Keresés

Részletes keresés

Gabus Creative Commons License 2002.10.14 0 0 1533
közben rákérdeztem és
ezt küldte .

Valami ilyesmi, a lényeg, hogy vízzel higítható.

Üdv.

Törölt nick Creative Commons License 2002.10.14 0 0 1532
Camea!

A macis kép kerete úgy készült, hoyg először lefestettem sötétkék matt akrilfestékkel. Én amúgy szinte csak Marabut használok (Kőbányán van egy jó kis bolt, ahol minden szín van, és olcsóbb. A Margit krt-on vettem struktúrpasztát, fehéret. Ebből rákentem egy szivacsra, amit rányomogattam, ettől van olyan "hóesős" hatása. Utána pedig fehér levegőre keményedő anyagból megcsináltam a kispárnát, és formára hajtottam. Utána meg hobbiragasztóval felragasztottam.
Remélem érthető voltam:-)))

Piglet

tekiteknos Creative Commons License 2002.10.14 0 0 1531
barkorka!
még mindig nem látod a tar-t? küldjek képeket? most ráérek!
Gabus Creative Commons License 2002.10.14 0 0 1530
Én is keresgéltem már "a" lakkot, járkáltam mindenféle barkácsáruházakat, nem mertem kipróbálni egyet sem, rengeteg féle lakk volt. Aztán következett itthon némi lakásfelújítás, férjem többek között néhány küszöböt is kijavított és ehhez "aqualakkot" használt. Na és ez éppen olyan, mint a dekupázs lakk!
Ez sem kétfillér, de még mindig töredéke a hobbylakknak. (most nem emlékszem pontosan, talán literes doboz lehetett 2-3000 ft)
Előzmény: Camea (1528)
Camea Creative Commons License 2002.10.14 0 0 1529
Piglet! A tiéd a macis kép. Légyszi megírni, hogyan készült a kerete!?
Camea Creative Commons License 2002.10.14 0 0 1528
Sziasztok!
Korán reggel megnéztem az új munkákat, meg mindent amit felraktatok. Nagyon-nagyon szépek! :-)) Már nem emlékszem kinél láttam egy macit valami kék mégnemismeremhogyankészül keretben. De különleges volt. Tehát hogyan készül (később megnézem kié)?
Találtatok-e már valamit a drága decopage fedőlakk helyett, amivel kiváltható? Karácsony előtt készülünk a suliban egy "karácsonyi alkotóház"-ra. És kicsit sok a gyerek a drága lakkhoz. A ragasztóhoz már megtaláltam a helyettest, és jobban funkcionál mint a drága dekupázs ragasztó.A gipszkeretre pedig hétvégén sima sulis temperával alkottak a gyermekeim...(alatta volt egy tempera-diszperzites alapozás) és nagyon jó lett.
Hétvégén egy kis madárházat alkottam a szekrény tetején lévő faágaimra. Tudom javasolni (bár a spec. hópasztát még nem próbáltam.)a sima spray műhót, karácsonyi gipszképre is próbáltam meg a madárházra is. Nagyon jól működik!
moes Creative Commons License 2002.10.13 0 0 1527
dekupáltam egy cserepet :-) végre.
hát, az akrilan lakkot meg vagy nem jól fújtam, vagy nem vagyok tőle hasra esve. elfolyt, foltos lett :-((((( 2 cserepem bánja. nem elég szerintetek, ha belülről fújom le/ki?
Rincike Creative Commons License 2002.10.13 0 0 1526
Köszönöm ::)))
R
Kanbéka Creative Commons License 2002.10.13 0 0 1525
Tényleg nagyon szépek az alkotásaid:D
Előzmény: Rincike (1522)
sakkmatt Creative Commons License 2002.10.13 0 0 1524
Szia Rincike ! Megnéztem az alkotásaidat, és a tálcát, poháralátéteket látva kedvet, ihletet kaptam egy kis dekupázsra ! Köszi :)
Előzmény: Rincike (1523)
Rincike Creative Commons License 2002.10.13 0 0 1523
A két nem függőlegest is kijavítottam.
R
Előzmény: Rincike (1522)
Rincike Creative Commons License 2002.10.13 0 0 1522
Sziasztok!

Végre én is fel tudtam tenni pár képet a tár-ra (rincike fedőnéven), igyaz kettőt nem tudok függőlegesre állítani de majd igyekszem.

Rinci

vadcicfbi Creative Commons License 2002.10.12 0 0 1521
Sziasztok!

teki:tudom milyen a vodkásüveg köszi!
De ha gyüjtöd nekem pár napig,hétig az is jó és akkor egyben elhoznám.Ha így jó!

sakkmatt:a selyemfestésnek csak úgy nekiestem.A Művészboltban vettem selymet(Qrva drágán)de próbáld ki szerintem sima selymen is jó lehet.
Festék is a legegyszerűbb fajta kell.

Jaj megyek aludni mert összeakadnak a szemeim.

tekiteknos Creative Commons License 2002.10.11 0 0 1520
piglet! klasszak a műveid, szépek nagyon! a szalvikból már kinéztem egy párat. less be az oldalamra, hogy van e ami tetszik neked az én szalviaim közül, és csereberélünk!
Előzmény: Törölt nick (1518)
tekiteknos Creative Commons License 2002.10.11 0 0 1519
hogyhogy nem látod a tar-t? most sietek, de a hétvégén majd átküldöm a műveimet! szorítsatok holnap vizsgázok!
Előzmény: barkorka (1516)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.11 0 0 1518
Sziasztok!

Elkészültem a cserélhető szalvéták scannelésével is.
Piglet csereszalvétái

Piglet

Törölt nick Creative Commons License 2002.10.11 0 0 1517
Sziasztok!

Beleolvasgattam a topicba, megnézegettem, amiket csináltatok. Szépek:-)))
Felraktam én is egy pár munkámat. Ezek még leginkább csak a képek, de ígérem igyekszem az egyéb - nem lapos tárgyak - lefotózásával is.
Nekem is lenne szalvétám cserealapnak, azokat is felrakom.

Itt láthatóak

Piglet

barkorka Creative Commons License 2002.10.11 0 0 1516
tekiteknős és vadcicfi
Nagyon szívesen megnézném a munkáitokat ha elküldenétek nekem emilben, ugyanis nem láthatom a képtárat....
tekiteknos Creative Commons License 2002.10.10 0 0 1515
igen, azt írtam tegnap, csak mára megcsinálták a levelezésemet. a héten nem jó nekem, majd dumáljunk hétfőn, OK??
Előzmény: sakkmatt (1514)
sakkmatt Creative Commons License 2002.10.10 0 0 1514
kaptam mélt, kössz. írj, hogy mikor értsz rá !
megnéztem a cserepeidet, nagyon szépek ! a szilvás a kedvenc :)
Előzmény: tekiteknos (1513)
tekiteknos Creative Commons License 2002.10.10 0 0 1513
igen vannak üvegeim ( presszóból ), már sakkmattal megbeszéltem egy talit, de nem jött össze, jöv hét?? hárman is összefuthatunk!
küldjek képet, hogy milyen a vodkás üveg?
Előzmény: vadcicfbi (1511)
sakkmatt Creative Commons License 2002.10.10 0 0 1512
nagyon szépeket alkotsz, mindenféle téren. szépen végignéztem minden albumodat, gratula !
a selyemfestés, huuu, nagyon klassz ! milyen selyemre dolgoztál ? én most szeretnék bevásárolni festéket, selymet. tudsz nekem tanácsot adni ?
Előzmény: vadcicfbi (1511)
vadcicfbi Creative Commons License 2002.10.09 0 0 1511
Sziasztok!

Köszi a dicsit.
Nem nehéz dekupálni az üveget,ugyanolyan mintha cserép lenne mondjuk.Csak a festés volt gond.A zöld üveget vagy 4-5x át kellett alapozni.Zabálta a festéket.De ha fehérre csináljátok jobb.

A kagylós kép alapszíne a Liánból származó akril eredeti színe,tudod amiről azt mondtam hogy gyönyörűek,de borzasztó vele dolgozni.Soha többet.

Borostyános szalvétám sajna már nincs sok és még szeretnék belőle valamit.De ilyet lehet néha Tescoban is venni.Ha látok majd veszek még.
Tényleg az üvegfestős topiba láttam,hogy van sok vodkás meg hasonló üveged és adnál belőle(nektek van presszótok ugye?)szóval,ha sok van belőle,vagy gyűlik még és nincs hova rakni és átveszem minden mennyiségben.Évek óta minden alapanyagot gyűjtök!Ne tudd meg mi van itt!Kicsit kiborítom ezzel a páromat,de nekem ez a "káros"szenvedélyem.

Súsájn:Kicsit ráhibáztál.Egyszer voltam egy kiállításon.A helyi művészeti kör rendezte de azóta nincs sok időm odajárni meg igazi nagy képeket alkotni.És az már nagyon költséges hobbi.Egy kép többezer forintnyi festéket megzabál.Majd nyugdíjas koromban bepótolom.
A falfestést a barátnőm találta ki,én meg megcsináltam.Hát ennyi.

Pfúúú!Bocsi !Milyen hosszú lettem?!

tekiteknos Creative Commons License 2002.10.09 0 0 1510
raktam fel pár cserepes képet. megnézitek???
titkos524 Creative Commons License 2002.10.09 0 0 1509
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Gyönyörűeket művelsz. Különösen az üvegek tetszenek. nehéz őket dekupálni?
Előzmény: vadcicfbi (1504)
Súsájngörl Creative Commons License 2002.10.09 0 0 1508
Sziasztok,
Vadcic mindenhez nagy gratula. Kedvencem a kék pillangós cserép és a Várakozás c. képed. És az a falfestés:-)) Szóval ámultam és bámultam.
Szoktál kiállítani?
Előzmény: tekiteknos (1507)
tekiteknos Creative Commons License 2002.10.09 0 0 1507
Vadcic!
klasszak az új munkáid!
mivel lakkozod a gipszet?
olyan borostyános szalvétádból van még cserélni valód? cserélsz velem?
annak a kagylós képnek nagyon klassz a színe! hogy csináltad?
hú ezek az üvegek is!! szépek! én még nem próbáltam üveget kupálni! nehéz?
Előzmény: vadcicfbi (1504)
tekiteknos Creative Commons License 2002.10.09 0 0 1506
GinY! köszönöm szépen! jó babázást!!
Előzmény: GinY (1505)
GinY Creative Commons License 2002.10.08 0 0 1505
Szia Tekiteknos! Látom, épp jókor lestem be ide :), úgyhogy már föl is tettelek a decoupage.lap.hu-ra.
További jó munkát mindenkinek, én most tényleg főként babázom (utólag is köszönöm mindenkinek a gratulációkat!), de azért néha olvaslak Titeket.
giny
Előzmény: tekiteknos (1501)
vadcicfbi Creative Commons License 2002.10.08 0 0 1504
Sziasztok!

Nekem csak annyi időm van,hogy néha benézzek.
De jelentem én is bővültem kb. 16 képpel.
Szerintetek milyenek?

Dekupázs album

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!