Én nem szeretek mostanában gipszöntéssel bajlódni, viszont pénteken Pesten a boltban láttam ilyen formájú vágódeszkákat és kicsit sokkkkkaltam az árát.... :(
És hol lehet ilyet venni és hogyan csináltad a festést????????
Pihe
mióta nem dekupálok, teljesen lemaradtam a műveid megcsodálásában és most elállt a szavam.....a kukoricás meg a diós képed szerintem a legjobb az összes közül, na meg a citromos vágódeszka!!!
hogyan csináltad a kukoricásnál azt a barna színt??? na meg láttam az ásványvizesen azokat a gyönyörű kék-fehér repedéseket....mivel csináltad?????
Sziasztok.
Húúúúúúú, már ezer éve nem dekupáltam semmit, pedig otthon sorakoznak az üres gipszkeretek....
Sakkmatt
azt mond meg nekem légyszíves, hogy van egy kép, amin egy ablak és van egy másik, amint három dekupált darab van, íves tetejűek(virágcserepes képek vannak rajtuk), naszóval ezeket mire csináltad?????
ilyen képem nekem is van, ilyen vizesüveges, de a tied sokkal szebb, kivágtad az üvegeket? nem az egész szalvit ragasztottad bele, igaz? én igen.
szép lett a repesztés. gratula!
akkor is jobban tetszik))-most viszont megint sikerem volt a repesztövel.éppen most készitettem egy képet illetve reggel ota folyamatosan...most még fontosabb ,hogy elfoglaljam magam...szerintem mindjárt használhato lesz és akkor feltöltöm... valahol láttam olyan képet ahol a keretet félgyöngyökkel diszitették,illetve a virágnak ha volt középen helye akkor oda is biggyesztettek egyet igen jol mutatott...
nem igaz, ne mondj ilyet!
úgy csináltam, hogy sárga az alapszín, majd repesztettem, és barna temperát kentem rá, a széleket nem repesztettem, hanem mikor már száraz volt a sárga, ecsettel húztam vékony vonalkákat barnával, és ez lett belőle.
kicsit világos a kép, a digi így hozta ki.
eleinte nekem is kicsúszkált, de hajlítsd meg, úgy nyomkodd össze, és még mielőtt belerakod akkor, így nem fog szétcsúszni, meg egy kicsit nyomd lefelé.
mondjuk akkor klassz, ha kicsit sűrűbb a gipsz, akkor aztán beleáll, ja és én a két végére dupla csomót csinálok, így nem esik ki, mert megfogja a gipsz, ha megszárad.
én rafiát használok, ez bejött, szép természetes vele, és baromira bírja a terhet. és persze, szinte semmibe sem kerül, és akkora akasztót csinálok, amekkorát szeretnék.
Pihe! Próbáltam visszakeresni, hogy mit használsz a képekre akasztónak, de nem találtam oda. Egyszer írtad, hogy valami spec akasztókat ragasztasz rá utólag, aminek 1 kg a teherbírása. Légyszi leírni, hogy mi ez pontosan és milyen üzletekben szerezhető be?
sikerült, köszike!
pedig már próbáltam így is, csak a pipákat sokszor kihagyom.
na a kukoricást mindjárt felrakom,
nekem kétféle keretem van, a kukoricás olyanban van, mint a boros, ez nem félszalvétás keret, hanem kisebb, lekellett sokat vágni belőle.
na de azóta beszereztem angyobb keretet, amibe belefér a fél szalvi, majd azt is kipróbálom.
tedd fel a kukoricás képet)))kérlek.szeretem látni mikor ugyanazt a témát kihogyan dolgozza fel miképpen viszi bele önmagát...
a szöveget ugy irod be,hogy kitöltöd a mezöket és a pipát mellette bejelölöd és utána lennt a modosit gombra kattintasz...
húúú, rengeteg van!
csinálom mindet folyamatosan, és rengeteg nincs is itt nálam!( otthon van, vidéken )
elárulom, hogy csináltam én is olyan kukoricás képet, mint te Pihe! nem baj, ugye? de annyira tetszett! feltehetem azt? ha nem szeretnéd, nem rakom!
hány képed lesz??? nyitva hagyom az oldalt és frissitem folyton,akkor látom a megjelenö ujakat..
a faleveles és a boros szuper)))rögtön beléjük szerettem...