“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Nem természetes állapota . Különben eleve nem csináltak volna rá tetőt . Asszed' dísznek van ?
Áááá .... nem is . Kitaláltam . Nő volt a tervező/feltaláló , és direkt azért így alkotta meg , hogy örök időkig lehessen vele szekálni a hapsikat .
Egyébként meg nem régen olvastam (vagy a zajládában volt ?) , hogy már az előtt le kéne' csukni , mielőtt lenyomjuk az öblítőt . Mert a lezuhanó víz , szerte a világba kilöki a bacikat . Tök logikus .
Abszolút Igazságnak erről nincs ismerete, csak a saját agyszüleményét szajkózza, hogy apa nélkül bűnöző lesz a gyerek. Nekem más statisztikáim vannak, de sajnos azt nem oszthatom meg. Annyit elárulhatok, hogy a rács mögött ülő férfiak 98%-ának volt apja vagy nevelőapja, mégis arra kérdésre, hogy válasszon egy személyt, akiben 100%-ig megbízik, kivétel nélkül - gondolkodás nélkül - mind az anyját, a feleségét vagy az élettársát/barátnőjét jelölte meg.
Este részegen bezuhan anyuci a szombat esti betevővel, kánonban hánynak egyet, aztán némi "kinn a bárány benn a farkam" (még jó, ha nem a gyerek előtt) oszt annyi!