Keresés

Részletes keresés

sukinic Creative Commons License 2005.08.06 0 0 121

8-ra.

Dehogynem hallottál! Most már másodszor, mert én is nem megyek!

Az olajiparba hívtak, texas államba.

Hülyének simán nevezhetsz, de több okom volt a nemre! 

1. az ujjnyom vétel (anyádról és a bűnözőkről vegyél)!

2. Majd ha engem is haza adnak bíróságosdira az ott elkövetett köztörvényes büncselekmény miatt (Tudod mit kapott a Kaposváron lövöldöző usa állampolgár kolompárlala otthon?)

3. kulturálisan sokkal közelebb vannak hozzánk (hozzád is!) az allahozó Török, mint a nagyon keresztény amerikai.

4. Van még néhány, de nem akarom tele írni a topicot :-)))

Sólyomról meg! Nem szeretem, de mint Köztársasági Elnöktől elvárom az ilyen jellegű protokoláris viselkedést.

Az én elnököm legyen már más, mint bárki a "from rest of wordl..."

Szolíccsák má' Mr. President-nek, ne legyen má' Johny (Leslie) boy...

Előzmény: manipula (7)
Nem tudom. Creative Commons License 2005.08.06 0 0 120
Szíved joga,és alkotmányos jogod, hogy ez legyen a véleményed és ki is álhass érte.
Azok a bűncselekményeket is elkövető amerikai katonák éppen ezt a jogodat is védelmezik.

Mondjuk en nem kertem oket, hogy barmimet vedelmezzek. Kulonosen nem buncselekmenyek aran.

N t.
Előzmény: Callie (118)
Gördülő Kő Creative Commons License 2005.08.06 0 0 119

Segítsünk Sólyom elnök úrnak! Állítsunk neki össze egy listát, hogy hova, miért nem utazik! A végén még kiderül, hogy ki sem fogja tenni a lábát az országból:

USA: ujjlenyomat

Kína: az emberi jogok

Szerbia: magyarverések

stb.

Lehet folytatni.

Mellesleg a megválasztása körüli disznóságokra bezzeg- egy kis ejnye-bejnyétől eltekintve - mintha kevésbé lett volna kényes.

Callie Creative Commons License 2005.08.06 0 0 118

Szíved joga,és alkotmányos jogod, hogy ez legyen a véleményed és ki is álhass érte.

Azok a bűncselekményeket is elkövető amerikai katonák éppen ezt a jogodat is védelmezik.

Előzmény: Nem tudom. (112)
Nem tudom. Creative Commons License 2005.08.06 0 0 117
Ez a kis csorte a masik topicban azota ennyire faj neked? Hat nagyon sajnallak...

Egyebkent a golf labdarol valo felirat matematikai hattere az ugynevezett Maximum Entropia modszer, ha akarod arrol is elvitatkozhatunk... N t.
Előzmény: Jo Tunder (115)
mamicska Creative Commons License 2005.08.06 0 0 116
én meg dolgoztam egy ideig itthoni hadseregben vidéken...hát tudod,el lennél keseredve
Csak éppen nem analfabéták!Siralmas volt.
Előzmény: Caperucita Roja (113)
Jo Tunder Creative Commons License 2005.08.06 0 0 115

Nem tudom.

Te a Ricci görbületről is tanultál, persze külföldiül :)) A magadfajta primitív hazudozóról tényleg csak Lovas Böbe jut az ember eszébe :)) 

Előzmény: Nem tudom. (111)
Caperucita Roja Creative Commons License 2005.08.06 0 0 114

Csak bólogatni tudok.

Legalábbis nem kellene lelkesen s..gget nyalni.

Előzmény: Nem tudom. (112)
Caperucita Roja Creative Commons License 2005.08.06 0 0 113
Bár lehet, hogy mégis véletlenek a bombázások: korábbi munkám során kellett találkoznom néhány amerikai katonával, mert volt egy elintézendő ügyünk Taszáron. Akikkel beszéltem, buták voltak, mint a tök. Csodálkozom, hogy tudják, hogy a fegyver melyik oldalára kell állni. Mindenesetre arról is meggyőződhettem, hogy az összeadás és a kivonás sem az erősségük.
Előzmény: PAPEN (109)
Nem tudom. Creative Commons License 2005.08.06 0 0 112
Azt igyekeztem írni, hogy: gyilkosságokkal, bűnökkel vagyunk összefonódva, mindkét oldalon. De létezik két "harcoló fél",és mi az egyikben vagyunk (mint ország),abban, amelyikben az USA is. Földrajzi különbség. Civilizációs és történelmi különbség.

Jo. En azon a velemenyen vagyok, hogy nekunk semlegesnek kellett volna lenni. Tovabba azon, hogy Europanak jot tenne ha az USA-tol minel hamarabb fuggetlenitene magat.

N t.
Előzmény: Callie (108)
Nem tudom. Creative Commons License 2005.08.06 0 0 111
Mondjuk en anno lattam USA-ban olyan muholdrol TV-musort ami a golf labdarol a foldon le tudja olvasni a markanevet. N t.
Előzmény: Caperucita Roja (110)
Caperucita Roja Creative Commons License 2005.08.06 0 0 110
Túl sok a "véletlen" bombázás és lövöldözés. Ha meg tényleg az (bár én nem hiszem el), akkor az amerikai hírszerzés egy nagy nulla, és menjenek inkább krumplit kapálni.
Előzmény: Callie (108)
PAPEN Creative Commons License 2005.08.06 0 0 109
Ezt csak mi gondoljuk így. Akik robbantgatnak, azok nem.
Előzmény: Caperucita Roja (107)
Callie Creative Commons License 2005.08.06 0 0 108

Nem kisebb,nem nagyobb p ilyent nem írtam és nem gondoltam.

Azt igyekeztem írni, hogy: gyilkosságokkal, bűnökkel vagyunk összefonódva, mindkét oldalon. De létezik két "harcoló fél",és mi az egyikben vagyunk (mint ország),abban, amelyikben az USA is. Földrajzi különbség. Civilizációs és történelmi különbség.

Esetleg javítja a helyzetet,hogy a mi oldalunkon elkövetett ilyen bűnök általában nem szándékosak,véletlenek. Az áldozatok számára nem javítja.

Előzmény: Nem tudom. (105)
Caperucita Roja Creative Commons License 2005.08.06 0 0 107
Egyetértek. Tök mindegy, hogy egy esküvői menetet Irakban vagy Londonban bombáznak szét. Ugyanúgy gyilkosság.
Előzmény: Nem tudom. (105)
mibi Creative Commons License 2005.08.06 0 0 106
A'szem valami ilyesfele onfejusegtol feltek Solyom esteben az elemzok. Alapjaban veve kapitalis baromsag ilyesmivel nyitni az elnoki ciklust. Solyomnak tudomasul kellene vennie, hogy koztarsasagi elnokkent mindazt nem teheti meg, amit elvi alapon egy fanyalgo ertelmisegi megtehet.
Nem tudom. Creative Commons License 2005.08.06 0 0 105
Talan igen. Legalabb is megprobaltam. De nem egeszen ertem miert kisebb bun a Kozel-Keleten civileket oldosni mint Londonban. N t.
Előzmény: Callie (104)
Callie Creative Commons License 2005.08.06 0 0 104
Most mi van ezzel? Megértetted, amit írtam?
Előzmény: Nem tudom. (103)
Nem tudom. Creative Commons License 2005.08.06 0 0 103
Előzmény: Callie (100)
Saker Falcon Creative Commons License 2005.08.06 0 0 102

Hasonló javaslattal élek magam is. Tanulmányozzad amit írtam, netalán értelmezzed. Aztán ha találsz olyat a beírásomban, ahol azt írtam, hogy VIP személyként, Sólyom Lászlónak ujjlenyomatot kell adnia, akkor jelentkezzél.

Javaslom továbbá megtekintésre egy korábbi hozzászólásomat is egy másik topicból: http://forum.index.hu/EditArticle/ReplayEditArticle?a=46421431&t=9127437

Abban is erről a kérdésről írok, hátha abban nagyobb sikerrel megtalálod azt, amit keresel.

Előzmény: soltika (101)
soltika Creative Commons License 2005.08.06 0 0 101
Javasolnám a szöveget tanulmányozásra, netán értelmezésre!
"El kell ismerni Amerika súlyát és szerepét. De azt is képviselem: ne essünk túlzásokba a rendkívüli intézkedésekkel és jogkorlátozásokkal. Én például addig nem megyek – tudósként sem mentem – az Egyesült Államokba, amíg ujjlenyomatot kell adnom. "
VIP kuncsafttól nem vesznek ujjlenyomatot.
Előzmény: Saker Falcon (45)
Callie Creative Commons License 2005.08.06 0 0 100

Amerikai katonák viszonylag ritkán robbantanak Londonban metrókocsikat és nem szoktak Dél-Oroszországban gimnazistákat hátulról leggéppisztolyozni.

Most nem kell hozzátenned,hogy vizsont lebombáznak iraki esküvői menetet, vagy hogy miket tettek Vietnamban.   A földrajzi különbségre hívtam fel a figyelmet.

Előzmény: Nem tudom. (95)
Ghí Creative Commons License 2005.08.06 0 0 99

.

Egyetértek!

Ez engem is védene, mert már nem tűnhetnék el nyomtalanul.

Tehát nem zavarna, ha ujjlenyomatot vennének tőlem.

Egy DNS-minta viszont még praktikusabb lenne.

Számtalan filmben feldolgozták már, hogy politikusok esetében gyakran használnak hasonmásokat.

Ez az USA-ra is áll, de őket ugyan ki ellenőrzi?

Elég ciki lehet ilyenkor az ujjlenyomat. ;)

Előzmény: ixpici (6)
soltika Creative Commons License 2005.08.06 0 0 98
"Horthy-Magyarország"
Én illen országról még nem hallotam, de lehet hogy én vagyok tájékozatlan:-)))
Előzmény: Törölt nick (92)
soltika Creative Commons License 2005.08.06 0 0 97
Akkor is volt ott egy demokratikusnak nevezhető választás.
Ez mégis csak különb mint Szaddam diktatúrája volt.
Előzmény: Nem tudom. (96)
Nem tudom. Creative Commons License 2005.08.06 0 0 96
Iraknak ma demokratikusan választott parlamentje és kormánya, ezek által irányított hadserege van; és együtt harcolnak a destruktív terrorista "ellenállók" ellen.

Szerintem meg eleg nagy kaosz van ott. N t.
Előzmény: Callie (94)
Nem tudom. Creative Commons License 2005.08.06 0 0 95
Mondjuk ez valszeg igaz. Bar en nem sok kulonbseget latok az amerikai katona es a terrorista kozott. N t.
Előzmény: Callie (89)
Callie Creative Commons License 2005.08.06 0 0 94

A nevetés jót tesz a tájékozottságnak? Akkor rajta.

Iraknak ma demokratikusan választott parlamentje és kormánya, ezek által irányított hadserege van; és együtt harcolnak a destruktív terrorista "ellenállók" ellen.

Ha ezt te csak megszállásnak, elnyomásnak tudod látni, az nem változtat a tényeken.

Előzmény: Törölt nick (92)
zeno62 Creative Commons License 2005.08.06 0 0 93

Annak azonban elég nagy a valószínűsége, hogy diplomáciai vonalon - a kulisszák mögött - legalább egy tisztázandó kérdés felmerül ezzel a kijelentéssel kapcsolatban.

Nagyon igaz!Midjárt kezdetben ez:ha a terroristákat exportálo nyugat-eu.oknak nem kell vizum,meg ujlenyomat ,akkor a kis kelet Eu-s országoknak miért kell,ha az USA   soha terroristát nem 'kapott"onnan?csak nem azért ,mert az USA magasrol lexarja ezen országok önérzetét?

Előzmény: Saker Falcon (45)
Callie Creative Commons License 2005.08.06 0 0 91

Kanada is be fogja vezetni (rádióhír).

Persze, nem is ez a mondat a probléma, csak jót lehet szórakozni rajta - a bölcs kuruc jogtudós, amikor kilép a nemzetközi politika porondjára.

Érdekes akkor lehet az ügy, ha hivatlos látogatásra kell majd mennie. Mit fog mondani? 

Előzmény: Jo Tunder (90)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!