“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Biztos , hogy akarod ? Aztán majd nem mondod , hogy szétverték a topikod ? (Nem én , mert általában nem vesztem el a fejem .)
Szóval .... alapjáraton azzal nem tudok egyetérteni , hogy BTK-s lett a hajléktalan . Lehet dutyiba dugni , nem fagy meg , kap enni , de hajléktalan marad . Vagyis nem megoldás .
Ha fizikailag alkalmas rá , elmehet dolgozni , ha van lakcímkártyája , de albérletet nem bír fizetni .
Mi legyen a kártyanélkülivel , a beteggel , a mentálisan sérülttel ? Van megoldás ? Nincs .
Vagyis segítség valójában nincs , csak látszat-intézkedés . Takarodó a szállóra , oszt' nem látszanak .
(Látod Réce ! Nem bírtam megállni .... franc bele ! )
Az ilyet sose fogom megérteni . Miért kell halandzsázni ? Ki előtt akar az ilyen bizonyítani , hogy mennyire empatikus/segítőkész ? Vadidegen , sose látott nikkek előtt ? Beteges .
"László Petra: ami velem történt, az a 21. század legjobban megszervezett boszorkányüldözése volt – PS-interjú!
Nemcsak a korábbi munkáját, hanem kis híján az egzisztenciáját is elveszítette a PestiSrácok.hu operatőre, László Petra, akit a múlt héten jogerősen felmentett a Kúria, amely kimondta, hogy nem rugdosott migránsokat 2015. szeptemberében Röszkén. Kolléganőnk fejére dzsihadisták tűztek ki vérdíjat a nemzetközi szintre gründolt hisztéria legsötétebb időszakában, miközben a hangulatot keltők egy olyan embert – az állítólagos áldozatot – magasztaltak jóságos menekültként, aki a hírek szerint tevékenyen részt vett a kurdok elleni népirtásban Irakban. László Petra portálunknak beszélt arról is, hogy az N1 TV vezetésének esze ágában sem volt meghallgatni az ő verzióját, amit ma már megért, hisz a néppártosodás szemfényvesztésével kampányoló, ám valójában balra tolódó Jobbiknak inkább az volt az érdeke, hogy az őrjöngők elé vessék koncnak. László Petra reménykedik, hogy a bűncselekmény hiányában történt felmentő ítéletnek lesz olyan következménye is, hogy az eddig csak hazugságokat terjesztők kénytelenek lesznek egyszer közölni a tényszerű valóságot is az ügyben. "
Szerinted a világ nem mindentől szól? Mellesleg, amit én betettem pontosan egy olyan téma ami alapján, el lehetne elmélkedni jogról, bűnről, hazaszeretetről, stb. No ezért vetette ki valamelyik libsi gazember! Mert ezt a topikot is szét akarják verni!
Ezek nem hozzászólások. Cset. Mindenféléről, ömlesztve, ezerféle témát felvetve, egyiket sem kibeszélve. Van itt csülökpörkölt, hajléktalan, László Petra, cukinyuszi virágockával... minden... és semmi... Jó nagy katyvasz...