a szalvéta ugye könnyű, én mindet azzal a már említett tapétaragasztóval csináltam, a konzervdoboznál csíkokra vágtam a szalvétát, bekentem ragasztóval és belehengereltem, majs még a teteján is átmentem ragsztóval.
a rózsás dobozom nem nagyon érvényesül így, pedig repsztéssel van csinálva, a zöld alatt fehér repedések vannak, gyönyörű, de sajna a digi nem jól hozta ki.
csinálom a többit is,
a kávésdobozt, anyulám pincéjében találtam, ilyen csatos dobozka, le is csaptam rá, és kicsinosítottam.
mit szoltok a papírmasémhoz?
ez az amit a talin meséltem!
Teki, de arra gondolsz amivel csak simán lekente a végén, ugye? Nem volt semmilyen különleges hatás vagy én nem jó filmet néztem.?:-)
Nem olyat, de lakkot vehetsz a hobbyboltokban. Én Deka-t vettem mattot is és magasfényűt. Nekem mindkettő bejött:-)
Sziasztok!
Látom, ti is aktívak voltatok a hét végén.
Pihe, jobbulást kívánok!
Annyi mindent csináltam hét végén, hogy felsorolni is sok. Sajnos digi gépünk nekünk sincs még, így a mutogatással van egy kis probléma.
Csináltam 5 egész képet, festegettem kaspókat, poháralátétet, dobozt karácsonyra, még egy dobozt... (Ja, és üveget is, de az nem ide tartozik). Úúúgy szeretném őket megmutogatni, de csakkésőbb tudom majd.
Én is próbálkoztam repesztéssel, de nekem nem sikerült. Azért nem adom fel.
Bocs, ha hosszú voltam, de még mindíg alkotási lázban égek, na meg jó volt eldicsekedni is.
Titkos
Pihe!
igyekszem, csak nem úgy sikerül a képek elkészítése,ahogy szeretném, ma még gépközelben leszel??
megpróbálok párat a nap folyamán feltenni.
Susjngörl!
persze, hogy maradhat a kazi!
nézd meg mindet!! hátha új ötleteket találsz!
na de azt a ragacst hol lehet beszerezni?? nekem kell olyan! tetszett!
tegnap voltunk Tesco bevásárláson, és bementem a festékekhez, vettem ilyen színes falfestékből a 3 alapszínt, ami 250 ml, és 550 ft körül volt.
hazajöttem kipróbáltam, és uolyan klassz, mint a drága hobby festék.
na meg fehéret is vettem, így kevergethetek szívárványszíneket majd!
Szép új hetet kívánok mindenkinek. A hozzászólásokból ítélve elég aktívan töltöttétek a hétvégét. A hobbyfestéket próbálgattam a hétvégén. Lényegesen olcsóbb, mint a DEKA festékje, amit használtam. Gyönyörűen repedt. Újabban azt tapasztaltam, hogy ha függőegesen ecsetelem fel a repesztőlakkot és vízszintesen a festéket, sokkal szebb repedéseket produkál. Másnak van hasonló tapasztalata?
Még mindig imádom a diszperzitet temperával színezve. A hétvégén gyönyörű barack színt alkottam vele. Gyönyörűen fed, és ha rálakkozok, akkor kicsit kopottas hatást kelt. De lehet fölé vinni akril /hobby/ festéket nagyon szépen, könnyen egyenletesen fedi. Repesztőlakkot is próbáltam fölé és az fölé hobbifestéket, repedt ugyan, de vékonyan. Persze azt hiszem egyirányba huzigáltam a lakkot meg a festéket, még kipróbálom másképp is.
Fodros szélű cserepet szeretnék venni, de nem azt a picit, ami a pécsi üzletben van, hanem nagyobbat. Tudtok valami helyet?
Teki, bocs, de eddig szabin voltam és az otthoni gépem állandóan belefagyott, amikor írtam.:-((
Szóval, megnéztem a kazit, annyira nagyon szuper.
Szerintem az a barna, amit ráken egyszerűen csak a lakk. Remélem erre gondoltál, egy dekupázsos film van rajta , ugye? Az egészet még nem tudtam megnézni, de szeretném. Maradhat még egy kicsit?
Na most lettem kész egy fehér ikeás kaspóval:) Tegneri mintás, kék fehér, nagyon aranyos lett:) Persze digikamerám még nincs, igy enm tudom megörökíteni, ráadásul szinte biztos, hogy valakinek elajándékozom:) Tényleg, tőletek nem szokták elkoldulni a remekműveiteket?:)