Nekem is gorennyém van! Rugalmas volt a bevásárlóközpont mert házhoz szállitotta potom 2000 ft. És még fel is hozták a II.emeletre. Nekem csak a konnektorba kellett bedugnom.
Ezt még kiegészíteném azzal a szituációval, hogy már be van vive a frigider, de még nincs a helyén csak az előszobában, és akkor hazajön nagy svunggal a hiányzó családtag... nagyot koppan, s azután elhallgat.
Én is a gyári pragtikumot használtam frappánsan vagy 5 évig, mikor valaki felvilágosítást eszközölt, miszerint meg lehet fordítani a helyzet felállását és természetesen így kideürlt, hogy 5 évig feleslegesen kerülgettem az asztalt fridzsiderajtónyitásonként oda és vissza. Mondhatták volna előbb is, hiszen teknikai zsenialitás mentességem apsziuluter közismert.
A hűtőgép cipelésben az a legszebb pillanat amikor fel van cipelve a lakásba, de még nincs a helyére téve csak az előszobában áll. Akkor ugyanis a tetejére lehet tenni a meggybort és a poharakat és körül lehet állni. Feltéve ha nem plafonig érő típusról van szó. Vajon Fricit miért nem hívták segíteni?? Pedig jó munkás ember.
Én meg a múltkor úgy jártam, hogy a "mehet" gomb lenyomása után vártam vagy 10 percet, de nem akart megjelenni a hsz. Erre beírtam mégegyszer ugyanazt és amikor el akartam küldeni akkor megugatott az index, hogy ugyanazt még egyszer nem írhatom be. De addigra már megjelent az előző beírás is. Rickorkodik néha.
Képtelen voltam megrajongolni éccaka ezt az egyetlenegyszál rajongolást, aztán meg reggel bekapcsolva a komjútert, rökönyödésbe estem, hogy kétszer is meg van ejtve a rajongolás, holott én eksüszöm, hogy csak eccer nyomtam mehetet és eccer sem volt ott a rajongolás. Ha hiszik a gék, ha nem. Punktum.
Esztike hűtőnyitásonként megpsórol ukcve 1 métert. Ezt hétvégi szempontból össze kellene adni, talán összejönne 785 méter is spórolási szemszögből. De ha mondjuk, Esztike kalóriákat akarna elveszejteni, nem is olyan rossz az a plusz méter. De biztos nem, mert Esztike nem szorul rá, hanem nem.
Nagyot fejlődött a praktikum, mert a mi *&$÷×#}° típusú hűtőgépünk, uckve 80 kg-gramm volt. (Lemértük. Igaz hogy volt benne némi tömítés is.) Bizony megizzadtunk vele mi is.
A mester nagyon rendes munkaerő, hogy nem szeretne nótaszó hangulatban melózni menni. Bezzeg én hogy szeretnék!! Csak nem merek. Fricinek persze nincsenek ilyen problémái.
Nehézsúlyú Gorennye cipelés jutalma a szolid ám kiadós pörkölt, eredeti meggyből borral. Valóban nagyot fejlődött a praktikum, de nekem úgy rémlik, mintha a régi Lehel hűtőgépek egyikén-másikán már volt ilyen átszerelési lehetőség, hogy az ajtónyitás jobban kézre essen. Persze nem szó szerint.
Azt viszont nem tudom, hogy manapság is ilyen nehezek a Gorennyék, vagy ez a példány még a rendszerváltás korabeli Gorennye-turizmusból való.
Nagyot fejlődött a praktikum. ez színtizta igaz. de az indekcnél akkorát mégsenem fejlődött hogy ne rickorozzon álandóanmer várakozni kell, mire bejőő a zoldal, meg ijenek. renceressen. mekkellene szerelni. amugy örök köszönet és hála mer Gorennye cipelés utánn még naplózol is a Mester! már asszitem valami van mer egy hete nem irt. de ma .
Ma segitettem felcipelni Dalnokiné Esztikének egy Gorennnye hütöszekrényt ami 68 kg-gramm. Nem volt gyerekjáték. Esztike férjével vittük fel és bizony megizzadtunk. Utánna meg egyből át kellett szerelni az ajtaját, mert Esztikének az kézenfekvő ami ellenkezője a gyárinak. Én most tudtam meg, hogy ilyent is lehet manapság. Nagyot fejlődött a praktikum. Igy, hogy balról nyillik, Esztike megspórol egy-egy hütőnyitás alatt ukcve 1 métert. Na ahogy ez megvolt, egy szolid ám kiadós pörkölt volt a jutalom illetve meggybor, de ám eredeti meggyből. Igaz én csak egy pohárral fogyasztottam, mert holnap munka, és nem szeretnék amolyan nótaszó hangulatban menni dolgozni.
Azt hallottam, hogy csak hazafelé alhatik el a kocsis a bakon, mert otthonról elfele még többször kell nógatni a paripát. A ló ugyan is van olyan értelmes állat, hogy tudja, hogy minél messzebbre megy otthonról, annál többet kell visszafelé is menni. Na és van olyan "lusta" is, hogy semmiképpen nem akar többet gyalogolni mint amennyit feltétlen muszáj. Tehát otthonról elfele még sokat kell noszogatni. Hazafelé már sokkal lelkesebben megy a ló magától is. Ebben némileg hasonlítunk egymásra.
A lovak nagyon okosok. Jósok évvel ezelőtt láttam ilyen saccperkábézást a vekeri lovastanyán. A ló hirtelen felkelt, pedig a csikós még akart egyet cserdíteni és majdnem baleset szituáció következett be. Ugyanis a csikósnak ez volt az első fellépése ezzel a lóval. A régi csikós mindig ugyanannyit saccperkábézott az ostorral, az új akart még egyet, a ló viszont jobban tudta a leckét.