Na tessék !! Ugye ugye ! Köszönöm !! Erről az előadásról remélem a holnapi naplóban is szó esik majd. Pl. munkahelyi kollektívában eltöltött este keretében. (Nándi nélkül.) A kormány és nyereg cserélt bicajt meg illusztrálni kéne. (Ekkora marhaságot is hogyan lehet kitalálni??) Talán aas Gt.-nek való feladat lenne az illusztráció, de ha nem ér rá, akkor majd megpróbálom én, ha lesz rá érkezésem.
Nemrég ért véget a Média Márk boltban a dumaszínház előadás. Kovács András Péter és Hadházi László sztendap személyek humorizáltak. Nagyon jóhangulatú este volt. Sok vicces történet hangzott el. Például, hogy mi történt a téesz főkönyvelővel a vécén, meg amikor megcserélték a biciklin a kormányt és a nyerget és a kerékpáros olyan illumionált állapotban volt hogy észre se vette. De a legjobb a villanykörtét bekapó munkás volt. Valamint Hadházi úr nagyon frappánsan utánozta a háti permetező hangját:)
Sajnos csak akkor él ez a fórum amikor a Mester ír nekünk. Pedig szerintem nem jól van ez így. Lenne mit megbeszélnünk pl. a korábbi naplókból is, de akár egymás között is hasonló témában. Azt gondolom, hogy ezen a fórumon egy különleges nyelvezet miatt egészen jól megértjük egymást. Hajrá gömbtársak beszélgessünk akkor is, ha a Mester éppen nem ér rá írni nekünk. Korábban, saccperkb. 2 évvel ezelőtt, amikor nagyon ritkán írtak ide a gömbtársak, akkor filóztam is rajta, hogy csak akkor fogok ide hozzászólni, ha legalább 11:11:11 óráig nem szólt ide senki. Persze nem bírtam ki ezt a stresszt, nem tudtam megállni. Az természetes, hogy amikor a Mester ír, akkor nem tud magán uralkodni az ember és muszáj rajongolni, mert különben berajongol az ember vagy valami más komlikáció támad, ami esetleg orvosi beavatkozást is igényel. Na de ha nem ír a Mester attól még lehet itt véleményt formálni, sok minden hasonló témában. Bélavárosi Gt.-k előnyben.
Mi történt a hétvégén Bélavárosban?? Kossuth utcai húsboltról pl. még senki nem csinált egy normális fotót, pedig... (Mondjuk én se csináltam, pedig jártam arra tavaly.) Buszvégről sincs fotó. Meg egy csomó más mindenről se. Nem baj! Majd lesz.
Jaaa... hát az úgy könnyű, ha szakirodalmat is olvas hozzá az ember. De számomra meglepő, hogy milyen népszerű az a linkelt fórum is. Majdnem annyira mint ez itt. Ezek szerint valamit kihagytam megint.
na eggy null lett a Bítlisz városának, most értem haza na nem Liverpúlból hanem eggy vendéglátó eggységből ahol van a tévén digisporrt. mer nem aggya csak az a tévé, mer mér adná ojan amit fogni is lehet, ejj na mindeggy szépvolt fijúk!
Szuper !! A Gt. ennek a Tv sorozatnak is rajongolója lehetett, mert úgy emlékszem volt már olyan képe, amiben ez a Tv műsor is szerepelt. De lehet, hogy rosszul emlékszem.