Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

rozsnyo Creative Commons License 2003.12.12 0 0 5492
Sziasztok

Megneztem a logokat. Nagyon szepek. Nekem a jobb oldali tetszik jobban.

Egy kerdes. Normalis dolog az, ha a kodlampa tavolsaginal is bekapcsolva marad? Mert nalam igy mukodik. Tobb autonal figyeltem mar, es ott tavolsaginal az elso kodlampak kikapcsolnak. Elnezest ha volt mar errol szo...

Peter

Alexfux Creative Commons License 2003.12.12 0 0 5491
Nem a lóerőkkel és a gyorsulással lesz gondod, hanem a helykínálattal. A Merci sokkal nagyobb belül. De nehezebb is vele parkolni. :-)
Előzmény: Ultrawox (5484)
ÖregMackó Creative Commons License 2003.12.12 0 0 5490
Hi!

Meg fogsz lepődni!

diesel_uberalles Creative Commons License 2003.12.12 0 0 5489
amit kihagytam:
KISPIPI, tiborc01, tefi
megérkezett a csekk, köszi!

a lapot este frissítem, addig várjuk az 50. tagot :))

most rohanok, mert el vagyok késve, és ha kirúgnak akkor bajban leszek :))

diesel_uberalles Creative Commons License 2003.12.12 0 0 5488
Szia!

Mint notórius gyorshajtó mondom:
Az autó vége: 160 km/h (DE DÍZELT NEM HAJTUNK VÉGSEBESSÉGEN!!!)
Ebből ugye következik, hogy a 140-150-es utazótempót vidáman tartja :) A másik a gyorsulás, ami jobb, mint a W123 200D-ben, szóval szerintem így is fogod érezni a különbséget, annak ellenére, hogy csak 65 LE a motor.
Mellesleg dízelnél nem a lóerőt kell nézni, hanem a 160 Nm nyomatékot! :) (Ez főleg az M3-ason a gyenge autók kerülgetésére emelkedőn ideális)

nagya2 Creative Commons License 2003.12.12 0 0 5487
Hi Laja!!!
A te cuccodat kaptam meg
Üdv Nagya
nagya2 Creative Commons License 2003.12.12 0 0 5486
Üdv Kukucs33!!!
Megkaptam a terveket szerintem mindkettő nagyon jó!!!!!
Jöhet bármelyik.
Üdv Nagya
Előzmény: kukucs33 (5476)
circum Creative Commons License 2003.12.12 0 0 5485
Csak halkan kérdezem: ahhoz képest, hogy a kocsi eleje kívülről kiköpött Clio, belül gyakorlatilag az égvilágon semmi tároló nincs elöl a műszerfal körül, ellentétben a Clioval. Ezt a hülyeséget se tudom mással magyarázni, mint hogy ne legyen versenytársa a Clionak.

Amikor én vettem, ugyanolyan paraméterekkel a Clio drágább lett volna; gondolom, ez most is így van. Szerintem ez is jelzi, hogy az, hogy a kocsi mennyibe kerül, vagy épp milyen extrákat, változatokat lehet bele/belőle kapni, messzemenően nem műszaki szempontok miatt alakul úgy, ahogy. (Ld. például a külső hőmérő lehetőségét, amit inkább letagadnak, pedig simán tudná az elektronika, ha behúznák a tükörbe a szenzort...)

Előzmény: zsuga666 (5483)
Ultrawox Creative Commons License 2003.12.12 0 0 5484
Kösz a választ.
Tényleg érdekes egy helyzet ez.

Amúgy egy 24 éves 123-as mercedest szeretnék lecserélni erre, ami papiron szintén 65 lóerős, mint az alap 1.5-ös dci :)))

Már tesztvezettem egy 80 lóerőset igaz megane-ba de az szuper volt. A 65-ös dci-ről viszont hallottam rosszakat, nem szeretnék tetülassút venni. Már 9 éve szívok hosszú kilómétereken át 90-el a kamionok mögött mert nem tudom megelőzni őket egy közepes forgalomban :)))

Szóval majd kipróbálom a 65 lóerős dci-t is hátha mégis megfelelő lesz az is, bár a vásárlás csak jövő évvége fele várható, addig még minden lehet.

zsuga666 Creative Commons License 2003.12.12 0 0 5483

Hi WOX !

Többek szerint; hogy ne váljék versenytársává a Clio-nak. Tudom; szerintem is hülyeség, de ez van. Viszont ha elfogadhetó áru UPGRADE a tudomásodra jut, azt zívesen vennénk.

Előzmény: Ultrawox (5481)
zsuga666 Creative Commons License 2003.12.11 0 0 5482

Ezt bebuktad szép ecsém !!!
Előzmény: circum (5480)
Ultrawox Creative Commons License 2003.12.11 0 0 5481
Egy újonc érdeklődő kérdés:

Miért nem kapható az új thaliaba 1.5 dci-s motorból a 80 lóérős esetleg a 100-as változat?

Ne fér bele, vagy mi?:)
A Clióba viszont van 80-as ebből. Hogy van ez?

circum Creative Commons License 2003.12.11 0 0 5480
Most én éltetem a topicot... :)

Szóval, (attól tartok, most már annyira nem is fontos) kérdés: aki nem jelezte dec. 1-ig a kötelező biztosítójánál a felmondási igényét, az már nem is válthat biztosítót? Én ezt ellinkeskedtem, pedig igencsak nagy különbség lenne, ha tudnék váltani...

circum Creative Commons License 2003.12.11 0 0 5479
Zsuga, küldtem mailt!
circum Creative Commons License 2003.12.11 0 0 5478
se = hiányt kifejező szócska
dan = mester fokozat egyes karate stílusokban

sedan = még mester fokozata sincsen, nemhogy 5. (3.) ajtaja

:)

Előzmény: lakivili (5475)
diesel_uberalles Creative Commons License 2003.12.11 0 0 5477
Sziasztok!

info-k röviden, mielőtt a hihetetlenül stabil kábelnet megint elszáll, köszönhetően az axeleronak:

- weblap még mindig nem megy, a paradoxx.hu-s email címet nem tudom megnézni.
- Nádithalicska: megkaptam a csekket
- Szacsek, Boszi, 2 ismeretlen csekkes - köszi a befizetést, a pénz a számlán
- az élet szép, csak én nem látom annak
- a weblapra kirakom a logokat, amint lesz hova, köszönhetően az x3-nak
- ma sem lettem humanista
- iszonyat, hogy milyen a pesti közlekedés...

asszem mára ennyi pozitívum elég is lesz :) remélem holnapra jobban mennek a dolgok...

üdv: diesel

kukucs33 Creative Commons License 2003.12.11 0 0 5476
Próbáltam küldeni, de visszadobta... másik cím esetleg?
Előzmény: nagya2 (5473)
lakivili Creative Commons License 2003.12.11 0 0 5475
Cső tefi!

Stufe(n) = (lépcső)fok, fokozat
Heck = far, csak igy egyszerűen

A sedan-t nehezebb lenne így taglalni....:)
üdv!

Előzmény: tefi (5471)
Laja73 Creative Commons License 2003.12.11 0 0 5474
én elküldtem, bár kicsit érdekes az emilcímed, de azért kikövetkeztettem (ha minden igaz)
Előzmény: nagya2 (5473)
nagya2 Creative Commons License 2003.12.11 0 0 5473
Hi Kukucs33, és mindenki!!!!
Könyörgök küldjétek már el a Logókat nekem is Mailben mert a paradoxx honlapra nem enged fel a polici
Köszi
Nagya
Előzmény: kukucs33 (5467)
tefi Creative Commons License 2003.12.11 0 0 5472
Hi diesel !
Ment a scannelt csekk !!
tefi Creative Commons License 2003.12.11 0 0 5471
Ja, hát aki tud németül annak könnyű!!
Én örültem ha a Sedan eszembe jutott nem még a Stufenheck -azt sem tudom it jelent ?
Előzmény: lakivili (5469)
lakivili Creative Commons License 2003.12.11 0 0 5470
Bocs, de ezt még el kell "mondanom", ui. azóta is röhögök, ha eszembe jut, s kapcsolatos a beszálláskori koccolásokhoz...

2000-ben egy ösztöndíj keretében Írországban voltunk, ahol is egy hajókirándulás keretében ellátogattunk valamelyik Inish szigetre (talán Inishn-mor-ra, de tök mindegy...) A szigetlako taxisok kisbusszal ajánlanak túrákat a vendégeknek, mivel mi majdnem egy buszt teljesen megtöltöttünk, lealkudtam a zárat 5 fontorol 3,5 fontra/koponya. Ezt elég szégyenlősen fogadta el a taxis és intett, hogy gyorsan szálljunk be. Nyár volt, fönököm enyhén kopaszodó fején bézból sapka. Ő prof., ezért invitáltuk, hogy száljon be elsőként a kisbuszba.. nagy lendülettel, szinte nekifutásból, fellépve a küszöbre telicsüddedl verte be a homlokát a sapkasild felett 1,25 cm-rel, majd megszédülve tántorodott hátra. Természtesen hatalmas röhögés lett volna belőle, de az iránta érzett tisztelet, s csak jóval kisebb mértékben a részvét ezt tompította. Nagyon nagy baj nem lehetett, ui. a fönököm homlokára vizes zsepit téve qrvaanyukázta az írszigeteki BKV-t. Bocs ezt le kellett írnom.. :)

Előzmény: lakivili (5469)
lakivili Creative Commons License 2003.12.11 0 0 5469
Sziasztok!

Olyan bizonytalan vagyok, hogy melyik logo a szebb.... vagy talán mégsem? :o)

Talán a jobb oldali, de csak azért, mert világosabb, igy jobban észrevehető!

Jelentem Etyien (=májkár) jól van, eszméletlenül koszos, de a helyi kézi automosóban mindig annyian vannak, hogy nekem nincs kedvem sorba állni, a benzikúti automata mosótól pedig egyelőre még óvom.
dieselnek köszönet a sok munkáért + th-nek a grafikáért, bármelyik legyen is a nyerő büszkén viseljük.
Elöző héten német vendégeim voltak két különböző helyről is, akik mosolyogva, de nem fikázva nézték a thaliát. Én nem azt mondtam, hogy R Clio Sedan, hanem R Clio Stufenheck, bár a sedan-t is megértették volna.
Amikor mögém ült az egyik hosszúlábú vendég, azért tiszteletből előrébb húzva a vezető ülést ráolvadtam a kormányra, de kb. 2 km-t kibírtam.
Utolsó: a párom, ha gyorsan száll be, mindig beüti a búráját a felső "ajtószemöldökfémbe", s mindig az a sztori jut eszembe, amit valaki régen írt itt, hogy a barátnője is annak ikertesrvére egy beszálláskor egyszerre koccolták a hömlökükkel a fémet....:)), bárcsak láthattam volna.... ))
Na csöztök!

THIEVERY Creative Commons License 2003.12.11 0 0 5468
Sziasztok.

Küldtem Diesel-nek egy háttér nélküli verziót, ha szépen megkérjük felteszi sötét háttérrel is... a thalia feliratnak van fehér kontúrja, így szerintem látszani fog. A sziluett témának örülök, meg lehet vitatni, ha a többség akarja, hajlok rá... esetleg:))) bár akkor újra kell gondolni... th

Előzmény: circum (5466)
kukucs33 Creative Commons License 2003.12.11 0 0 5467
Sziasztok!
Mindkét logo tetszik, nehéz lenne választani :)) Ha lehet akkor annyi javaslatom lenne, hogy az autó sziluettjét valahogy bele kellene applikálni. Nekem ugyanis tetszik az autó formája és nem csak praktikusnak tartom (igaz, eleinte ez nem egészen volt így :)), hát hadd fejeződjön ki ez a logóban is. Diesel kollegának küldtem egy rajzot, remélem sikerül megtekinthetővé tenni, akkor már a grafikusokon múlik, hogyan tudják felhasználni - már, ha a többség is támogatja.
circum Creative Commons License 2003.12.11 0 0 5466
A jobb oldali szerintem figyelemfelhívóbb; és jobban is látszik.

Viszont az gond lehet, hogy ha a fehér itt az átlátszót jelenti, akkor át kéne gondolni a feliratot, mert akkor képzeljétek el ugyanezt a matricát fekete (sötét) színnel a fehér helyett: Ami kilóg a thalia feliratból, az nem igazán fog látszani! Ebből a szempontból a bal oldali jobb, ott a fehér lehet fehér, és akkor úgy fog kinézni, ahogy itt látjuk.

Egyébként nekem tetszik mind a kettő!

Előzmény: Laja73 (5429)
KorI Creative Commons License 2003.12.11 0 0 5465
hi mindenki,
örülök a virágzó klubéletnek, A JOBB OLDALI SÁRGÁBB LOGÓT KÉRJÜK!!!!!

ha kell, matricanyomtatásra van ismerősöm egy cégnél...
pólót azt ajánlották legegyszerűbb az "utcán" csináltatni (Mister Minit, Másoló Generális, stb. :)

KISPIPI Creative Commons License 2003.12.11 0 0 5464
Köszi a meghivást, majd beszélünk róla! Nyáron, ha terveim sikerülnek, Siófokon nyaralunk majd. Onnan kisebb a távolság...
A csomag pakolás nálam nem gond, mert összecsukható botokkal járunk horgászni. Probléma inkább az, hogy soha semmit nem találok a cuccok között, melyeket betettem. Valami müanyag rekeszeket fogok beinstallálni a csomagtartóba.
Üdv!
Előzmény: nádithalicska (5458)
FIFTY Creative Commons License 2003.12.11 0 0 5463
Üdv!

A keszegekkel kapcsolatban rossz hír, hogy a match botokat csak belül, vagy a tetőn lehet elhelyezni; viszont ezzel a futóművel a földutakon sem kell gyalogra váltani!

Előzmény: nádithalicska (5462)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!