vki segitsen! én vok ilyen béna biztosan emg fáradt is vok meg minden bajom van de a zip codephone number duoval nem tok mit kezdeni....:( ti h csináltátok?:$
Fellehetne írni a tagdíj tartozást hogy mindenki tudja hogy mennyit kell péntekre hozni mert gondolom mindenki hozni akarja a tagdíj tartozást aki elfelejtette befízetni vagy nem volt még eddig módja rá.
Beszéltem Nagy Szilárdal aztán mondta hogyha van kedvünk bemehetnénk valamikor beszélgetni az Aktiv rádióban a Soldiersről, ez jólenne csapat épitőnek is, többen tudnánaka sportról, meg tagfelvétel, Szponzorok szempontjából is. Szóval mondjátok meg hogy ki jönne ( 2-3 ember ) és hogy mikor lenne jó nektek a többit elintézem!
Én személy szerint nagyon örülök neki hogy foglakozol a játékosok toborzásával mert tényleg szükségünk van mindenkire aki él és mozog, és természetesen lehet és kell is velük foglalkozni, de a most kezdődő edzéseknek nem csak erről kelll szólnia és rólunk hanem az ifikről. Az év 9-10 hónapja rólunk szól ez a 2-3 pedíg róluk. Szeptemberben kezdődik a bajnokságuk az első edző mérkőzésÜk pedig 3-4 hét múlva lesz és per pillanat még annyira gyerekcipőben van ez az egész hogy az ifik még nem is találkoztak egymással. Szolnoknak és Kecskemétnek ez lesz az első közös edzése. Az előző évben harmadikok lettek az idén minimum a döntő a cél, legalábbis a tehetségük alapján,reméljük hogy a mentalitással sem lesz gond, ez persze már az edzők és segítők feladata. És ebben kell nektek is segíteni, de a segítség nem feltétlenül arról szól hogy velük játszunk vagy ellenük sőtt ez ebben a pillanatban a lehető legrosszabb döntés lenne mert még nem készültek fel rá. Egymás ellen kell játszaniuk és egymással kell gyakorolniuk mint ahogy mi is tesszük. Nekünk kívülről kell segítenünk a munkájukat.
Megpróbálom kifejteni érthetően, objektíven és személyeskedés nélkül leírni a pénteki nap lényegét és kérek mindenkit, hogy semmi célozgatásra ne gondoljon:
A pénteki edzésen terveim szerint megmutatnánk a leendő csapattagoknak, hogy mi is ez a sport. Megmutatnánk a felszerelést ( úgyis arra lesznek majd a legkíváncsiabbak), elmondogatnánk a szabályokat és egy komplett edzést tartanánk. Az edzés kell, hogy dinamikus legyen, mert azok, akik éveken keresztül aktívan sportoltak nem fognak hanyatt esni 20 perc lötyögéstől. Bemelegítés, agiliity, sprintelések rövid távon és egy kis játék a végén, amit a srácokkal tanítgatunk Falván, ezzel kialakítva a jó hangulatot és persze kedvcsinálónak is tökéletes.
Ettől függetlenül lehet az ifiket külön edzeni, de szerintem az ifik sorsa sem 1 edzésen múlik és nem árt nekik, ha velünk edzenek.
Ezen az edzésen ne legyen a legfontosabb a tagdíj kérdése ( bár tényleg szét tudnám rúgni egy-két ember s***ét ), mert ezzel elriasztunk közülük jó párat. Márpedig a csapat hosszú távú terveit illetőleg inkább az emberhiányt kéne pótolni és az edzés dinamikát növelni.
Arra kérlek Béla, hogy ebben segíts nekem és azoknak, akik embert akarnak hozni, ezzel is segítve a csapatot. Eddig az is gond volt, hogy nem tesz senki a csapatért, most vannak páran, hát engedd őket.
Mindenkinek szól: A pénteki edzés nem buli lesz, hanem edzés, mindenki ezek szerint készüljön. Azért megyünk oda, mert tunyák vagyunk és fel kell erődödnünk, a srácoknak meg meg kell mutatni, hogy mire számíthatnak.
Misi: Szerdán szolgálok és védek, nekem sajnos nem jó. Sorry...
Zitike jöhet nekem is egy meghívó a hbela74@freemail-ra.
A tagdíj fizetési határidőt úgy beszéltük meg hogy Júniusig mindenképp kell rendezni kell azoknak akik tartoznak. Júliustól meg csak az járhat aki befizette a tagdíjjat. Minden sportegyesületnél van tagdíj és szerintem csak azok vehetnek részt a munkában aki fizeti is. Lehetünk akár 1000 is ha a fele nem fizet tagdíjjat. Ebból nem engedek, aki fizet az részt vehet a csapat életében. Akinek anyagi gondjai vannak azokat meghallgatom, de a kamu duma nem érdekel. Pénteken lehet hozni aki akarja.
Az edzések mint mondtam a Juniorokra lesznek kihegyezve a Junior kupa végéig. Aki akar csatlakozni a csapathoz (felnőtt) azokat se kell majd a mélyvízbe dobni hanem fokozatos és felépített edzésekell kell megismertettni a sportot. Nem véletlenül vannak a Wolvesnál külön a kezdő, Junior és a felnőtt csapat edzései.
Nem tudom mit terveztek péntekre de én személyszerint már az elvállalt dolgomat szeretném csinálni: a juniorokat edzeni. Nem fogom senkinek megengedni hogy beleszóljon a dolgokba de van egy pár ember akit majd szeretnék megkérni a segítségre mert sajnos nem tudok osztódni hogy mindenre odafigyeljek amikor külön posztos gyakorlatok lesznek.
Mindig eszembejut valami. Próbáljatok meg nem Szolnok Soldiers csapatnévként regisztrálni, mert itt mindenki soldier :) Valami vicces csapatnév jobb lenne. Kösz! Hülyén nézne ki, hogy Soldiers vs Soldiers...
Elküldtem a meghívókat! Szóljon akinek nem jött meg. Ha ingyenes mailcímet használsz és nem jött meg, akkor lehet, hogy spamként érzékelte a levelezőserver. Abba a mappába is nézzetek szét.
12 játékos játsza egyszerre a játékot. Kezdődik egy drafttal, ahol megfelelő sorrendben (ahogy igazából történik) kiválasztod a játékosaidat, akiket szeretnél a csapatodba. (Aktiv NFL játékosokra kell gondolni) Az bajnoksággal egy időben játszunk mi is, minden vasárnap. Amit az adott héten produkál a játékosod azokért a csapatod pontot kap, és az a csapat nyer akinek a játékosai több pontot szereznek. Mindenki játszik mindenkivel. Izgi játék :)
Ja és a draft idejét augusztus 31.-re raktam, asszem este 21:30 itthoni idő szerint. Addigra véget ér az előszezon és lehet látni, hogy ki lesz kezdő. kinek hogy megy, vagy éppen ki sérül le.
Megcsináltam a Fantasy Draft ligát. A neve: Soldiers Battle Jelszóval tudsz csak belépni, ezért irj itt fórumon és küldök meghívót. A második Varró Gabi, harmadik Roli. Utánnuk már nem akarok sorszámozni, hanem fórum felírás idejétől függ, hogy ki mikor kap meghívót. 12 játékosnak van hely.
Roli: Amint regisztrált Gabi küldöm neked a meghívót a gmailes címre!
Sajnos én holnap dolgozom, emiatt nem tudok veletek tartani.
Péntek este kapcsán jelezném, hogy nekem egyenlőre még tagdíj tartozásom van. Döntsék el az okosok, hogy lehet-e edzésre menni vagy nem, bár úgy rémlik, hogy augusztusi határidőt beszéltünk meg az utolsó csapatgyűlésen...
Sajnos holnap nem tudok menni mert melózom,de kérek minden ráérőt,hogy jelentkezzen.Aki volt múlthéten az szerintem nem bánta meg .legalábbis ez látszott az arcokon. Ziti én máris jelentkezek a fantasy játékra úgyhogy enyém a 2.pick gondolom tiéd az első.szerintem várjunk aug közepéig az indítással, mert még sok játékos helye bizonytalan. goalline blitzen elértem a 10-es szintet és kiraktak a csapatból, hogy lesz új csapatom?
pénteken jöjjön mindenki edzésre aki csak tud ,ha már lemegyünk legyen értelme.nem faszverés lesz.már most elkezdjük javítani az idei hibáinkat.Úgyhogy aki úgy érzi voltak hiányosságai az jöjjön le.SZÓVAL MINDENKINEK KÖTELEZŐ!!!!!!!!!!!!!!!!
1, Én is megyek holnap, viszek felszerelést is, sőőőt még egy tv-s stábot is! Legyetek csinosak :D:D Valszeg saját kocsival megyek.
2, Varró Gabival beszéltük, hogy az NFL oldalon induló fantasy draft játékban mi is játszanánk. Mikor hozzak létre egy Soldiers ligát? 12 játékos vehet részt egy ligában. Jelentkezőket várom!