szia FRT üdv neked a dekoupálás szerelmesei között.
itt van kockásfülü linkje vannak cserepek...
http://kep.tar.hu/kockasfulunyul/index.phtml?aid=27536285
kukkantsd meg...
a szalvéta alá azért érdemes alapozni,mert elég vékony réteg és áttetszik a cserép szine rajta amitöl már nem jön vissza a szalvétán levö szépség..
ha magát a cserépterracotta szinét-szeretnéd megörizni a szalvétával bevont felület alá érdemes mindenképpen alapozni...kicsit macerás föleg ha egy sokszirmu virágot tennél rá és a ragasztás során kicsit nyulik a nedvesedö szalvéta de megéri...sokkal szebb az eredmény.
Sziasztok! Bevallom, hogy megpróbáltam végigolvasni az egész topciot, de csak a 223. hozzászólásig jutottam, aztán feladtam. Én csak néhány hete találkoztam ezzel a hobby-val és próba nélkül "alapjáraton" teljesen beleszerettem. Én elsősorban cserepekre szeretnék ragasztgatni mindenféle szépséget, azokban a hozzászólásokban, amiket elolvastam sajna nem találtam senkit aki szintén cserépre dolgozott volna. Kérdésem, hogy a cserepet célszerű-e először lefesteni valamilyen alapszínre, vagy mehet rá a szalvéta csak úgy is. Illetve, kérdés még az is, hogy tudtok-e olyan helyet, ahol viszonylag olcsón hozzá lehet jutni natúr cseréphez. Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket. Nagyon klasszak vagytok. Pusza mindenkinek.
A kiürült delma margarinos dobozt is azzal alapozom, sőt üvegvázát is alapoztam vele, a műanyagon másnap reggelre szárad meg, a többi anyagon előbb. Szépen lehet rá hobbyfestékkel festeni, ha mondjuk nem fehér alapot szeretnél. :-)) Sajnos az enyém már nagyon kiürülőfélben van.
Hópihe, a fémdobozt nem alapoztam le, azaz először a tetejét igen, de annyira rossz lett, hogy inkább anyukámtól elkértem az övének a tetejét és alapozás nélkül csináltam. Amúgy aranyszíne volt eredetileg.
A magos teteje még nem egészen kész, pár mag még mozog, de dolgozom az ügyön. :-)
titkos, nem tudom, hogy sikerült, de közelről is jól néz ki. Az lehet, hogy a szalvétának nagyon jó volt az alapszíne és közeli a tónusa a fáéhoz.
Sajnos dolgozom, csak hétvégén nem. Akkor viszont bármikor ráérek. Csak november végén tervezek egy kis szabit, nekem akkor is jó lesz, ha Neked jobb lenne a hétköznap délelőtt.
elemmel müködik.de azt is viszek,illetve adok hozzá neked...
ezt a hetet már hagyjuk ki..mert nem tudok segitséget becserkészni...mindennap dolgozol vagy lehetséges délelött is???
ha megfelel neked megbeszélnénk egy idöpontot,és elvinném a digitnek az installcdjét is.,mert nem nagy varázslat,de gyakran többkép is kell a fényviszonyok változása miatt .megmutatnám ,hogyan kell használni és utána már bármikor kölcsönkéred ha nem törlöd le azdigithez tartozo programot a gépedröl...
képügyben mindjárt nézelödök....
bocsánat figyelmetlen voltam...jo hogy szoltál ,mert nagy élmény volt))))
a faszelet decoupja nagyötletet el is lopom...)))
a fémdobozt le alapoztad elötte???
a magos a tetjére ragasztott magokkal ha jol llátom-igen elegáns))))
Köszönöm Pihe, az nagyon jó lenne.Csak úgy érzem, hogy digigép analfabéta vagyok:-) Úgyis kellene már találkoznunk a könyveid miatt. Nem kell semmit nyomtatnom most "másik" topikilag, mert akkor azt is szívesen.
Van három új képem, amiket sikerült lefotózni (most tanuljuk a digi gépet, de az eredmény csak a munkahelyen látszik, :(() A szép képeimet nem sikerült jól lefotózni, de nem adom fel.
karácsonyi doboz,
Sziasztok,
Teki szívesen megmutatom, ha találkozunk:-) Sajnos, nekem nincs digi gépem otthon, amiket láttok munkákat is csak azok, amikkel "elárasztottam" a kollégáimat:-)
Én is imádom a napraforgót+a pillangókat:-)
Jó reggelt Mindenkinek!
Drága Pihe, Úgy szégyenlem, de a mailt, amibenelküldted, hogy hogyan kell linkelni véletlenül kitöröltem és most szükségem lenne rá. Megtennéd, hogy elküldöd még egyzser. Nagyon köszönöm. Titkos
Attól függ mire akarod használni. Ha lisztet akarsz benne tartani, de zacskóban, akkor ki lehet cromofagozni, ez rozsdátlanít, de ezt mondjuk nem ajánlom, ha bele akarod önteni a lisztet.
lenne egy kérdésem.
elhoztam mamikámtól a 10000000 éves lisztes dobozát, hogy átvarázsolom valami szépbe. ok hogy lefestem, csak az a baj, hogy belülről mintha rozsdafoltok lennének. mit tanácsoltok mit csináljak? belülről is fessem le? foglalmam sincs, már kb 1 hónapja itt áll, és tanakodom.
láttam, sikerült, nagyon szépek, a váza fantasztikus,de a dobozok is szuperek, szóval mind klassz, így tovább!
kérd meg GinY-t hogy rakjon fel a deco oldalra.