Keresés

Részletes keresés

ilonka99 Creative Commons License 2018.11.06 0 1 987

No nemtom' mit csináltam . Valamit véletlen megnyomtam .... aztán ez a hülyeség lett belőle .

Szóval ... én csak imitt-amott beleolvastam , de ez az egy hálószoba , ez .... hát tényleg nem normálisak a nők (se)  .

Előzmény: ilonka99 (985)
püfffneki Creative Commons License 2018.11.06 0 1 986

Az a baj az 1 pasi 3 nővel, hogy pont a férfiak vannak többen, vagyis az 1 nő 2 pasi lenne az ideális.

És a férfiak egymás közt is ezért jobb megoldás, hogy ne legyenek magányosak.

Előzmény: Törölt nick (978)
ilonka99 Creative Commons License 2018.11.06 0 1 985
Előzmény: Törölt nick (982)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.06 0 1 984

Azt mondta a pasi, hogy ha valamelyik nő új pasit akarna a házhoz hozni, azt szívesen látja. 

Lehetséges, h így gondolja, de sztem nem bírna el több ffit a hárem... És az asszonyok láthatólag jól elvannak. A közös háló nekem is furi. De ha nekik jó... Mondjuk azt én sem tudnám elképzelni. Én úgy tudom elképzelni, h az asszonyoknak külön hálójuk van, meg a fickónak is egy... Aztán annyian hálhatnak együtt, ahányan csak akarnak. De mondjuk nekem nem biztos, h mindig lenne kedvem végighallgatni, h mit csinál apu a feleségtárssal... Bár meglehet, h beszállnak a buliba... Mindegy is, semmi közünk hozzá, ameddig rendesen nevelik a gyerekeket... 

szerintem a nők nem normálisak ebben a kapcsolatban. 

Más a felfogásuk az együttélésről. Ez a mi európai, keresztény, válós kultúránknak idegen... 

Előzmény: Törölt nick (982)
ilonka99 Creative Commons License 2018.11.06 0 2 983

Nono !  Az előbb aszontad' , hogy amíg nem török pálcát ....  Most meg mintha olyan pálcatöréses felhangja lenne ennek a buzizásnak .

A melegek együttélése az én szememben semmivel se jobb/rosszabb , mint a bigámia . Egyik se  természetes , de megtehetik .

Előzmény: Törölt nick (981)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.06 0 3 982

Azt mondta a pasi, hogy ha valamelyik nő új pasit akarna a házhoz hozni, azt szívesen látja. Tisztára egy hippi kommuna. Ráadásul egy hálószobájuk van a szülőknek, szerintem a nők nem normálisak ebben a kapcsolatban. 

Előzmény: Törölt nick (981)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.06 0 2 981

Hát, ez egy nagyon szomorú történet, h nem lehet hivatalossá tenni az ilyenfajta együttélést. Elképzelni nem tudom, h a buzilobbi előbb fogja kisírni a buziházasságot, mint az igencsak szapora bigámiás kapcsolatot. A hozott cikkben is 8 gyerek van basszus... Szerencsétlenek, h a férjük nevét viselni tudják, folyton el kell válni, és meg kell házasodni... Bolond egy világban élünk. 

Előzmény: Törölt nick (979)
glass heart Creative Commons License 2018.11.06 -3 2 980

könyvajanlo egy erdekesnek igerkezö regenyehez:

Három nő, három ország, három probléma – mégis eggyé fonódnak össze

Laetitia Colombani A hajfonat című regényében.

https://nepszava.hu/3013797_hulyeseg-azt-gondolni-hogy-a-feminizmus-nok-es-ferfiak-kozti-haboru

"Az író az oktatásban és a politikai döntésekben látja a nőket érintő problémák megoldását

A legfontosabb, hogy legyen a nők előtt választási lehetőség – vélekedik Laetitia Colombani francia író.  Bár a nőiességet sokféleképpen megfogalmazták már, szerinte a haj ennek tökéletes metaforája. A regényben kibontakozó három szál, Smitha, Giulia és Sarah története három különböző kultúrájú nő sorsát mutatja be, amelyek a hajfonat szálaihoz hasonlóan fonódnak eggyé.

A szerző elmondta, sokan kiemelik a haj könnyedségét és ellenállóképességét, és mivel a műben a női bátorsággal akart leginkább foglalkozni, ezért válaszotta ezt az egyszerre könnyed, de erős motívumot. „Amikor eszembe jutott az ötlet a hajjal kapcsolatban, eldöntöttem, hogy a történet Indiában fog kezdődni. Aztán rátaláltam Olaszországra, különösen Szicíliára, ahol régebben nagyon sok műhely volt, melyekben a hajjal foglalkoztak. Érdekesnek találtam, hogy erről írjak, mert egyrészről nyugati az ország, mégis nagyon tradicionális és patriarchális a társadalom. Az apa a legfontosabb személy a családban: a nők először az apát követik, majd a férjüket."

Törölt nick Creative Commons License 2018.11.06 0 2 979

Egy nővel is szövetség a házasság. Ráadásul  a férfi a cikkben folyamatosan házasságot tör, hiszen hivatalosan csak egy felesége van, a másik kettő nem az. 

Előzmény: Törölt nick (978)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.06 0 2 978

Egyrészt hűséges típus voltam/lennék , és ugyanezt vártam/várnám el .

A bigámia nem hűtlenség! Sőt! Az egy szövetség! Éppen attól marad hűséges a férj, ha otthonmarad, és hazaviszi az új asszonyt. Nem pedig elmegy máshová, Nem beszélve arról, h sokkal inkább emberi, embernek nézi mindkét asszonyát, nem pedig szexuálisan kizsákmányolt eszköznek tekinti őket, mivel szövetségre lép velük, és nem tárolóedénynek, tintatartónak tekinti őket. 

Harmadrészt ... lehet , hogy aki hozzám tartozik , azt birtokolni is akarom ?

Hát, igen, így bajos a bigámia. De ez nem baj. Ameddig mások fölött nem törsz pálcát... Pl mi bajod a cikkben hozott nagy családdal? Élnek boldogan, és elhiheted, h magasról tesznek arra, h te, vagy én mit gondolunk róluk... 

Előzmény: ilonka99 (975)
glass heart Creative Commons License 2018.11.06 -3 2 977

Stephen Fry szerint a klasszikus liberalizmus halott

https://444.hu/2018/11/05/stephen-fry-szerint-a-klasszikus-liberalizmus-halott?fbclid=IwAR2wQUrFevfld8ptVztnNCrbmcB2w8eNQXJOLZm1hnHi-qECPh2ieFoq2d4

"Stephen Fry brit színész-humorista ezen felvetése zajos tetszést aratott a közönség körében a Sydneyben rendezett

Veszélyes Gondolatok Fesztiválján tartott beszédében.

Fry emellett vicces, de igen szomorú leírást adott a kortárs politikáról.

"Egy Grand Canyon nyílt meg a világunkban"

- fogalmazott a színész, aki szerint az óriási szakadék egyik oldalán az új jobboldal található, ami a kereszténység és a libertarianizmus bizarr keverékét népszerűsíti. A másik oldalon azok az "illiberális liberálisok" állnak, akiket nem érdekel más, mint az identitáspolitika és az olyan témákon való nyavalygás, mint a kulturális kisajátítás.

(Ők azok, akik szerint az indiánok megalázása, ha valaki tollas fejdíszt visel egy jelmezbálban, de ezt már én tettem hozzá.)

Míg ezek a kislétszámú frakciók odafent csatáznak, mi többiek döbbenten bámuljuk az egészet odalentről, a szakadék mélyéről - fogalmazott Fry, a politikai korrektség ismert kifigurázója, aki szerint korábban a klasszikus liberálisok fújták a passzátszelet, de mára irreleváns és idejétmúlt bámészkodókká váltak.

Ezek után feltette a szónoki kérdést:

"Ezt jelentené az egyet nem értés kifinomult művészete?"

Fry beszédéről és a provokatív, határokat feszegető fesztiváltól érdemes elolvasni a Guardian bevallottan elfogult, balos tudósítójának helyszíni beszámolóját. Ez alapján remek buli lehet.

(a kommentek közt erdemes mazsolazni, vannak benne erdekes es ertekes hozzaszolasok..)

fedőnevén Fasírt Creative Commons License 2018.11.06 -1 4 976

Azt én Önnek nem ajánlom.

Előzmény: Törölt nick (970)
ilonka99 Creative Commons License 2018.11.06 0 1 975

Egyrészt hűséges típus voltam/lennék , és ugyanezt vártam/várnám el .

Másrészt nem tintatartó vagyok , hogy össze-vissza mártogatott tollal .....

Harmadrészt ... lehet , hogy aki hozzám tartozik , azt birtokolni is akarom ?

Ajjaj ..még én se vagyok tökéletes :-)))

Előzmény: Törölt nick (973)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.06 -1 3 974

Margaret Atwood :))))))))

Törölt nick Creative Commons License 2018.11.06 0 2 973

Mi olyan undi, hm? Ha nem akarsz, nem kell beszélni róla. :)

Előzmény: ilonka99 (972)
ilonka99 Creative Commons License 2018.11.06 0 2 972

Nem tehetek róla , de nekem ez undorító . 

Előzmény: Törölt nick (969)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.06 -1 3 971

Meg ne próbáld! :)

Törölt nick Creative Commons License 2018.11.06 -3 0 970

ha már Abszolút Igazság átvonult ebbe a topikba , akkor itt zaklassuk

de mivel ??

libákkal ?? gyíkemberekkel ??

Törölt nick Creative Commons License 2018.11.06 0 1 969
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.06 0 2 968

Azt nem mondtam. Az egy opció, lehetőség, de nem feltétlen kell kimeríteni. Csak, ha mindenki akarja...

Előzmény: Törölt nick (966)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.06 0 1 967

Igen, feltétlenül. Bár megvalósítani nem tudtam. Egyszer próbáltam, de mind a beszervezni kívánt asszonytárs, mind a párom hülyének néztek, és majdnem beutaltak egy szép csendes, kies helyre, h pihenjek... 

Előzmény: Törölt nick (964)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.06 -1 1 966

szereti hármasban

az tán csak nem baj?

Előzmény: Törölt nick (964)
dos48 Creative Commons License 2018.11.06 -1 0 965

Azé' figyellek ám.  Tessék szépen, erkölcsösen beszélgetni.          :))))

Előzmény: Törölt nick (962)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.06 0 2 964

Neked a mániád a bigámia, ugye? :)

Előzmény: Törölt nick (962)
Peter_Cs Creative Commons License 2018.11.06 -1 1 963

Ez is szóba kerülhet, csak nem kell kilométeres cikkeket bemásolni, egy-két leglényegesebb bekezdés vagy egy rövid összefoklaló a cikkre mutató linkkel elegendő itten. Egyébként a László Petra-ügy egy műbalhé volt.

Előzmény: forintocska...... (939)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.06 0 1 962

pápá!

Előzmény: dos48 (960)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.06 0 1 961

Sinead legyen veled papper :-)

https://www.youtube.com/watch?v=0-EF60neguk

Előzmény: dos48 (960)
dos48 Creative Commons License 2018.11.06 0 1 960

Én most pihenek ekkicsit hogy a Kalamajka meg a zasszonyok tudjanak dumcsizni kicsit.    :))))

Előzmény: Törölt nick (945)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.06 0 1 959

(Látod Réce !  Nem bírtam megállni .... franc bele !

Látom b+... Ehh... mindjárt kezdődik... Jahhjjj... Megyek is... csak nézni fogom... 

Előzmény: ilonka99 (955)
dos48 Creative Commons License 2018.11.06 0 1 958

Ugye?  Ugye?!   A mai pasasok meg öklendeznek egy nyamvad szaros pelenkától.  Puhányok.    :))))

Előzmény: Aurelius Respectus (957)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!