World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Nem, igazából a sztori lényege az volt, hogy tele van már a tököm azzal, hogy mindig mobozás közben betámadnak a vér istvánok. Ezért most úgy döntöttem, hogy visszavágom. Ez warriorként esélytelen volt. Most sámánként van PVP-sikerélményem. :D
Igen, másodszorra úgy öltem le, hogy előtte ss-t használt. A történet eleje egyébként az, ami mindig szokott: megtámadott mobozás közben egy hordás... Végül kutyacipő lett belőle, mert Tarren Millből gyorsabban lehet visszafutni, Alterac Mountainbe, mint Southshore-ból és mire visszaértem megint már full hp, full manán kihegyezett shadow bolttal (és dotokkal) várt.
nos, tudom, én vagyok a nub, de anno 29es szinten kikaptam egy 30as enha sámántól :) bakker dotoltam mint a hülye, drain life, meg fear, de egyszeruen, mikor kijött fearből, rögtön felhealelte magát minimális manából, és nekem hamarabb fogyott el a fearem, mint neki a manája. fear nélkül meg ugye már bukó volt. :)
persze ez csak bug volt, megtört a fear, pedig tudjuk hogy "nem szedi ki" :)
Amúgy betolhatnál két screenshotot, hogy hogy néz ki a két cucc. Már csak az esztétikai megítélés miatt is. (Chaina biztos tudna mondani pár releváns észrevételt. Vagy nem? :D Hogy eltűnt... :S)
Ha annyira nem fontos a kinézet akkor játszhatnánk pálcikaemberekkel fekete-fehér vonalas pályákon nem? :P
Na de komolyabban hogy számok is legyenek: Van egy saját "rating" rendszerem ami szerint sulyozom a statokat és ez alapján hasonlítgatom össze hogy melyik mekkora upgrade. Ez szerint a T4 - 323 pontot a Rodrigo meg 300.16-ot kapott, szal 7,1% downgrade a chestre, és 0,4% downgrade ha az egész felszerelésemet nézzük. Elég HC raidernek számítok ha azt nézzük hol tartunk, szóval azért teljesen hülye nem vagyok. :P (Különben le sem vetettem volna a T3-at. :D) De a kérdés hogy 4 ezrelék változás észrevehető vagy nem? ^^
uncas.
u.i. Én is informatikus vagyok, de az esztétikai érzéket ez nem zára ki. :D
nagyon. szerintem. ertem en hogy tettszeni akarod magadnak az avatarod (huuu ez hogy is van) de szerintem, azt szamit h raiden mennyit teljesitesz, hogy egy adott partynak mennyire vagy hasznara nem az hogy a bejelntkezo kepernyon mennyire tettszel magadnak.
en is szeretem ha jol nez ki a karim, de ne ez legyen az elsodleges szempont, hanem a hatekonysag. szerintem. de ne csak egy hulye informatikus vagyok, nem bolcsesz szeplelek.
Szerintem egyáltalán nem gáz egyébként, pláne, hogyha nem sokkal rosszabb, amire downgradelsz. Mondjuk nem egy HC hozzáállás, de szerintem belefér, ha nem megy a raid rovására. Amúgy én ajánlanám a tabardos megoldást, vagy azt, hogy harc közben a jobbat hordod, amúgy pedig a gyengébbet. Igaz, hogy plussz egy hely, de talán annyi még belefér.
Na, asszem ilyen téma nem volt még itt. :) Általában a legfontosabb egy itemnél hogy mennyi stat stb. van rajta. Én most belefutottam egy problémába, nevezetesen a mellvért problémába. (Röhögni tilos. :D) Szóval a probléma: T4 chestem van per pill, felgemelve az 130upto, 4mana, 34int, 25spi, 28sta. Ehhez upgradet csak a T5 illetve a T6 jelentene. A T6 az Illidan drop, még messze van, a T5 Kaelthas, és mivel mindenki utálja azt a bosst nem fogunk oda tul sokat járni. Eddig nem is lenne gáz, meg kell várni a T6-ot. De az a helyzet hogy nagyon nem tetszik hogy hogy néz ki. Nem magával a chesttel van gond, hanem egyszerüen nem talál a felszerlés többi részével és folyamatosan frusztrál. Tabardot nem szeretek hordani, mert pl. a ferál cuccaimra nem kéne, és akkor ha átöltözök akkor +1 hely, meg amugy is. Szóval kinéztem magamnak ezt: http://www.wowhead.com/?item=30899 Don Rodrigo's Poncho - 118upto, 31int, 52spi, 39sta. Egyértelmü hogy a felgemelt T4 jobb: +12upto, +4mana, +3int, -27spi, -11sta. Spirit druidnak szinte teljesen fölösleges, talán Dreamstatesnek jó lenne, de hát én full resto vagyok. Na a 10 pontos kérdés: Mennyire gáz, downgradelni egy itemet csak a kinézet miatt? ^^ (Még a kérdést is szégyellem feltenni, de hát idegesít na. :D )
Figyu én maximálisan támogatom a PVP-t. Semmi bajom vele. Csak azzal, amikor a 70-es meglát, leszáll a mountról, oneshotol, majd bekempeli a hullámat. Még ezzel sincs bajom. Csak nem értem, hogy ez neki miért okoz örömet.
A gyengék elesnek. Igy megy ez. :P Amugy én is vettem észre hogy egyre inkább kezd elterjedni a Red is dead felfogás. Az is hozzátartozik hogy én különösebben nem bánom. Jót tesz az embernek ha néha megöl egy-két hordást. :D
uncas.
u.i. Sas lett belőlem: http://www.wowhead.com/?screenshot=view&3.32240#28718
Én is gondoltam rá, de a main meg az a néhány ismerősöm PVP-n van, és mindenkit meg nem mozgatnék. Mindegy csak STV ennyire gáz. (Meg Ashenvale) Azon meg túl leszek hamar. Ha új szerverre mentem volna, akkor pl. csak grouppal tudtam volna instákba menni, az meg nem igazán hiányzik most...