örömmel jelentem, nem vakultam meg, bár akkor eljáchatnám esmeraldát is...:). na ha fernando a partnerem, akkor mindenképp vállalom...tudom, jellemző.:)
na béla, hol is tartottunk. ja igen. találósk. nem tom. mi volt az? jól.
nem tom, valami lány áll az ágyam végibe, állandójan zaklatni akar...barnászöld szeme van...de miko már ippeg zaklatni akar, mindég felébredek....hát bazzeg, művészet az ilyen?
béla, a csókjaidtól mindjárt elájulok....szerintem te is mindjárt el fogsz....már látom előre...
neofanoknak: béla, 53 cm...(ami uyge semmire se jó, mert folyton elájul.) úgy lett neki ekkora, hogy stauba gyömöszkölte, ami aztán leeset, miközben lógott a kötélhágcsón, de ő benne maradt. tehát kinyúlt)
aggyunk a szexhibicionizmusunknak...a neofanok úgyis bemutató órát követelnek...mégse tagadhattyuk meg tőlük értékes és szépséges tapasztalataink átadását
tegnap akkora jót láttam, hogy lefordultam az ágyról.
a sunset beach után :) átkapcsoltam a z+-ra. ott ment a megálló. balázs (suxx) okos emberektől kérdez igen nehezeket. most megosztom veletek a kedvencemet. azt is mondhatnám, hogy a humor nem csak az ágyban fekszik, de még az utcán is :)))
BALÁZS: Hány darab új ötforintos van egy tucatban?
OKOS FIÚ, ÉS OKOS LÁNY (kb 18-20 évesek, néznek bambán)
OKOS FIÚ: 100!!!
OKOS LÁNY: 100!!!
BALÁZS: Nem sajnos, nem. Egy tucatban tizenkettő van. pl. egy tucat ló, az 12 db ló, stb. De akkor hány darab ötforintos is van egy tucatban?
OKOS LÁNY (először tanácstalanul néz, majd büszkén kivágja): KETTŐ!!!
OKOS FIÚ: Igen, KETTŐ!!!
na ehhez asszem nem kell semmit se hozzáfűzni....szomorú...:(
Ketchup!
örülök, hgy ennyire rajongsz "értem". igen, nézni fogom "magamat"...te a hosszú szőkékre buksz???
drága Libi!
igen, nekem is furcsa volt, hogy senki nem érti ezt az őszibarackos dolgot, de gondoltam, hogy benned nem csalódhatok!!! ;) kösz, hogy lebuktacc, hogy télleg mi is vagyok....különben is, csak neked mondtam, hogy szex baby, és jól zavarba is jöttem....nem?
Béla egyetlenem!
örülök, hogy tapasztalatot cseréletek, de most elpirultam megint. másrészt: mi az, hogy már nem ártatlan a tekintetem? szerintem ezt nem kéne hangoztatnod, mert a végén még feljelent valaki kiskorú megrontásáért...esetleg közsszeméremsértésért....;)....
uhrin szett, mi az hogy eladó? nem mondhatod komolyan, hogy nem hatott át a Mester szelleme....szomrú lettem...:(
na akkor csókolózik velem valaki?..merthogy ugye hat óra....???
lina