagy, a nők nem azért visítanak, mert nem hajtod le a vécédeszkát, hanem azért mert nem hajtod fel brunyálás előtt. Érted, ugye?  :)

Előzmény: dos48 (566)
ilonka99 Creative Commons License 2018.11.05 0 1 595

Te kikkel élsz ?

Előzmény: alaptalan (586)
alaptalan Creative Commons License 2018.11.05 -2 0 594

a hülye luvnyák oltották ezzel a még hülyébb lábtörlősített manginákat!

(most próbálnák meg!)

Előzmény: Törölt nick (588)
ilonka99 Creative Commons License 2018.11.05 0 1 593

De belejött nem ?

Ezeket én se szeretem , de csak mer' pénzbe kerül .

Előzmény: dos48 (585)
alaptalan Creative Commons License 2018.11.05 -2 0 592

de bezzeg az okos nő pikkpakk megoldja!

(csak havonta akar szegény meghalni egy hétig)

Előzmény: ilonka99 (584)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.05 -1 0 591

A legrosszabb ilyenkor, hogy az anya egy személyben próbál mindkét szülő nevében helyt állni (apád helyett apád leszek).

Mert így nemcsak a férfi viselkedésmintákat sem tanulja meg a gyerek, de a nőit sem fogja tudni az anyuka átadni, hiszen nem fog következetesen homogén mintát mutatni.

Ismerem ezt a statot, a másik topikban rendszeresen utaltak rá, csakhogy szerintem (ahogy te is említetted) ott egy csomó egyéb tényező is közrejátszik (pl. volt-e az anyának barátja- az egyedülálló címkét sokszor nem a valódi egyedülélőkre alkalmazzák-, volt-e egyéb mentális problémája az anyának, ivott, drogozott-e, nem csúszott-e le anyagilag, a gyerek dacból nem utasított-e el mindenkit, aki próbált hozzá közelebb kerülni- végső soron ez is közrejátszhat a gyerek bűnözővé válásához, és kimutatható összefüggés a lecsúszás és a válás (egyedül maradás) között, de én akkor is nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen nyílt ok-okozati összefüggés legyen a két dolog között. Gondolod, hogy ennyien maradnának hosszú távon egyedül?  Nem lenne a környezetben más férfi, aki mintául szolgálhatna? Mert ha nincs apa, akkor valaki mást fog a gyerek példaképnek választani (mert az anyukáknak tényleg más a szerepük, az anyukák jelentik a kötődést, az apukák meg az elismerést, akiknek meg akarunk felelni).

A lombikbébis anyuka is találna sztem új párt (vagy többet, egymás után), nem feltétlenül nő fel apa nélkül az a gyerek, akinek elváltak a szülei vagy megszületésekor egyedül élt az anyja. 

Előzmény: Abszolút Igazság (560)
robopassmeet Creative Commons License 2018.11.05 -1 0 590

A zarab között is van gazdag férfi, és az legalább Férfi: fejbe somja, ha engedetlenkedik:-)

Előzmény: Törölt nick (588)
ilonka99 Creative Commons License 2018.11.05 0 2 589

Ellető kunyhó .... aha . Ércsük' mi a viccet .... csak nem szeretjük .  Ha alpári .

Előzmény: alaptalan (583)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.05 -1 1 588

És jöttek az engedelmes Leilák is? Mert én sehol nem látom őket. Vagy megint tévedett a férfilogika és nem minden nő AWALT? Szerencsétlen arab, kiszolgáltatott Leilák mégsem hipergámok, és nem kell nekik a jóképű, gazdagabb európai férfi?  

Előzmény: alaptalan (577)
robopassmeet Creative Commons License 2018.11.05 -1 0 587

Tessék gender semleges náthákat csinálni, irgum-burgum:-)

Előzmény: ilonka99 (584)
alaptalan Creative Commons License 2018.11.05 -2 0 586

a MOP-ot már régen föltalálták a férfiak!

(bezzeg a csempékre ragasztott használt betét és a plafonra földobált tamponok az ójjjjjan kultúúúúrált!)

Előzmény: nünüke88 (578)
dos48 Creative Commons License 2018.11.05 -1 0 585

Háát, egy igazi férfi alkalmazkodik mert nem szeret veszekedni, de idomíthatatlan.  Terror?  Erre mesélek

valamit.  Nekem a kocsi az országban mindenhová mászkáló szervizesként munkaeszköz volt és mint

ilyet, csak én vezethettem.  A feleségem őrjöngött hogy de ő is vezetni akar, az övé is mert csak.

Neki adtam és azonnal vettem magamnak másikat.  Olyan szerencsétlen, nyomorultul pislogó nőt ritkán

látni mint őt amikor megtudta hogy ezentúl tankolni, szervizelni és vizsgáztatni is neki köll.     :))))

Előzmény: ilonka99 (574)
ilonka99 Creative Commons License 2018.11.05 0 1 584

A férfinátha  kérlekszépen ... az egy halálos betegség .  Minden nő tudja .

Előzmény: alaptalan (573)
alaptalan Creative Commons License 2018.11.05 -2 0 583

de bezzeg a lumbált férfiak találták föl!

(az általatok olyannyira visszasírt időkben /matriarchátus! Muhaha!/ a mindenórás kibattyogott az elletőkunyhóba, osztán mikor felsírt a rajkó, akkor mentek a rokon luvnák megnézni, hogy él-e, hal-e)

Előzmény: nünüke88 (575)
ilonka99 Creative Commons License 2018.11.05 0 1 582

Aranyos .:-)

Előzmény: nünüke88 (569)
robopassmeet Creative Commons License 2018.11.05 -1 1 581

Csak el ne kurvulj a végin:-)

Előzmény: Törölt nick (579)
ilonka99 Creative Commons License 2018.11.05 0 1 580

Gyerek tegezi a tanárát cseten ? Élőben meg magázza ? Vagy hogy ?

Nehéz dolog szülőnek lenni manapság .... nem vitatom ( bár nekünk se volt gyalog-galopp)

.  Látom családon belül . A fiú unokám 12 éves , és bizony már ő is próbálja néha felemelni a hangját az anyjával szemben . De az apja helyrerakja .

Előzmény: Törölt nick (570)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.05 -1 1 579

Ezt nem értik, hogy mire lennék irigy, mármint amiből milliomos lehetnék, ha akarok. :DDDD  Amennyi facom lehetne ha akarnám és csak kiárusítanám öt forintjával, abból télen-nyáron a Bahamákon libeghetnék egy függőágyban a kókuszpálmák alatt. :)))

Előzmény: ilonka99 (562)
nünüke88 Creative Commons License 2018.11.05 0 2 578

Idomítani nem kell senkit, de úgy tisztességes, ha a saját maga kreálta koszt feltakarítja maga után. Pisis csempét törölgetni nem princípiuma egyik nemnek sem, törölje fel az, aki oda csinálta.

Ha ezt megteszi, akár kézenállva meg cigánykerekezve is pisilhet.

Előzmény: ilonka99 (574)
alaptalan Creative Commons License 2018.11.05 -2 0 577

mert bemeséltétek a hülye puncisfíúknak, hogy jönnek engedelmes Leilák is!

Előzmény: Törölt nick (558)
dos48 Creative Commons License 2018.11.05 -1 1 576

Talán a kerti budik miatt rögződött a génjeinkben az ülésundor amikor is az akkoriaknak rá köllött volna

ülni arra a büdös lukra srinyálni.

nyeee:))))     

Előzmény: ilonka99 (568)
nünüke88 Creative Commons License 2018.11.05 0 2 575

A férfiak náthája a szüléssel egyenértékű kín.

Előzmény: alaptalan (573)
ilonka99 Creative Commons License 2018.11.05 0 1 574

Hmm.... szerintem mindkét nemnél vannak jól idomítható egyedek . Amíg nekik nem gond , addig nincs baj . A baj a terrornál kezdődik .

Előzmény: dos48 (567)
alaptalan Creative Commons License 2018.11.05 -2 0 573

ez minden erényetek?

(hova is kéne most defekálnom?)

És a FÉRFINÁTHA?

Előzmény: ilonka99 (552)
nünüke88 Creative Commons License 2018.11.05 0 2 572

Azzal kell takaríttatni a klotyó környékét, aki melléspriccel, aztán kiderül, szentségtörés-e az ülve pisilés. Amúgy valamiért férfiúi büszkeség kérdése sokaknak, biztos azért, mert a nők nem tudják.

Előzmény: ilonka99 (568)
alaptalan Creative Commons License 2018.11.05 -1 0 571

igen.

Azt hittem többet várhatok tőle.

Mert ez sovi!

Előzmény: második mekekuka (551)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.05 0 1 570

Elhiszem, hogy nálad, nálatok kinőtt a gyerek a lázadásból és győzött  a szülői tekintély és a józan ész. És a szeretet. De sajnos ez nem minden gyereknél válik be, ebben csak reménykedhet a szülő, mert kétesélyes a játszma. A túlzott szigor lázadót, a túlzott engedékenység pedig zsarnokot szül. Nagyon észnél kell lenni a szülőnek, hogy elkapja a gyerek grabancát az első intő jelekre, ezt meg sokszor fel sem ismerik a szülők. És ez nem a szülők hibája, hiszen már a tananyag is neten érkezik, a tanuló tegezi a tanárát a konzultációs cseten és elküldi az anyjába, ha neki nem tetszik valami. Hogyan felügyeled ezt? 

Szerintem a gyereked nem a z korosztály tagja, a z úgy néz rád ha mondasz neki valamit, mintha egy  beszélő mohos szikla lennél, nem is érti, hogy mit akarsz tőle. Erkölcsről, empátiáról papolsz neki? Nem is érti, hogy mi van ezen fogalmak mögött. 

Nézz be egy iskolaudvarra, ahol nyolc-tízéves gyerekek vannak, igen csak meg fogsz lepődni. 

Előzmény: ilonka99 (507)
nünüke88 Creative Commons License 2018.11.05 0 1 569

Rokon kisgyerek (fiú), 2 éves, elkezdett hisztérikusan sírni, mikor együtt fürdették a nővérével, és mikor kérdezték, mi baja, elkezdte, hogy "Nem fáj neki?" Kiderült, azt hitte, hogy a nővérének is volt eredetileg az, ami neki, csak leszakadt. :D

ilonka99 Creative Commons License 2018.11.05 0 1 568

:-)

Az tényleg  sokunk dilije . Kivéve a menyemé , mer' őt nem zavarja . Én meg ha ránézek menten kiegyenesedik a dajjer a hajamból .

De mondja már el valamejikőtök , miért olyan borzasztó nehéz lecsukni ?

... és nektek kényelmetlen ülve pisilni ?  Vagy mitől szentségtörés egy ilyen gondolat ?

Előzmény: dos48 (566)
dos48 Creative Commons License 2018.11.05 -1 0 567

Volt egy kollégám, azt betanította az asszony hogy ülve brunnyantson.  Megtanulta hogy a lakásban

még a klozettban sem szabad bagózni.  Megtanulta hogy a kispárnáját plédbe csomagolja mert koszos

lesz a hajától a párnahuzat.  Elmesélte nekünk hogy neki a mosogatás meg a takarítás szórakozás,

azért csinálja.  Aztán megtanulta hogy mi mind hülyének nézzük.     :))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!