Bocs, de ezt még el kell "mondanom", ui. azóta is röhögök, ha eszembe jut, s kapcsolatos a beszálláskori koccolásokhoz...
2000-ben egy ösztöndíj keretében Írországban voltunk, ahol is egy hajókirándulás keretében ellátogattunk valamelyik Inish szigetre (talán Inishn-mor-ra, de tök mindegy...) A szigetlako taxisok kisbusszal ajánlanak túrákat a vendégeknek, mivel mi majdnem egy buszt teljesen megtöltöttünk, lealkudtam a zárat 5 fontorol 3,5 fontra/koponya. Ezt elég szégyenlősen fogadta el a taxis és intett, hogy gyorsan szálljunk be. Nyár volt, fönököm enyhén kopaszodó fején bézból sapka. Ő prof., ezért invitáltuk, hogy száljon be elsőként a kisbuszba.. nagy lendülettel, szinte nekifutásból, fellépve a küszöbre telicsüddedl verte be a homlokát a sapkasild felett 1,25 cm-rel, majd megszédülve tántorodott hátra. Természtesen hatalmas röhögés lett volna belőle, de az iránta érzett tisztelet, s csak jóval kisebb mértékben a részvét ezt tompította. Nagyon nagy baj nem lehetett, ui. a fönököm homlokára vizes zsepit téve qrvaanyukázta az írszigeteki BKV-t. Bocs ezt le kellett írnom.. :)
Olyan bizonytalan vagyok, hogy melyik logo a szebb.... vagy talán mégsem? :o)
Talán a jobb oldali, de csak azért, mert világosabb, igy jobban észrevehető!
Jelentem Etyien (=májkár) jól van, eszméletlenül koszos, de a helyi kézi automosóban mindig annyian vannak, hogy nekem nincs kedvem sorba állni, a benzikúti automata mosótól pedig egyelőre még óvom.
dieselnek köszönet a sok munkáért + th-nek a grafikáért, bármelyik legyen is a nyerő büszkén viseljük.
Elöző héten német vendégeim voltak két különböző helyről is, akik mosolyogva, de nem fikázva nézték a thaliát. Én nem azt mondtam, hogy R Clio Sedan, hanem R Clio Stufenheck, bár a sedan-t is megértették volna.
Amikor mögém ült az egyik hosszúlábú vendég, azért tiszteletből előrébb húzva a vezető ülést ráolvadtam a kormányra, de kb. 2 km-t kibírtam.
Utolsó: a párom, ha gyorsan száll be, mindig beüti a búráját a felső "ajtószemöldökfémbe", s mindig az a sztori jut eszembe, amit valaki régen írt itt, hogy a barátnője is annak ikertesrvére egy beszálláskor egyszerre koccolták a hömlökükkel a fémet....:)), bárcsak láthattam volna.... ))
Na csöztök!
Küldtem Diesel-nek egy háttér nélküli verziót, ha szépen megkérjük felteszi sötét háttérrel is... a thalia feliratnak van fehér kontúrja, így szerintem látszani fog. A sziluett témának örülök, meg lehet vitatni, ha a többség akarja, hajlok rá... esetleg:))) bár akkor újra kell gondolni... th
Sziasztok!
Mindkét logo tetszik, nehéz lenne választani :)) Ha lehet akkor annyi javaslatom lenne, hogy az autó sziluettjét valahogy bele kellene applikálni. Nekem ugyanis tetszik az autó formája és nem csak praktikusnak tartom (igaz, eleinte ez nem egészen volt így :)), hát hadd fejeződjön ki ez a logóban is. Diesel kollegának küldtem egy rajzot, remélem sikerül megtekinthetővé tenni, akkor már a grafikusokon múlik, hogyan tudják felhasználni - már, ha a többség is támogatja.
A jobb oldali szerintem figyelemfelhívóbb; és jobban is látszik.
Viszont az gond lehet, hogy ha a fehér itt az átlátszót jelenti, akkor át kéne gondolni a feliratot, mert akkor képzeljétek el ugyanezt a matricát fekete (sötét) színnel a fehér helyett: Ami kilóg a thalia feliratból, az nem igazán fog látszani! Ebből a szempontból a bal oldali jobb, ott a fehér lehet fehér, és akkor úgy fog kinézni, ahogy itt látjuk.
hi mindenki,
örülök a virágzó klubéletnek, A JOBB OLDALI SÁRGÁBB LOGÓT KÉRJÜK!!!!!
ha kell, matricanyomtatásra van ismerősöm egy cégnél...
pólót azt ajánlották legegyszerűbb az "utcán" csináltatni (Mister Minit, Másoló Generális, stb. :)
Köszi a meghivást, majd beszélünk róla! Nyáron, ha terveim sikerülnek, Siófokon nyaralunk majd. Onnan kisebb a távolság...
A csomag pakolás nálam nem gond, mert összecsukható botokkal járunk horgászni. Probléma inkább az, hogy soha semmit nem találok a cuccok között, melyeket betettem. Valami müanyag rekeszeket fogok beinstallálni a csomagtartóba.
Üdv!
A keszegekkel kapcsolatban rossz hír, hogy a match botokat csak belül, vagy a tetőn lehet elhelyezni; viszont ezzel a futóművel a földutakon sem kell gyalogra váltani!
Helló Fifty!
Azt hiszem a max. is csak két fő cucca a csomiban!
A múlt hétvégén teszteltük a thalit,-hát szűkösen fért el hármunk téli szegényes menetfelszerelése.
Azt hiszem csiszolni kell a pakolás technikáján!
Mire kijön a tavaszi keszeges szezon majd csak beáll a rendszer!?
Horgászatilag a Thali minimum kétszemélyes; azaz 1 db 4 lovas Yamaha csónakmotor + két őrült összes cucca etetőanyagostul befér! Mivel Murphy szerint ami kiborulhat az ki is borul; startból beaplikáltunk a csomagtartóba egy passzentos saválló gumibugyit. Volt is már rá szükség, jelentem a csonti sem tud átkapaszkodi a peremén.
Üdv Mindenkinek!
A KISPIPI,olvastam a cikkeidet.Bevallom a Thalicska mellett a csomagtartó mérete dobott nagyot a "latba"!Így beleférnek -kényelmesen- a horgászcuccaim!
Ha érdekel,jövőre megbeszélhetünk egy thalálkát Zalaszentmihályon.
Természetesen minden Thaliást szívesen látunk!
Esetleg egy thalálkozót is megejthetünk !
Megkaptam! :) Kiváló, köszönöm szépen :) Ment is válasz mail egy kéréssel.
Az oldalt frissítettem.
A holnapi szerverkarbantartással kapcsolatban:
aki nagyon függővé vált, az elérheti a klub oldalait ezen a címen:
http://paradoxx.srv.hu/ (műszaki hibák vannak a weblappal, de a lényeg fent van, egy napig remélem kíbírjátok vele :)
Egy dolgot tehetsz:
betegre röhögöd magad akkor, amikor Te bepakolod a jövő hetet is a kocsiba, és a mazda3 user vért izzadva próbál pakolni, a végén tetőboxot vagy utánfutót bérel
Az összehasonlítás meg nem egészen objektív, de ez már az újságírás műfajának problémája, nem a miénk. Mi csak az áldozatok vagyunk.
Bocs, kicsit sokfelé kell figyelnem. De még így is _aznap_ szólok itt a fórumon, ahogy megérkezett. Kivétel most, de szóltam, hogy nem leszek itthon.
Nem tudom, hogy megkapom-e a közleményt tartalmazó részt a csekkből. (Elvileg a havi levélben ennek szerepelnie kell.) A banki ügyeket a netről intézem és azért problémázok feleslegesen, mert az látszik, hogy 4 db csekkes befizetés történt. A név nem látszik. Tudom, nem a Te hibád, hanem a banké, de engem az agyvérzés kerülget perpill.
Ez látszik:
Összeg: + 4000.00 HUF
Partner neve: INTER-EUROPA BANK RT
Közlemény: 4 db Kp. átut. megbízás
De kívánságodra adom a listát, hogy kik fizették be:
a legfrissebbek: 4 ismeretlen csekkes jótevő, 1 ismeretlen befizetéses jótevő (banki befizetés), Clea, Dokimanó
akik korábban befizették:
Gyapi, lakivili, poiuztre, nagya, kukucs33, Kori, rozsnyo, Fifty, ddaniel, Alexfux
Tehát eddig 17 ember fizette be, hihetetlen számolásokat végezve megállapíthatom, hogy a klub egyenlege 17000 HUF.
Ezügyben türelmeteket kérem. Nem lenyelem a pénzt, hanem a bankkal vannak apróbb problémák. Intézkedem az ügyben. Továbbra is kérem, hogy aki nem átutalta a pénzt, hanem befizette, vagy postai csekken adta fel (5 fő), az legyen kedves, ha van rá lehetősége, küldje el az igazolást. Ki tudom szedni a bankból is, csak ahhoz be kell mennem személyesen, és nem megy azonnal... :( Szidalmakat, átkokat, bizalmatlansági indítványokat, stb. e-mailben kérném :))
2003. december 11-én csütörtökön - várhatóan 11 órától 18 óráig a szolgáltató karbantartást végez a szerveren, előfordulhat, hogy a klub oldala nehezen, vagy egyáltalán nem lesz elérhető. Biztos ami biztos, csinálok háttértárat.
A matrica kiváló, minden tiszteletem az alkotóé :) Megkaphatom e-mailben? (minél nagyobb felbontásban lenne jó)
Már megint megtalált minket a totalcar egyik nyálas,nagy szakértelmü cikkírója a
http://totalcar.hu/teszt/mazda3gt/ cikkben.
A fenekét is nagyon eltalálták, szó sincs thaliás kufferről Remélem elélvezett a cikk írása közben a k@cs@g gyerek. Nem ez volt nekik az első !!
Igaz a negativ reklám is reklám - akkor köszönjük + a hülyegyereknek ?
ui: Nem vagyok mérges!! nem azért vettem + a gépet,hogy mindenki megbámulja és csettincsen 1-et ha meglátja - csak mert nekem +felel, akkor is ha ilyenek fikázzák.
Nagyon örülök, hogy tetszenek a tervek.
Laja73 nélkül nem jöhetett volna létre.
Nélküle csak a gépemen díszelegne.
Valamit kellene csinálni vele?
Esetleg felpakolni az oldalra vagy valami?
Matricák??? majdcsak lesz valami...
na pá... th