Keresés

Részletes keresés

Skywalker. Creative Commons License 2006.04.26 0 0 2763

QT Pro annyira lassan dolgozik, h megőrülsz kb... :)

a xilisoft féle programot ajánlom, de az meg tuti nem grabbel iPodra, csak 320*240-ben

de hidd el, szinte semmiféle különbséget nem tapasztalsz az iPodon, annyira kicsi a kijelző

én többféle minőségű anyagot is felgrabbeltem rá

videokaziról, dvd-ről stb... a számítógép képernyőjén persze ordított a különbség, de az iPodon ebből szinte semmi sem látszott

nyomtass ki egy 7 megapixeles fényképet egy A4-es lapra

aztán ugyanezt a képet rontsd 1 megapixelbe és ugyancsak nyomtasd ki

tedd őket keretbe, rakd őket egymás mellé a falra, állj a fallal szembe, lépj hátra 15 lépést. melyik kép a szebb? :)

na nagyjából ennyi a lényeg...

videofilm kivetítésnél nem tudom mi az ábra, de ennek az egész iPod videozásnak nagyobb a füstje mint a lángja...

Előzmény: Mr.Bee (2761)
RogerWilco Creative Commons License 2006.04.25 0 0 2762
Persze, hogy nem hülyék, de a bizonyítási kényszer rajtuk van (l. ártatlanság vélelme) - kiviteli nyilatkozatot pedig ekkora tételre nem kell kitölteni, ui. beleesik a "normális személyes használat" vagy miaszösz kategóriába. (arról nem is szólva, hogy ha EU-n kívülről is jössz, nagy a valószínüsége, hogy nem közvetlenül Bp-re repülsz, hanem valahol átszállva (A'dam, London, Frankfurt, stb). Onnantól kezdve pedig kalap.kabát, mert Bp-re EU-ból érkezel már :-))
Előzmény: Törölt nick (2749)
Mr.Bee Creative Commons License 2006.04.25 0 0 2761

Skywalker,

A 320*240 nem a keppontok szama,ugy ertem hogy a folyadekkristalyok szama?Mert ha az akkor azt hiszem attol meg meg tud jeleniteni nagyobb felbontasu kepet is,ami tisztabb,szebb lesz a 320*240-es kijelzon mint az alap felbontas.Es ha nincs is igazam akkor TV-n mindenkeppen tisztabb lesz a nagyobb felbontas miatt,engem pedig az a fele is erdekelne...Egyebkent a QT Pro-val nem lehet allitani a felbontast?

Előzmény: Skywalker. (2759)
Robert Fahmel Creative Commons License 2006.04.25 0 0 2760
Minolta Dynax 7D-t kezel, az 80 deka + obijektív. Elég nagy? :)) Camera Connectorral egyetlen gond van: a sebessége. Egy 512-es kártyát kb. 40-45 perc alatt másol át, és ez nagyjából független a kártyasebességtől, mert nem az a szűk keresztmetszet. (Nem tudom, talán egy korrekt USB 2-es kapcsolat nem volt megvalósítható, vagy túl nagy áramfelvételt követelne). Így is félig leszívja a Photom aksiját egy áttöltés. De megéri, mert: 1) nem kell külön drága, méretes háttértárat venni 2) mégiscsak egy iPod :))) Nyaraláson este áttöltögetni a kártyát tökéletes... Éles helyzethez (riportfotó, esküvő) nem annyira jó, mert közben nem tudsz fényképezni, kivéve ha találsz olyan kártyaolvasót, amivel elboldogul. Profiknak ott van a Belkin Media Reader, amivel csak egy baj van, hogy az árából tudnék venni a barátnőmnek egy Minit. 40 ropi egy szaros kártyaolvasóért azért több, mint arcpirító még az Apple kiegészítők világában is.
Előzmény: Xray__ (2755)
Skywalker. Creative Commons License 2006.04.25 0 0 2759

Mr. Bee:

Hétvégére ígértem egy választ.

Nos, az én film grabbelőim, amelyekkel az iPod által támogatott filmeket tudok előállítani, alapból fel sem ajánlják a 640*480-as video elkészítésének lehetőségét, ergo nem tudtam kipróbálni a dolgot.

De ha logikusan végiggondolom sem értem, h egy 320*240-es videokijelzőkapacitáson (ez ugye az iPod) miért is lenne érdekes egy 640*480-as film lejátszási lehetősége??? :)

Előzmény: Mr.Bee (2722)
Skywalker. Creative Commons License 2006.04.25 0 0 2758

vám téma:

ha ráiratod a korrekt tartalmat és értéket, tuti megvámolják, ha útközben eltűnik megkapod a teljes árat.

ha nem iratod rá, megúszhatod, viszont ott a kockázat, h ha útközben eltűnik a cucc  a ráiratott összeget kapod meg max

lehet választani :)

(én nem tornáztam, inkább megvettem itthon)

nomad von Fblodilovich Creative Commons License 2006.04.25 0 0 2757
Kezel kártyaolvasót :) Persze csak részben, mert az Ipod enegrgiája sokszor nem elég a két eszköz ellátásához egyszerre. A nagyobb gép a listában részt pedig nem igazán értem.
Előzmény: Xray__ (2755)
Xray__ Creative Commons License 2006.04.25 0 0 2756
"megbocsass, de te melyik orszagban elsz? magyar postara semmit nem lehet bizni ami 10 rugo folott van, mert ellopjak. ellopjak mert ingyen van, lebukas veszelye szinte nulla."

Valobana magyar postara nem biznek semmit en se, eddig megis mukodott nekem, nem csekely osszegeknel.
Futarszolgalatk a kezbesitesi ido miatt is felkapottak, nem kotelezoen a lopasok miatt, megsugom kollegamnak spec a DHL-ben csoreltak el a csomagjat, vallaltak.

Tovabbira nem reagalnek, elfogadom amit mondassz, ugyvan, helyes, igy kell tenni, en meg csinalom ugy ahogy eddig tettem es mukodott, csak azert lehet mast erdekelt es megosztottam veluk.
Csak a stilusoddal, hat igen azzal nem vagyok kibekulve, de biztos igy neveltek :( Sajnallak.
Előzmény: Törölt nick (2750)
Xray__ Creative Commons License 2006.04.25 0 0 2755
Ahham, koszi.
Mondjuk en is szepeket gondoltam hogy madj nagyobb gep is lesz a listaban. Kar hogy kartyaolvasot nem kezel, az lenne a tutti, addig meg marad a mobilHDD :(
Előzmény: Simulacrum (2752)
nomad von Fblodilovich Creative Commons License 2006.04.25 0 0 2754
Nekem van egy ilyen kutyum. Csak egy iranyba mukodik, videorol pedig nem tudok nyilatkozni, mivel azt nem tud a gepem. A lista pedig termeszetesen nem teljes, de hat erre van a Google.
Simulacrum Creative Commons License 2006.04.25 0 0 2753
Minolta A2-es rajta van a listán de az A200 nem, de gondolom csak kompatibilis azzal is, vagyis remélem. ;-)
Simulacrum Creative Commons License 2006.04.25 0 0 2752
Igazad van, hülye vagyok azt hittem erre, hogy ez olyan kis usb átalakító:
http://www.wholesalepdas.com/ProductImages/ipod/ipod-46.jpg
De ez is természetesen firewire.

Xray itt a lista:
http://www.apple.com/ipod/compatibility/cameraconnector.html

Szóval akkor kell a camera connector, azt nem tudja valaki, hogy ezzel videót is át lehet rakni és hogy oda vissza megy-e a dolog?
Előzmény: Sir Dan (2748)
bandikaa Creative Commons License 2006.04.25 0 0 2751
olvass vissza.

bazze, 100 hozzászólás SEM volt azóta, hogy valaki leírta....
Előzmény: Xray__ (2746)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.25 0 0 2750
"Legkozleebb eljohetsz velem , tudod nem hujesegbol irogatok ilyet (ellenbven veled, ahogy elnezem), hanem tapasztalatbol. Illetve miert tunne el ha olcso?"

megbocsass, de te melyik orszagban elsz? magyar postara semmit nem lehet bizni ami 10 rugo folott van, mert ellopjak. ellopjak mert ingyen van, lebukas veszelye szinte nulla.

trabantot miert lopnak szerinted? futarszolgalatok miert olyan nepszeruek szerinted?

"ezt nem nagyon ertem! ha vmi olcso nem olyan erdekes, ez az elso, masik, a bizotsitas attol fuggetlenul lehet akarmennyi a biztositasi dij, akkor mit erdekel ha elvesz?"

mar megint baromsagokat beszelsz. a biztositas alapja MINDIG a feltuntetett ertek, NINCS kulon biztositas. amit feltuntettel, azt az osszeget kapod meg ha eltunik a cucc, es az alapjan vamolnak. ne nezd mar teljesen hulyenek az allamot.

Előzmény: Xray__ (2743)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.25 0 0 2749
erre talaltak ki a kiviteli nyilatkozatot.

elismetlem meg egyszer: a vamosok nem hulyek.
nem feltetlen csesztetik a nepet, de ha akarnak, kemenyen meg tudnak fingatni.
Előzmény: RogerWilco (2742)
Sir Dan Creative Commons License 2006.04.25 0 0 2748
Hogy akarod csatlakoztatni? A fenykepezogepeken ritkan van nagy usb csatlakozo. Tuti, hogy kell a camera connector cucc, egyebkent nem arulnak...
Előzmény: Simulacrum (2744)
Sir Dan Creative Commons License 2006.04.25 0 0 2747
Tudtommal neked kell bizonyitani, hogy mar kifele is nalad volt.
Előzmény: RogerWilco (2742)
Xray__ Creative Commons License 2006.04.25 0 0 2746
Tenyleg, ez a kabel melyik gepekre hasznalhato, melyik ipodoknal egyeltalan, es kartyaolvasoknak mukszik? ez engem is erdekelne.

Koszi
Előzmény: Simulacrum (2744)
Xray__ Creative Commons License 2006.04.25 0 0 2745
De komolyan honnet veszed ezeket? Milyen elkobozzak? Te meg valoszinu a 90es eveke elotti rendszerrrol ebszelhetsz, de mar nincs "kokom-lista". Ha elkapnak ertektol fuggoen szabalysertes vagy buncselekmeny, legjobb tudasom szerint netto 50Ft a hatar(de ez nem tuti), ha netan megbuknal akkor kisertek eseten buntetes befizetes es teljes vamolas utan viheted, ha buncslekmeny akkro az eljaras miatt mint bizonyitek zarolas ala kerul.
Kezdek gyanakodni hogy te importalgacc haza, vegen bedobsz netan egy jo linket hogy "de ennel az embernel jo olcso..." , es hat nem lenne jo ha rontana az uzleted a tobbi ember bevallalasa :)))
Előzmény: Törölt nick (2739)
Simulacrum Creative Commons License 2006.04.25 0 0 2744
Ahhoz, hogy a fényképezőgépet közvetlenül csatlakoztassam az ipodhoz szükség van erre a "Camera Connector"-ra, vagy megy símán a töltő kábellel is (azzal a kis usb-s véggel)? Illetve egyátalán mit tud ez a csatlakozó? Oda vissza másolhatom vele a képeket?
Xray__ Creative Commons License 2006.04.25 0 0 2743
Legkozleebb eljohetsz velem , tudod nem hujesegbol irogatok ilyet (ellenbven veled, ahogy elnezem), hanem tapasztalatbol. Illetve miert tunne el ha olcso? ezt nem nagyon ertem! ha vmi olcso nem olyan erdekes, ez az elso, masik, a bizotsitas attol fuggetlenul lehet akarmennyi a biztositasi dij, akkor mit erdekel ha elvesz? csak idot vesztesz, nem? Es meg egy hogy nekem az elmutl evekben (5-6 ev alatt) 2szer tunt el cuccom, egyik Amazonos amit utolag elkuldtek megegsyzer, es meg ajandekot is kaptam... es meg ok esedeztek bocsiert, es nem volt rajta bizti, csak nem kaptam meg, masik Ebay, ahol nem kuldtek el a cuccot, az meg PAyPal-on fizetett volt, az pedig tisztasor, egybol kuldtek vissza a penzt ...
Milyen jogszabalysertes ha en csak annyit fizetek erte amennyi ra van irva? max elkuldheti felulbiralni, csak hat ekkkora tetelkkel nem mondhatni hogy foglalkoznak, mert eleg sokan allananak sorba.
Nagyon orulok hogy megoszotddat a sajat "baromsag"-odat velunk. Es szeretnek gratulalalni a stulusodhoz.

ui.: Ha nagyon parazol nem kell postan kuldeni (dhl, upc, gls... csak par otlet)
Előzmény: Törölt nick (2740)
RogerWilco Creative Commons License 2006.04.25 0 0 2742
Egy zsebben hozott, láthatóan használt (mert pont a füledben lóg, használod) ipodról elég nehéz a vámosnak azt bizonyítania, hogy vadiúj, nem volt nálad kifelé. Ugyanez a helyzet kamerával, laptoppal, stb. Persze ha eredeti, bontatlan csomagolásban van, akkor kissé húzósabb a dolog :-)
Előzmény: Törölt nick (2739)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.25 0 0 2741
a Cubase egy sequencer, nem wave editor, nem tudsz vele lemezeket restauralni.

erre inkabb a SoundSoap valo (asszem van belole windowsos verzio is).
Előzmény: RogerWilco (2697)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.25 0 0 2740
"En mar kismillioszor kertem kintrol dolgokat, semmi extra, a tuloldalon az eladot meg kell kerni hogy kiserteket kell iratni es kesz. Ha netan megbuknal az Orczy teren jelentkezel atvetelnel, ott meg problakozhatsz, duma... jo magyar kimagyarazosdi. Amugy jobban ajanlanam a kinai es japan paicot, onnan mar elore tudjak hogy igy kell, es a vamolasnal is tudjak hogy no chance ;) de legfokeppen, kevesebb arat kell rairatni."

ez egy baromsag. ha kis erteket iratsz ra, es eltunik a csomag - amire a magyar postat nezve esely van - akkor csak azt a kis osszeget kapod meg a biztositasbol.

a jogszabalysertest meg megnezem, hogy magyarazod ki a vamosoknal. igazan vegigneznem.
Előzmény: Xray__ (2733)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.25 0 0 2739
vamvizsgalat pofara megy. ha elkapnak, altalaban elkobozzak a cuccot, es buntetest fizetsz. ha rendesek, akkor vamot, afat, es birsagot fizetsz, de megtarthatod a cuccot.
Előzmény: neumanki (2732)
RogerWilco Creative Commons License 2006.04.23 0 0 2738
Én Tokióban vettem összesen 4 klf ipodot, abból egy shufflel és egy fülessel volt gond, Europában meg sem kérdezték az almások, hol vettem
nomad von Fblodilovich Creative Commons License 2006.04.23 0 0 2737
Az Apple nemzetközi garanciát ad a termékeire, ami itthon is érvényes, de külön kell kérni azt hiszem. A vámon pedig csak simán át kell sétálni, senkit nem érdekel. Legtutibb persze, ha a fülében van, és nem dobozban hozza :)
Sir Dan Creative Commons License 2006.04.23 0 0 2736
Veletlenszeru. Gari meg Europaban is ervenyes szerintem.
Xray__ Creative Commons License 2006.04.23 0 0 2735
de ha anynira surgos foladja neked postan, jo biztositassal akar,de teljesen jarhato az ut!
Sok sikert!
Előzmény: neumanki (2734)
neumanki Creative Commons License 2006.04.23 0 0 2734
aha, köszi, akkor megkérem barátnét, ha jön haza, akkro szépen dugja zsebre az iPod nano-t, és hallgasson zenét.... :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!