Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2018.11.06 0 1 659

a nők általában egyszerre több mindenre képesek figyelni 

Ez egy városi legenda, felesleges trsdlmi elvárás a nők felé. Amiről te beszélsz, h süt-főz, mos takarít, gyereket pesztrál egyszerre, azt rutinnak hívják. Megtapasztaltam. Amikor egyszerre zuhant az egész háztartás a nyakamba, bizony soxor belebuktam. Elúszott a takarítás, nem jutottam időben a piacra, összegyűlt a vasalni való, odakozmált az étel, elfelejtettem hozzá hozni vmit a boltból, stb. Az évek során szerezett tapasztalat könnyítette meg aztán a dolgomat. De nem volt földön túli képességem eleinte mindenre figyelni... Ezzel pedig sztem még sokan vannak így. 

Előzmény: ilonka99 (649)
nünüke88 Creative Commons License 2018.11.06 -2 2 658

Bezárták a régi homokozót, a feminista topikot, vagy mi?

Miét nem lehet egy topikot komolyan szentelni a férfi-nő dolgoknak? (És nem a HUSZ-ban.)

Előzmény: dos48 (656)
nünüke88 Creative Commons License 2018.11.06 -1 2 657

"Készítse el a vacsorát időben. Már reggel tervezze meg, vagy akár előző este, hogy a férjét finom vacsora fogadja amikor hazaér a munkából. Így adja tudtára, hogy gondolt rá, amíg ő dolgozott és gondját viseli a szükségleteinek. A férfiak többsége éhes amikor megérkezik a munkahelyéről és a kedvenc ételének elkészítésével kielégíti a meleg fogadtatás iránti vágyát. 
    Készüljön fel a fogadására. Pihenjen 15 percel az érkezése előtt, így Ön friss és üde lesz amikor megérkezik. Igazítsa meg a sminkjét, tegyen szalagot a hajába és nézzen ki frissen. Az ön férje sok időt töltött a munkahelyén fáradt emberek között. Legyen érdekes és vidám. 
    A munkanapja unalmas volt és szüksége van egy kis szórakozásra, és az ön egyik kötelessége, hogy ezt biztosítsa. Csökkentse a zajt. Amikor a férje hazajön a munkából kapcsolja ki a háztartási berendezéseket és mondja meg a gyerekeknek, hogy ők is csendesedjenek el. Legyen boldog, hogy láthatja őt. Melegen mosolyogjon rá és mutassa ki őszinte vágyát, hogy teljesítse a kívánságait. Hallgassa meg amit mondani akar, és még ha Önnek is sok mondanivalója van számára, ne tegye azt közvetlenül a hazaérkezését követően. 
    Először ő beszéljen, biztosan fontosabb dolgok kavarognak a fejében Önnél. Ne zavarja. Ne panaszkodjon, ha a férje későn érkezik haza, vagy ha este el akar menni vacsorázni Ön nélkül. Vita helyett, próbálja meg megérteni mekkora nyomás alatt van a munkája miatt. Amikor otthon van, biztos pihenni és ellazulni szeretne. És végezetül ne tegyen fel szükségtelen kérdéseket, és ne gyanakodjon az itélőképességében vagy fedhetetlenségében. 
    Ne felejtse el, hogy Ő a ház ura, és mint olyan, mindig keresztülviszi a saját akaratát becsületesen és igazságosan. 
És jegyezze meg, a jó asszony tudja hol a helye."

Ezek elvileg tanácsok egy háziasszonynak 1955-ből. Hogy valós-e, nem tudom, de belátható, hogy ez így valóban inkább egy érdekkapcsolat leírása, ami elvárja, hogy az egyik fél tökéletesen alárendelje magát a másik kényelmének, cserébe azért, hogy az eltartja.

De ez nem egy érzelmi kapcsolat. Egy feleségét szerető férfi nem várja ezt el, főleg azt nem, hogy az asszony az ő szórakoztatója legyen, miközben magáról, a maga gondjairól nem beszél.

Akit érdekel a másik, nem azt tartja fontosnak, hogy ő elmondja a maga gondolatait, a másik meg csak mosolyogva bólogasson, és maximum olyan dolgokat mondjon, amikkel őt tuti nem zavarja meg, sose panaszkodjon, meg ilyenek.

dos48 Creative Commons License 2018.11.06 -1 0 656

Blablablablabla.  Bla.       :))))

Előzmény: nünüke88 (651)
dos48 Creative Commons License 2018.11.06 -1 0 655

Bla-bla-bla.      :))))

Előzmény: nünüke88 (650)
dos48 Creative Commons License 2018.11.06 -1 1 654

A világ rendje amíg csak káinbunkó vót:

Azután szerencsétlen, hülye, feminyista

pasasok feltalálták nőknek a női bunkót.

:))))

dos48 Creative Commons License 2018.11.06 -1 1 653

Csakhogy ez a korhoz, a feltételekhez igazodva így alakult, feltehetőleg az evolúció kényszereként.

A mai nők meg erőszakot vennének az evolúciós szükségszerűségen minden vonatkozásban.

Mint az esőerdőirtók, akik magukkal is kicsesznek a végén.    :))))

Előzmény: ilonka99 (649)
dos48 Creative Commons License 2018.11.06 -1 0 652

Az a kék idézet tőlem való a femibül...  *lábakönnybedt szemmel néz*      :))))

Előzmény: alaptalan (648)
nünüke88 Creative Commons License 2018.11.06 -1 2 651

Tekintve, hogy akkoriban a nő dolga az volt, hogy otthon legyen, és a háztartásvezetésben meg a férje kielégítésében élje ki magát, nem csoda, ha a férfiak találták fel a lumbált. Sőt, minimálisan elvárható dolog volt, ha egyszer nekik a hivatásukban volt lehetőségük kiélni a szellemi energiáikat, hogy az orvoslást választók gondolkozzanak efféle problémákon. Főleg, ha mindeközben tisztelték azt, aki megszüli a gyermeküket, ugyebár.

A falra feldobált tamponok, betétek, hogy a másik hozzászólásodra is reagáljak, gusztustalanok, és a normális nő az ilyen nőtársát igénytelennek tartja, nem megértő vele, és teljesen jogosnak tartja, ha ezen nő párja ezt kikéri magának. Természetesen a menstruációs vér letakarítása a WC-ről, ha odakerült, a nő feladata, hiszen az ő kosza. Az állva pisilő férfi meg, ha mellémegy, törölje fel a maga pisijét. Csak ennyi.

A WC-ülőke-lehajtást a magam részéről felesleges mizériának tartom, ha felhajtva találom, egy mozdulat csak lehajtani. Aki ilyenen felhúzza magát, veszélyeztetett magas vérnyomás, agyvérzés szempontjából.

Előzmény: alaptalan (583)
nünüke88 Creative Commons License 2018.11.06 -1 2 650

Ha a nő dolga az otthon melegének megteremtése, a házimunka, gyereknevelés, akkor bizony az ő princípiuma a család otthoni életének irányítása is...hiszen ő a felelős azért. 

Lehet ezeket a hagyományos szerepeket másként is értelmezni. Sok olyan férfi, aki visszasírja a hagyományokat, valahogy úgy képzeli ezt el, hogy ő dolgozik, a felesége addig otthon megcsinál minden házimunkát, elvan a gyerekekkel, amikor ő hazaérkezik, akkor ételt tesz elé, és engedi őt, a megfáradt férfiembert megpihenni, este kielégíti szexuálisan, ha ő úgy igényli, de ha ő fáradt, és a nőnek lenne kedve, akkor a nő tapintatosan visszavonul, és mellékesen a férfi hozza a döntéseket mindenben.

Belátható, hogy ez egy fals, életképtelen elképzelés, ami boldogtalansághoz vezet. Ugyanis háztartást vezetni, a gyerekekkel lenni egész nap tud megterhelő lenni, és a nő is gondolhatja, hogy miután egész nap ő volt a gyerekek kiszolgálója és szórakoztatója, lehet délután 1-2 órája, amikor apa foglalkozik kicsit velük. A gyerek fejlődése is igényli. Érdekes, amikor azok a férfiak emlegetik az apakép hiányát, akik azt gondolják, hogy az apa dolga a ház falain kívül végzett munka, majd otthon "kijár nekik a pihenés" ergo a gyereknek ez az apa egy olyan személy lesz, aki vagy nincs itthon, vagy pihen, és nem szabad zavarni. 

Ja, és persze mindemellett a nő még ápolja is a nőiességét, legyen kívánatos, mert ha "letramplisodik" a gyerekek mellett, a férj jogosan fordul a titkárnőhöz, prostihoz, mert szegénynek egy lepukkant házisárkány lett az asszonya.

ilonka99 Creative Commons License 2018.11.06 0 1 649

Te honnan tudod megítélni a migráns nők küllemét , mikor csak a szemük látszik ?

Amúgy meg .... akit irányítani lehet , azt irányítani kell . Valószínűleg azért , mert ő maga erre nem képes . Ha beletörődő alkat akkor azért , ha szervezési készsége alacsony , akkor azért . Az élet bonyolult . Fel kell kötni a gatyót , ha talpon akarsz maradni . Tipródásra nem sok idő van .

Egyébként is ... a nők általában egyszerre több mindenre képesek figyelni , mint a hímneműek .

Ugyanabban az idő intervallumban gépbe dobja a mosni valót , odakészíti a kaját , nekiáll takarítani , figyel a gyerekre , közben pár telefont is lebonyolít . Aztán előkapja a hazavitt melót , miközben kitereget , befejezi a főzést , ellenőrzi a gyerek táskáját mit felejtett volna otthon a másnapi órákról . Ha meg 8 órás főállása van , mindezt este , ill. hétvégén . Lehet utánunk csinálni .

alaptalan Creative Commons License 2018.11.06 -4 1 648

1.) Érkező 100 Ahmedre jutott 2 Leila - és amilyen csudagyönyörűek, hát kezdtem megérteni, hogy Ahmed miért inkább a kecskét választja.

2.) Fordítva ülsz a berregő maci csékjén! A férfiak (mármint azok, akiket kedvező adottságaik miatt egyáltalán észrevesztek) szarnak nősülni! "Hová lettek az IGAZI férfiak?"

3.) És a hülye kis játszmáitok!

"Minden nő akarva - akaratlanul arra hajt, hogy az irányítása alá vonja a párját. Szép szóval, hisztivel, muff adagolásával gyengébb egyedeknél eléri azt, hogy ő osztja be a család teljes életét, női szemmel nézve szép családi életet alakít ki, rátelepszik mindenre és mindenkire, ellentmondást nem ismer.

Aztán megcsalja férjét, mert egy ilyen unalmas, hülye lúzerrel nem jó a szex."

Aztán keményen pofára esik és vonyít és fel van háborodva a világ igazságtalanságán. Pedig ő megbocsátott annak a hülye lúzernek, de az képes és kiröhögi!

Előzmény: Törölt nick (642)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.06 -2 1 647

Sztem azokat a Leilákat nem sok magyar férfi akarta volna megdugni, ha már itt tartunk...jóval több nő feküdt volna az Ahmedek alá.

Előzmény: Törölt nick (642)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.06 -4 1 645

:)

Nem köszörülünk AI-n.

Előzmény: Törölt nick (639)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.06 -2 2 643

Én Bulgáriában a tappancsosban kerestem a lehúzót. Forogtam vagy két percig, mire rájöttem, hogy tán itt  nincs is olyan. Komolyan furdalt a lelkiismeret, hogy nem húztam le a vécét magam után. :)

Előzmény: dos48 (635)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.06 -2 3 642

Nyugi, a mai magyar férfiakat elnézve én már azon is csodálkozom, hogy egyáltalán van nő, aki szül nekik gyereket. És azt is megértem, hogy 2015-ben a délről érkező Leilák mért hagyták el fejvesztve az országot nyugat felé.  

Előzmény: alaptalan (612)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.06 -2 2 641

Nem fogok. A facokból veszek függőágyakat és majd azokat árulom a Bahamákon. Tisztességesen kereskedő úriasszony leszek. :))

Előzmény: robopassmeet (581)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.06 -2 2 640

Neked mindegy, magát a vécé szót sem érted. :)

Előzmény: robopassmeet (597)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.06 -3 2 639

Akkor Abszolút Igazságnak nagy gondja lehet a nőkkel, mert sokszor előveszi ezt a témát.  Lehet, hogy tapasztalatból beszél? :) 

Előzmény: Törölt nick (622)
alaptalan Creative Commons License 2018.11.06 -1 1 638

lö pá!

Előzmény: dos48 (636)
alaptalan Creative Commons License 2018.11.06 -2 0 637

és a balkáni célbalövős?

Vajh a mi kényes menyecskéink hogyan is oldanák meg?

Előzmény: dos48 (635)
dos48 Creative Commons License 2018.11.06 0 1 636

Én is mék.  Jóéccakát mindenkinek.

Előzmény: ilonka99 (633)
dos48 Creative Commons License 2018.11.06 0 2 635

Ne is mondd.  A hetvenes években jártunk Hollandiába a Kipp & Zonenhez műszeres kiképzésre. Volt

akkoriban egy slózis vicc, miszerint a ruszkiknál vendégeskedő amcsi elnök csak úgy tudott a klotyóról

kijönni ha éltette a kommunizmust.  Nos, a hollandoknál dógom végeztével keresem a lehúzót, sehol.

Már majdnem eekezdtem kiabálni hogy éljen a kapitalizmus amikor megtaláltam. A zannyuk istenit,

a tartályból levezető műanyag csövet kellett meghúzni.     :))))

Előzmény: Neingang (631)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2018.11.06 -3 1 634

Miért hazudsz, Lenke? (A szalmabáb-érvelés is hazugság, olvass csak utána).

Ami pedig az ismeretet illeti, itt a szó szerinti idézet:

"Mr Williams, a former deputy children's commissioner, said 80 per cent of the orders go to mothers because the child lives with them and not the father."

Vagyis 80% megkeresés anyák felé ment ki mivel a gyerek velük él és nem az apjával.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2036025/Absent-fathers-legally-responsible-children-age-18.html#ixzz20OlpQpWl

Előzmény: Törölt nick (618)
ilonka99 Creative Commons License 2018.11.06 0 1 633

Maradi vagyok . Valahogy nem szeretném , ha 2-3x kimosná a senekem a klotyó mire végzek .

Na megyek aludni , mer' holnap meló .

Jóccak' mindenkinek !

Előzmény: dos48 (629)
Neingang Creative Commons License 2018.11.06 -1 0 632

Vagy a bolti bevásárlókocsi/kosár füle... Brittudósok elég durva listát kaptak az ott tanyázó faunáról is. :/

Előzmény: Törölt nick (630)
Neingang Creative Commons License 2018.11.06 -1 0 631

Japán klotyó, problem solved (csak nem túl pénztárcabarát megoldás).

Előzmény: dos48 (629)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.06 -1 0 630

vagy a pénz.

Előzmény: alaptalan (628)
dos48 Creative Commons License 2018.11.06 -2 0 629

Mostanában már van meleg légbefúvásos, meg előre-hátra mozog egy kis vízspricni papír helyett,

automatice fel- és le mozog az ülőke meg a tető... affranc aki ennyit nyűglődik egy slózival.

Bele köll brűgölni a kádba oszt kész.       

:))))

Előzmény: ilonka99 (623)
alaptalan Creative Commons License 2018.11.06 -3 1 628

egy villamos, busz vagy metró kapaszkodó 10x több és változatosabb kórokozókkal ékes mint az a híres nevezetes "perem alatt"!

Előzmény: ilonka99 (623)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!