A 18 gond nélkül felmegy rá. ET 35 az amivel majdnem szintben van a felni a sárvédő peremével, az 48 ET 13 mm-el lesz beljebb .. A legjobb ha rápróbálod ....
Szia. Nem védeni szeretnék senkit,de nekem is volt ilyen tapasztalatom egy általános olajcsere és és egy tömítés volt csak cserélve és rosszabb volt az autó mint elötte. Mikor elhoztam rosszabul ment az autó mint mielött oda vittem. És csak ott lehetett elrontani valamit hisz előtte jó,volt. És többször mentem vissza mire meg tudtuk nézni mi is a baj. Végül csak egy véletlen egybeesés volt a hiba. De addig nem örültem az egyszerü olajcserének,hogy nem én csináltam:)
Most is kizárt dolognak tartom, hogy egy olajcsere mély nyomot hagyna az autó hangján, kivéve ha az előző motorolaj valamilyen olajadalékkal volt felöntve. Az autót most vetted, nem tudhatod mi volt benne, de amiben biztos vagyok az autód hangjának hallatán, hogy semmi baj nincs vele. Kértem, vidd el olyanhoz, akinek van ilyen, de akár hozzám is bejöhetsz, megcsináltam a másik 2.7 motorvezérlőjét, már indul. Péntekig itt lesz az autó. A Mobil1 ESP formula pedig a legjobb motorolaj az autódba.
Nem hívtál vissza, hogy milyen lett a szoftverfrissítés után.
Nemrég lettem egy A4 1.8 tfsi (180le) tulajdonosa.
Az lenne a kérdésem,hogy az mmi kijelzőn megszeretném nézzni
mennyi olaj van benne. Az egyik nap azt jelezte negyed részig van
aztàn 400km utàn azt hogy üres,de visszont az autó nem jelzett ,
hogy önteni kellene bele.Ma szerettem volna önteni bele,de nem mutat ki semmit,pedig bemelegíttetem üzemi hőmérsékletre a motort is(15km autozàs vàroson kívül)
Lehet olajszenzor(de azt gondolom jelezné).Hol tudnék olajpàlcàt venni hozzà?
Olcsónak nem olcsók, de az átlag szerelömühelyektöl jóval többet tudnak az Audikról. Nekem javítottak meg elsöre olyan hibát, amibe több másik mühelynek beletört a bicskája. Az olcsóság és a drágaság persze relatív. Ha azt nézem, az olcsóbb mühelyekre kidobtam a pénzt, mert nem tudták megjavítani az autót. A márkaszervizek meg kevesebbet tudnak, viszont jóval drágábbak. Az árakat legközelebb tessék elöre megkérdezni.
Mindenesetre én tuti hogy többet nem fogom őket ajánlani senkinek :( Még nekem égett a pofám, mikor közölték mennyi pénzt hagytak ott a javításra alkatrésszel együtt....
Tudnátok ajánlani egy jó szervizt ahova elvihetem nyugodt szívvel az autót. Az lemaradt, hogy Audi.
Sajnos elvittem a kötelező 180.000-es szervizre egy műhelybe aminek a honlapja meggyőző volt, de mióta elhoztam az autót azóta sokkal csúnyább a hangja és lassabban is reagál a gázadásra és a váltó sem az igazi.
Focus mkII-ben 130-ra állítottam, és ha kellett picit odaléptem neki, de a lábamat elvéve visszaállt 130-ra. Nekem bevált. Gondolom itt is úgy működik.
A gyári hifik mélyebb lelki világáról hol találok bővebben infót? (CD tár hogyan kommunikál a fejegységgel?)