Új vagyok ezen az oldalon de nem teljesen új az állólámpások terén.
Túl hosszú bemutatkozásra ne számitsatok , majd úgyis "összeismerkedünk"
Az autókról annyit hogy a nickemben lévő nemsokára kész lesz, most egy 200D-t használok, s még néhány donor(egy-kettö talán ujjá lesz élesztve)
Remélem egy-két hasznos tanáccsal hozzá tudok járulni a fórumhoz, mert bár nem vagyok autószerelő de mivel a ce-t magam raktam össze, nem teljesen idegen tőllem.
A száma most nincsen kéznél, de ha meglesz beírom ide!
Egyébként ha bejössz Biára (a 100-as felöl), akkor a tábla után rögtön egy jobbos, majd megint. (egy parkot kell körülautóznod) Az utolsó utcánál jobbra, ott már látni fogod az MB-ket! Ha jó a szemed a bejövetelnél látod a légrugós at is! :-)) (csak erősen kell jobbra nézni, de vigyázz!!! Elötted nehogy megálljanak... :-)) )
Látom nem csak én pötyögök itt korán reggel.... c[_]
Nem rég írtam, hogy új díszléceket szeretnék feltenni oldalra, alúlra.
Úgy néz ki, hogy megvan a cím. Még csak telcsin beszéltem a sráccal és ma küldi a linket.
Kárpitozásról jut eszembe. Ma fogom a hátsó kalaptartót megcsinálni. Kaptam egy olyan címet, ahol csak műbőrrel foglalkoznak. Bementem és mondtam, hogy hova kell, meg hogy valami oldszkúlt keresek. Mutatott vagy 6 fajtát. Hirtelen azt se tudtam, hogy melyiket vegyem meg. A bőség zavarának ködös homályában végül sikerült egy olyan színt kiválasztani, ami pont jó lett.
Egyébként a csomitető és a motortértető másik autóról való és mindkettő hibátlan.
A kasztnin komoly lakatosmunkát kell csinálni az ajtók környékén (térd alatt végig) mindkét küszöb cserés, a négy sárvédő meglepően jó állapotban, persze ezeken is van mit csinálni, de nem vészes. Ami a tetőt illeti a napfénytetőnél körbe van rohadva egy-két helyen elég mélyen azt nem tudom, hogy lehet ezt javítani. A krómozott részek is jók, a grill kerete pl. vadi új.
Csak annak éri meg akinek ideje és pénze is van egy ilyen projectre.
Szerintem a belefektetett pénz nem vész kárba.
Persze nem mindennapi autónak.
Ha lenne fölös három millám nem vacakolnék az biztos.
Ja, latom, nem jo a legrugo...Haaaaaat....akkor masfel miller keves lesz :-)
Ismerjuk mi a "Csak az O-gyuruk rosszak..", "Csak a gyertyakat kell cserelni.."
"Csak be kell allitani a gyujtast..." "Csak azert fustol mert az elozo tulaj alig hasznalta es kicsit bekokszolodott " "ez csak feluleti rozsda, egy fenyezo haverom haromezerert megcsinalja" "nem azik be, csak az asszony veletlenul nyitva hagyta a tetoablakot ket napja" "csak be kell allitani a futomuvet egy kicsit"
"az elozo tulaj napi harmincezret keresett vele mint filmes statiszta, alig gyozte.."
stb stb stb. No, de nem akarom helybol leszolni, csak vigyazat, ez nem 200 D
Én is egyszer elgondolkoztam rajta, hogy valamelyik közelkeleti országból kellene behozni egyet, mert a sivatagi körülmények között biztosan nem rohad annyira mint mifelénk. :)))
A hét végén voltam egy haverral Biatorbágyon megtekintendő ezt a picit off vasat
Lehet, hogy megveszi, feltéve, hogy a tulaj megszerzi a kocsi papírjait.
Állapotáról csak annyit, hogy szépet lehet belőle csinálni, ha az ember rákölt legalább másfél millert. Nekem is nagyon megtetszett, csak sajnos én nem tudnám hol tárolni, meg hát a piszkos anyagiak...
Az alja és a tűzfal is jó állapotban van, az ajtók is úgy csukódnak mint amikor a szalagról lejött. Az óezüst szín is nagyon tetszett. Küszöbök, csomagtartó alja, Légrugó rendszer javítás (állítólag csak az o gyűrűk), teljes festés etc,etc.
Egyszer kapcsoltam oda és akkor is az elmaradhatatlan, orbitális pofonosztás volt látható, melyből megértettem a film mondanivalóját, miszerint a gonosz embereket pofonokkal kell észhez téríteni...