“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Dos az állatorvosi prezentációs ló. Minden rossz férfiak által lökött sztereotipiát csípőből szakszerúen lök. Be lehet rajta mutatni a férfiak logikátlan nőgyülölő hülyeségeit.
Cyatlovka. Meglátásom szerint itt a fórumon égetően szükséges egy gyatlovka ufós libái topikot nyitnod, hogy kiéld a ufós libák utáni vágyadat. Itt próbáld megfékezni a szenvedélyed a libák és az UFO-k iránt.
De a viccelődésnek már van egy egész topik szentelve a témában. Alapvetően én sem vagyok egy feminista típus, ezt ott szerintem a régi motorosok tudják is, de itt most gondoltam, górcső alá lehetne venni azt, hogy tényleg vannak olyanok, akik úgy ábrándoznak a régi világról, hogy irreális elképzelésük van róla, mi is az a "női szerep."
Van, aki nem hülyéskedni jár csak a fórumokra, hanem mások véleményét megismerni. Az elolvassa, te meg átugrod, és beraksz valami vicces képet. Mit szólsz?
de attól még lehetne nem viccelődve is beszélni női-férfi szerepekről.
Sztem békésen csak úgy lehet. Másképpen háború lenne. Ez nem megy másként... Vagy röhögsz esetenként saját magadon is, a saját nemeden is, vagy pedig mindenki felfegyverkezik, és lőnek mindenkire, aki mozdul...
Ha van géped. Ha nem, és népes a családod, akkor meg jó kis időtöltés lesz. :)
De nem én röhögök itt azon a férfi kollégán, akit az asszony "beidomított" a mosogatásra is. Úgy tűnik, valamiért ez is férfi büszkeség kérdése egyeseknek, hogy nem fog ő elmosogatni, vagy éppen betenni az edényt és megnyomni a gombot. Azt a gombot a nő princípiuma megnyomni. :D
Alap, hogy ha valaminek nekiállok, amit sosem csináltam, előbb utánanézek, mit kell csinálni. Ahogy felelős férfi sem kezdi összevissza nyomkodni a háztartási gépek gombjait.
Figyu, én bírom a humorodat, a Feminista topic homokozó jellegét rég tudomásul vettem. De miért kell ráakaszkodni egy-egy nickre, és menni utána mindenhova? Oké, hogy forintocska egy jelenség, de attól még lehetne nem viccelődve is beszélni női-férfi szerepekről.
Szerintem ugyanolyan nehéz lehet, mint porszívózás közben. Vagy a gyerek tisztába tétele közben. Vagy bármi más közben, ami lefoglalja a két kezed. Viszont szervezetten, egymás után már el lehet végezni ezeket a munkákat.
Ha szakszerűen hegesztesz, és nem sérülsz le, akkor semmi sem akadályoz benne, hogy elmoss egy-két tányért is. Persze, ha sok hegesztenivalód volt, lehet az asszonyban annyi belátás, hogy ő mosogat aznap, mert te keményebb fizikai munkát végeztél.
Ez sem igaz. Az ember az emberré vállását a kommunikációt, a nők együttműködésének köszönheti. Tudnillik a nők a szüléseknél egyást segítették. Máig a fán lenne az emberiség, ha a nők nem kommunikálnak és nem működnek együtt