“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Két oka van. A nők alacsonyabbak. Kevésbé tudják hátrefele a teret belátni. Több a vakfolt. Másik ok. A férfiak által terjesztett urban legendák, hogy a nők nem tudnak tolatni., Amúgy a nők biztonságosabban vezetnek. Ez nemcsak a biztosítók felmérése, hanem megkérdeztek gyerekeket kivel érzik magukat nagyobb biztonságban az autóban. Ha az anyuka vezet, vagy ha az apuka. A gyerekek több mint 80%-a az anyát mondta.
Ezt majd annak meséld cicus, aki nem csinálta végig, TÖBBSZÖR IS, HETEKIG! ezt a szörnyűséges borzalmat! És valahogy nem őrültem bele,nem kaptam sérvet, se lumbahót!
A férfiak által uralt média a nőknek olyan tanácsokat ad, hogyan legyenek házirobotok, hogyan csomagolják magukat mint szexuális tárgyat, hogyan vegyék meg a rérfiak profitját növelő mérgeket.
Na jó , de a kritika , meg az egyértelműen rosszindulatú kritika közt azé' van némi árnyaltságra lehetőség .
A te "kritikáid" csöpögnek a negatívumtól . Elhiszem én , hogy neked rosszak a tapasztalataid , de ahogy ti sem vagytok egyformák , a nők se mind boszorkák .