én jártam már ott, még nem járttam be az egészet így újjonnan, de már voltam lennt munka ügyében (fotózás) és nekem is le van fotózva és ilyen képem is van, mint amit beraktál, szinte annyi különbéssel, hogy valszeg ezt a képet nem én csináltam, de van pár ugyan ilyen képem róla ;)
Sziasztok! Jártatok már a Cella Septichora-ban ? Ez az az épület, ami régi, romos, és a föld alatt van :) A múltkor megtudtam, hogy 1.5 milliárd forintos beruházással készült :( Valakinek megérte.....
Jah, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy ez volt az első hivatalos rendedzvény, ahol fényképeztem. Azért ilyenek....Szalóki Ági majd jönni fog Folknapokra is, remélem ott majd jobb képeket csinálhatok róla. Csak jönne már meg a gépem.... Szép álmokat! :))
Ezek a képek régebben készültek (március 23.), de most hogy rendezgetem a készülő galériámhoz a képeket a kezembe akadtak és gondoltam megmutatom őket nektek is....:))
Mari néni térdműtét után: - Doktor úr, fogok tudni lépcsőn járni? - Persze, Mari néni. - Hála Istennek! Tudja, milyen fárasztó volt mindennap kétszer ki az ablakon, le az ereszcsatornán és vissza!?
Van egy régi távcsövem, ami sajnos megsérült. Egy Prismatic 16x50-es Grossfeld vagy mi. A baloldali részén elmozdult az egyik lencse, amikor még réges régen leesett. Most elővettem újra. A kérdés az, hogy szerintetek hol lehetne megjavíttatni, egyáltalán érdemes-e?
Fájdalommal vegyes megdöbbenéssel tájékoztatom kedves topictársaimat, hogy holnaptól két héten keresztül nélkülöznöm kell a megtisztelő társaságukat:-)) Azért viszek sz.gépet, aztán ha valami van a levegőben csatlakozom.
Dolgozom!:P Jövő hétvégén nekem jó lenne, de valszeg akkor még nem lesz gépem. 22-23 a Pécsi Folknapok, amit édsapám szervez, és meg lettem bízva fotózással. Inkább ti is arra gyertek, rengeteg koncert lesz, sok jó fotótéma. Ha mégse jönnétek, akkor se ezen a hétvégén legyen a tali, mert kölcsön szeretnék kérni két objektívet!:P:D Utána hétvégén Szennán vagyok táborban, nekem az se jó. Utána meg már röpülök Párizsba. Szal nekem ez a hónap kimarad, hacsak nem a jövő hétvége, de addigra szerintem nem kapom vissza a gépem. :(
Az mindig kevesebb, mint szeretnem, de inkabb az, hogy nem volt kedvem a tavalyi dolgokat latva 6x7 cm-es diakat 1400 pixel szeles scan formajaban megalazni...Ami tavaly a selejtezon elverzett, eredeti dia formajaban meg bent volt az idei Glanzlichter-en az utolso korben!...